Kuinka tehdä PTT Cargo Tracking 2020? Missä PTT-rahtini on? Kuinka paljon PTT-raharahaa on? PTT-rahtikysely

Kuinka seurata ptt lastia ptt lastia missä on ptt lastia kuinka paljon
Kuinka seurata ptt lastia ptt lastia missä on ptt lastia kuinka paljon

PTT, uutis- ja rahtikuljetusten jättiläinen yritys, toimittaa sen kaikkialle ajoissa vuosisatojen kokemuksellaan saamallaan energialla ja innovatiivisella palveluntuntemuksellaan. PTT Cargon avulla, joka toimii iskulauseena "Kaikkialla ajoissa", rahtisi ja kuriirisi noudetaan heidän osoitteistaan ​​ja toimitetaan vastaanottajille nopeasti ja turvallisesti. Lasti / kuriiri ja PTT Cargo voidaan lähettää Internetin ja puhelimen kautta +444 1 788 XNUMX puhelinpalvelu ja www.ptt.gov.t on Lähetystilaus otetaan Internet-osoitteesta.PTT Cargon avulla voit seurata lastiasi Internetissä. Toimitustiedot lähetetään lähettäjille maksutta tekstiviestillä (SMS) tai sähköpostilla. Rahtimaksuja on helppo suorittaa PttBank-tililtä ja luottokorteilta PTT-työpaikoilla POS-laitteilla.

Nopea toimitus yli 200 pisteeseen maailmassa ja helppo seuranta

Tutustu PTT-kokemukseen ja varmuuteen ulkomaille lähetettäessäsi. TURPEX-palvelun puitteissa voit lähettää TURPEX-postina asiakirjoja, asiakirjoja, matkamuistoja, kansainvälisiä arvottomia ja väliaikaisesti vietäviä tavaroita sekä messuissa ja näyttelyissä mainostavia tuotteita ja julkaisuja sekä lähettää ne nopeasti ja luotettavasti ulkomaille. TURPEX-lastisi yli 200 pisteellä houkuttelevalla hinnalla ja kuljetuksen edut ajoissa.

PTT Kargomat'sEdellyttäen, että vastaanottajan matkapuhelintiedot vastaanotetaan vastaanottohetkellä, ilmoitetut lähetykset, joita ei voida toimittaa osoitteeseen, tai lähetykset, jotka on lähetetty Kargomatille vastaanoton aikana PTT-työpaikalla, jätetään Kargomatille lähinnä 7/24 palvelevan vastaanottajan osoitetta, jolloin asiakkaamme voivat helposti vastaanottaa lähetyksensä näistä koneista työajan ulkopuolella.

Asiakkaamme voivat vastaanottaa lähetyksensä tekstiviestissä määriteltynä “PTT Kargomat 7/24” -laitteella älysalasanalla, joka lähetetään heille tekstiviestinä.

Lähetykset, joita ei voida toimittaa vastaanottajalle heidän osoitteeseensa tai saapuessaan Kargomat-osoitetta, varastoidaan turvallisesti erikokoisissa teräsrakenteissa oleviin laatikoihin.

Automaation järjestelmään rekisteröidylle vastaanottajan GSM-numerolle ilmoitetaan tekstiviestillä, sen kaappin osoitetiedoilla, jossa lähetystä pidetään, ja älysalasanalla, joka avaa laitteen lokeron.

Ostaja avaa laatikon, jossa lähetystä pidetään, TR-tunnuksella ja älysalasanalla. Lisäksi asiakkaamme voivat vastaanottaa älypuhelimiensa toimituksen IOS- ja Android-käyttöjärjestelmillä lataamalla Kargomat 7/24 -sovelluksen ja näyttämällä Kargomat-laitteelle jätetyn lähetyksen QR-koodin laitteen viivakoodinlukijaan syöttämättä älykästä salasanaa.

PTT-rahti, posti, kirjeet, sähkeet jne. Lähetetään paitsi kotimaasta myös ulkomailta. Voit tehdä lähetyksen helposti. Sen lisäksi, että se on vanha ja vakiintunut laitos, se on helpottanut tällaisia ​​palveluja kansalaisille seuraamalla ajantasaista tekniikkaa ja kehitystä. PTT-rahdin seurantatoimiin on kehitetty erilaisia ​​vaihtoehtoja. Se, että PTT, yksi suosituimmista rahtiyhtiöistä, käyttää tekniikan kehitystä omassa rakenteessaan, on helpottanut tällaisia ​​tutkimuksia.

Kuinka PTT-rahtitutkimusprosessi sujuu?

Voit kysyä PTT-lastilla tekemiäsi siirtoja tai vastaanottamiesi lähetysten kuljetustietoja, päivämääriä ja aikoja. Tällä tavoin on mahdollista saada selville kaikki tiedot siitä, onko lastisi matkalla, missä haarassa se on matkalla tai missä vaiheessa se odottaa, onko ostaja noutanut lastin vai ei. Kansalaiset kysyvät usein kysymystä 'missä on minun lastini PTT' saadaksesi selville virkojensa nykyisestä tilanteesta. Vastaukseen tähän on useita eri tapoja.

Rahdin vastaanottaminen osoitteesta

Palvelua, joka vastaanottaa PTT: llä postille lähetettäviä postia, lähetetään lähettäjän osoitteesta, kutsutaan "Osoitteen vastaanottamisen erityispalveluksi". APS Courier-, posti-, rahti-, postipaketti-, APG- ja Turpex-lähetykset, jotka lähetetään vähintään 10 postiin kerrallaan, eikä sopimusmaksua peritä sopimuskumppaneilta.

Posti- ja lastit, jotka yksittäiset asiakkaat lähettävät postille maakunnan keskusjakelualueelta, ovat painoa enintään 50 kg ja tilavuus enintään 200; piirin keskusjakelualueella se voidaan hyväksyä 30 kg saakka ja 150 kuolemaa varten. Hyväksyntäprosessi rajoittuu palvelulle osoitettuihin työkaluihin ja laitteisiin.

Tarkista toimitusmaksu

Jos aiot lähettää lähetyksen PTT Cargolla, tämä linkissä Kun olet valinnut lastityypin, saat selville maksamasi maksun täyttämällä vaaditut kentät.

Online-lähetyskysely

Yksi tavoista, joita voit käyttää lastin seurannan PTT-tapahtumissa, on Internetin kautta tekemäsi kyselyt. PTT: n omilla verkkosivuilla tekemäsi kyselyt ovat maksuttomia ja niiden avulla voit saada nopeita tuloksia hyvin lyhyessä ajassa.

täällä Voit siirtyä PTT: n rahtikysymysnäyttöön napsauttamalla. Kirjoita viivakoodinumero avautuvan ruudun tyhjään ruutuun ja napsauta Haku-painiketta. Jos haluat seurata useampaa kuin yhtä lähetystä, voit tehdä kyselyn kirjoittamalla numerot avautuvan ruudun tyhjään ruutuun, jossa on yksi viivakoodinumero riviä kohden. Sinulla on oikeus tehdä kysely kirjoittamalla enintään 1 viivakoodinumeroa kerrallaan. On tärkeää varmistaa, että syötit viivakoodinumerosi 5 numerolla ja oikein. Jos olet tehnyt lähetyksen ja haluat tietää sen nykytilan, kyselyyn käytetään tätä lähetysprosessin aikana sinulle lähetettyä viivakoodia.

Kuinka suorittaa PTT-rahdin seuranta sähköisessä hallinnossa?

On myös mahdollista suorittaa PTT-seurantatoimia e-Devlet-yhdyskäytävän kautta, jossa voimme suorittaa suurimman osan julkisista liiketoimista. Tätä varten sinun on ensin kirjauduttava sisään sähköisen hallinnon järjestelmään.

PTT-rekisteröidyn lähetyksen seurantaan täällä Klikkaa tästä. Täältä rahti, ilmoitus, rekisteröity, ilmoitus, kirje ulkomailta tai kotimaassa, paketit jne. Kaikkien lähetysten ja kaikkien vaiheiden rekisteriin on mahdollista tutustua lähetyspisteistä niiden vastaanottajille.

Kun kirjaudut järjestelmään, saatat joutua todentamaan ensin. Tätä varten sinun on annettava TR-henkilötunnuksesi ja sähköisen viranomaisen salasana. Sähköisen hallinnon salasanat saadaan jokaiselta PTT-haaralta hakemalla 4 TL.

Sivulle, joka avautuu todentamisen jälkeen, sinun on syötettävä viivakoodinumero (postin seurannanumero) asianmukaiseen kohtaan. Tämä numero on laskussasi tai lähetyksessä. Sitten sinun on kirjoitettava alaosassa turvallisuuskuvassa näkyvät merkit vastaavaan ruutuun. Jos et pysty lukemaan suojakuvan tekstiä, napsauta kuvaa uusidaksesi sen.

Kun olet kirjoittanut kaikki tiedot, napsauttamalla 'kysely' -painiketta saadaan tapahtuma.

PTT-rahtitutkimus nimellä

Usein kansalaiset, jotka kadottavat tai unohtavat viivakoodinsa, ihmettelevät, kuinka kyseenalaistaa lastinsa. Yksi tapa, jota he voivat käyttää tähän, on käyttää PTT Cargo live -tukilinjaa. Jos et tiedä kyselyn viivakoodinumeroa, voit soittaa PTT Cargo -asiakaspalveluun ja käyttää nimesi ja sukunimesi tietoja.

PTT Cargo -asiakaspalvelu: 444 1 788

Noudata kytkentätaulun ohjeita soittamalla vastaavaan numeroon. Valitse puhelinnumeron, jonka keskus on ilmoittanut lähetyksen seurantaprosessista puhelimestasi. Tällä tavoin tapaamisen yhteydessä asiakkaan edustajan kanssa, johon olet yhteydessä, nimi, sukunimi, osoite, TC jne. Tietoillasi voi olla tietoja lastin nykyisestä tilasta.

PTT-rahtikysely TR-numerolla

Jos haluat tehdä tiedustelut sivuliikkeessä kuin verkossa, on mahdollista tehdä kyselyjä TC-tunnusnumerosi avulla.

Napsauttamalla linkkiä saat selville lähimmän pikakeskuksen Osoita.

Sinun on annettava omat osoitetietosi napsauttamalla avautuvan sivun 'lähin haara' -kenttää. Sitten järjestelmä luettele pikaviestikeskukset, jotka ovat lähinnä osoitetta.

Jotta voit seurata lähetystä pikayhteystoimistoista, sinun on ensin haettava järjestysnumero, jonka sisällä on vaihtoehto ”pikaviestintälasti”. Sitten voit oppia tietoja lastistasi antamalla tarvittavat tiedot lipunmyyjän hoitajalle, jossa rivinumerosi poltetaan.

Samoin rahti, kirje jne. PTT-sivukonttoreissa. Voit myös lähettää lähetykset.

PTT-lastin edut

 • Hallittu toimitus.
 • Toimitusajan tiedot.
 • Vakuutettu lähetys / arvostettu lähetyspalvelu.
 • Korvaus menetyksen tai vahingon varalta.
 • Vastaanotto osoitteesta, toimitus osoitteeseen.
 • Tilaaminen puhelimitse ja Internetissä.
 • Erikoisalennukset irtotavara- / kuriirikuljetuksille, yritysasiakkaille ja tärkeille päiville.
 • Ilmainen ja maksettu mittatilaustyönä tehty pakkaus.
 • Ilmainen ilmoitus tekstiviestinä (SMS) tai sähköpostitse.
 • 444 1 788 puhelinpalvelu ja http://www.ptt.gov.tr Rahdin seuranta
 • Maksu luottokortilta työpaikoillamme PttBank-tilillä ja POS-laitteella
  helppous.
 • Kuriiri / APS Kuriiripalvelu, jonka ostaja laskuttaa ja veloittaa.

PTT: n usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

On myös mahdollista suorittaa PTT-seurantatoimia e-Devlet-yhdyskäytävän kautta, jossa voimme suorittaa suurimman osan julkisista liiketoimista. Tätä varten sinun on ensin kirjauduttava sisään sähköisen hallinnon järjestelmään.PTT-rekisteröidyn lähetyksen seurantaan täällä Klikkaa tästä. Täältä rahti, ilmoitus, rekisteröity, ilmoitus, kirje ulkomailta tai kotimaassa, paketit jne. Kaikkien lähetysten ja kaikkien vaiheiden rekisteriin on mahdollista tutustua lähetyspisteistä niiden vastaanottajille. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä...


täällä Voit siirtyä pikayhteyden rahtikyselynäyttöön napsauttamalla. Kirjoita viivakoodinumero avautuvan ruudun tyhjään ruutuun ja napsauta Haku-painiketta. Yksi tavoista, joita voit käyttää lastin seurannan PTT-tapahtumissa, on Internetin kautta tekemäsi kyselyt. PTT: n omilla verkkosivuilla tekemäsi kyselyt ovat maksuttomia ja niiden avulla voit saada nopeita tuloksia hyvin lyhyessä ajassa. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä...
Jos aiot lähettää lähetyksen PTT Cargolla, tämä linkissä Kun olet valinnut lastityypin, saat selville maksamasi maksun täyttämällä vaaditut kentät. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä...
Palvelua, joka vastaanottaa PTT: llä postille lähetettäviä postia, lähetetään lähettäjän osoitteesta, kutsutaan "Osoitteen vastaanottamisen erityispalveluksi". APS Courier-, posti-, rahti-, postipaketti-, APG- ja Turpex-lähetykset, jotka lähetetään vähintään 10 postiin kerrallaan, eikä sopimusmaksua peritä sopimuskumppaneilta.Postikuljetukset, jotka yksittäiset asiakkaat lähettävät postille maakunnan keskustan jakelualueelta, ja lastien paino on enintään 50 kg ja tilavuus 200 kantta; Piirikeskuksen jakelualueella osoitteesta voidaan hyväksyä enintään 30 kg ja 150 desimaalia. Pääsymenettely on rajoitettu palvelulle osoitettuihin ajoneuvoihin ja tiloihin. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä...


Syöttämällä viivakoodin PTT Cargon virallisen verkkosivuston "Lähetyksen seuranta" -vaihtoehtoon voidaan tehdä tarvittavat tiedustelut. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä...
Jos haluat tiedustella lastiasi ja seurata sitä, voit ottaa yhteyttä PTT-asiakaspalveluun ja pyytää kyselylomakkeen asiakasedustajalta. Niille, jotka haluavat löytää vastauksen kysymykseen missä on PTT-lastini, +444 1 788 XNUMX PTT-rahdin asiakaspalvelunumero riittää. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä...
Jos aiot lähettää lähetyksen PTT Cargolla, tämä linkissä Kun olet valinnut lastityypin, saat selville maksamasi maksun täyttämällä vaaditut kentät. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä...
PTT-rekisteröidyn lähetyksen seurantaan täällä Klikkaa tästä. Täältä rahti, ilmoitus, rekisteröity, ilmoitus, kirje ulkomailta tai kotimaassa, paketit jne. Kaikkien lähetysten ja kaikkien vaiheiden rekisteriin on mahdollista tutustua lähetyspisteistä niiden vastaanottajille. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä...
On myös mahdollista suorittaa PTT-seurantatoimia e-Devlet-yhdyskäytävän kautta, jossa voimme suorittaa suurimman osan julkisista tapahtumista tänään. Tätä varten sinun on ensin kirjauduttava sisään sähköisen hallinnon järjestelmään. Sitten täällä Klikkaa tästä. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä...
Voit tiedustella lähetyksiä, jotka olet tehnyt PTT-rahdilla, tai kuljetustiedot, päivämäärät ja kellonajat vastaanotetuille lähetyksille. Tällä tavalla on mahdollista saada selville kaikki tiedot siitä, onko rahtisi matkalla, missä oksalla se on matkalla vai missä vaiheessa se odottaa, ja onko ostaja vastaanottanut lastin. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä...
PTT Cargo -viestintäkanavien joukossa; Missä tahansa Turkissa +444 1 788 XNUMX Soitetaan asiakaspalvelunumeroon ei, jos se liittyy tietopyyntöihin +90 312 509 50 00 On vaihtoehtoja soittaa PTT: n pääkonttorille nro. Voit tarkastella lisää erilaisia ​​PTT-rahtiviestintäkanavia jakamalla PTT-rahtikommentteja ja valituksia Klikkaa tästä...
PTT Cargon työajat ovat klo 08–30. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä...
PTT-rahti +444 1 788 XNUMX on puhelukeskuksen numero. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä...
Lataa lisää

sohbet

miten 1

 1. Jos verkkokauppasivustosi infrastruktuuri on verkkokauppaa, siellä on erittäin mukava lisäosa, jonka avulla voit helpottaa rahdin seurantaa.

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset