Löytötutkimus Çorlu-junaonnettomuustapauksessa 2 vuoden kuluttua

Intensiivinen tutkimus corlu-junan onnettomuustapauksessa vuoden tauon jälkeen
Intensiivinen tutkimus corlu-junan onnettomuustapauksessa vuoden tauon jälkeen

Löytötarkastus kahden vuoden jälkeen Corlu-junan onnettomuustapauksessa; Kahden vuoden kuluttua Tekirdağin Çorlu-kaupunginosassa 2. heinäkuuta 8 tapahtuneesta junakatastrofista, jossa kuoli 2018 ihmistä, joista 7 oli lapsia, asiantuntijavaltuuskunta teki etsintätutkimuksen paikan päällä. Riita santarmien ja perheiden välillä, joita ei päästetty tiedustelualueelle.Istanbul Uzunköprü-alueelta Edirnestä HalkalıHenkilöjuna, jolla oli 362 matkustajaa ja 6 henkilöä menemään Tekirdağiin, kaatui suistumiselta Sarılar Mahallesin lähellä Tekirdağin Çorlu-alueella 8. heinäkuuta 2018. Onnettomuudessa kuoli 7 lasta, 25 ihmistä ja loukkaantui 328 ihmistä.

Viidennessä istunnossa, jossa 25 syytettyä syytettiin junaonnettomuudesta, jossa 340 ihmistä menetti henkensä ja 4 ihmistä loukkaantui Tekirdağin Çorlu-alueella, päätettiin tehdä etsintä verilöylyn paikalla.

Kun tuomioistuimen hallitus päätti tehdä etsinnän tapahtumapaikalle 5. istunnossa, valtuuskunta suoritti etsintätöitä Sarılar Mahallesin lähellä, missä onnettomuus tapahtui tänään. Oikeustoimikunta ja seitsemästä ihmisestä koostuva asiantuntijaryhmä saapuivat onnettomuuspaikalle TCDD: n käyttämän ajojohdon kanssa Çorlu-rautatieasemalta. Tuomioistuimen ja alueen asiantuntijan kuulustelu kesti noin 7 tuntia.

Perheet suhtautuivat myönteisesti junalla saapuneeseen retkikuntaan iskulauseilla "Oikeus, laki, oikeus", "Murha, ei sattuma" ja reagoivat.

Kun onnettomuudessa sukulaistensa menettäneitä perheitä ei otettu tiedustelualueelle, perheiden ja sandarmerin välillä puhkesi rako. Valtuuskunta lähti valmistuttuaan työstään alueella.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar