Eid Al-Adhan juhlaviesti toimitusjohtaja Yazıcıltä

Onko se tulostimen yleinen juhlaviesti
Onko se tulostimen yleinen juhlaviesti

Arvokkaat matkustajat


Uskonnolliset vapaapäivät ovat poikkeuksellisia päiviä, jolloin inhimilliset tunteet, kuten hyvyys, jakaminen, myötätunto ja yhteisvastuu, korotetaan ja yhteiskunta sulautuu yhteen.

Tänä vuonna meidän on huolehdittava uhratajuhlan viettämisestä, jossa elämme parhaimmat hetket yhdessä rakkaidemme kanssa terveysministeriömme asettamien sääntöjen puitteissa itsemme ja rakkaidemme terveyttä varten.

Kovid-19 -taudin puhkeaminen, joka on aiheuttanut merkittäviä muutoksia taloudellisessa, sosiaalisessa ja kulttuurielämässämme maaliskuusta lähtien, on mahdollista vain huolellisesti ja huolellisesti, jota kukin meistä osoittaa.

TCDD: n kuljetuksen pääosastona normalisointiohjelman puitteissa; Toisaalta organisoidessamme työympäristöämme ja olosuhteitamme, olemme tarjonneet palveluillesi suurnopeusjunia 28. toukokuuta alkaen.

Suunnittelu- ja aluejuniemme toimintapäivämäärä määritetään pandemian kulun mukaan.

Kuten aina, pandemiaprosessissa matkustajien matkustamiseksi terveellisesti toteutetaan kaikenlaisia ​​varotoimenpiteitä, kun taas suurnopeusjuna-, Marmaray- ja Başkentray-sarjat puhdistetaan ja desinfioidaan yksityiskohtaisesti ennen jokaista kerta.

Lippujen myynti tapahtuu suurnopeusjunissa 50 prosentilla sosiaalisen etäisyyden mukaisesti ja ylittämällä paikkoja, mutta matkustajamme on matkustettava naamarissa.

Lisäksi matkustajillemme on erittäin tärkeää noudattaa 19 sääntöä terveysministeriön Kovid-14-riskiä vastaan ​​sekä oman että kansanterveyden kannalta.

Toisaalta rautateiden tavaraliikenne kasvaa jatkuvasti kaupan jatkuvuudessa pandemian aikana. Turkki-Eurooppa, Baku-Tbilisi-Kars -rautatie sekä Kiinassa BTK-Turkki- ja Kiina-Eurooppa-kauttakuljetusten kautta ovat erittäin hienoja parannuksia.

Rautatiealan merkitys uudessa maailmanjärjestyksessä, joka vakiinnutetaan pandemian jälkeisellä pekişirkillä, rautatievisio olla Turkin logistiikkatukikohta on tärkein selkäranka.

TCDD Tasimacilik AS: n perheen puolesta, joka on pyrkinyt tarjoamaan parasta ja korkealaatuista palvelua 7/24, 365 päivää, toivotan kaikille kansalaisillemme juhlia sydämellä ja toivon terveyttä ja hyvinvointia.

KAMURAN-TULOSTAJA
TCDD: n pääjohtaja
ja hallituksen puheenjohtajajutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar