Istanbulin lentokenttämuseo avattu vierailulle

Istanbulin lentokenttämuseo avattiin vierailulle
Istanbulin lentokenttämuseo avattiin vierailulle

Myös Turkin Istanbulin lentokentän katsottiin olevan lentokentän ulkopuolella porttina kulttuurin ja taiteen maailmaan. Avattu sivilisaatio selitti vierailulle Istanbulin lentokenttämuseossa, jossa teokset tapahtuvat Anatoliassa.


Kulttuuri- ja matkailuministeri Mehmet Nuri Ersoy, Istanbulin kuvernööri Ali Yerlikaya, HDI: n lentokentän pääjohtaja ja pääjohtaja Kadri Samsunlu museon kanssa seremoniassa, johon osallistuvat muut asiaan liittyvät "Turkin aarteet; Näyttely, jonka otsikko on ”Valtaistuimen kasvot”, tapasi myös vierailijoita.

Avajaisissa puhuessaan ministeri Ersoy kertoi aloittaneensa uusien strategioiden toteuttamisen matkailutulojen kasvattamiseksi, ja tärkein näistä on mainosstrategioihinsa tekemät muutokset.

Ensimmäinen vaihe viime vuonna Turkin ministeri ilmoitti, että he olivat ottaneet käyttöön matkailua edistävän ja kehittävän viraston Ersoyn, "Ammattimaisempi, järjestelmä, jota on käytetty 100 vuotta, järjestelmä maailmassa, jossa matkailualan hallinto, me olemme voittaneet Turkin matkailuelämää. Mendessämme moniin mainostrategioihin, esittelimme erityisesti uusia strategioita. Yksi näistä strategioista on Istanbulin lentokenttämuseo, jonka avasimme tänään yhdessä. ” sanoi.

Ministeri Ersoy ilmaisi aikomuksensa tehdä museosta uusi nähtävyys lentoaseman matkustajille, ja jatkoi seuraavaa:

"Turkissa kootaan museo esineitä, jotka kertovat kaikille Anatolian sivilisaatioille elämäänsä. 3. Yksi Turkkiin tulevien ulkomaalaisten vieraista saapui Istanbulin lentokentältä, ja vieraita oli löydetty 15 miljoonaa viime vuonna. Onnistuimme tuomaan Turkkiin, mutta yli 15 miljoonaa kävijää kulki toiseen maahan menemättä Istanbuliin. Nyt olemme tulleet Turkkiin, laskeutumisen jälkeen Istanbulin esikaupungissa vieraat menevät toiseen maahan, esimerkiksi hanke Anatolian tietoisuuden lisäämiseksi ja herättämiseksi. "

Ministeri Ersoy totesi, että on pysyviä vieraita, jotka tulevat määränpäähän, kuten Istanbuliin, vuosittain tai joskus kahdesti vuodessa, ja lisäsi, että he muuttavat museon käsitteen vuosittain erilaisilla kulttuuririkkauksilla näiden joukkojen nimissä.

"Turkin aarteet; Valtaistuimen kasvot ”

Istanbul on ensimmäinen vierailu lentokenttämuseon näyttelyssä "Turkin aarteet; Kokoelmassa "Valtaistuimen kasvot" esitellään vierailijoille monia mielenkiintoisia teoksia, kuten "Rauhansopimus", ihmiskunnan historian ensimmäinen tunnettu rauhansopimus, ja ottomaanien sulttaanien "Talisman-paidat-kaftanit".

Museossa on myös lapsille tarkoitettuja osioita, joissa Anatolian sivilisaatioiden esittämät teokset ovat maailman kulttuurihistorian perintö. Museossa on interaktiivisia pelejä ja sovelluksia, joiden avulla lapset voivat löytää arvokkaita turkkilaisen kulttuurin osia.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar