Löytötutkimus Çorlu-junaonnettomuustapauksessa 2 vuoden kuluttua

Intensiivinen tutkimus corlu-junan onnettomuustapauksessa vuoden tauon jälkeen
Intensiivinen tutkimus corlu-junan onnettomuustapauksessa vuoden tauon jälkeen

Löytötutkimus Çorlu-junaonnettomuustapauksessa 2 vuoden kuluttua Kahden vuoden kuluttua 8 ihmistä tappaneesta junaonnettomuudesta, joista 2018 tapahtui 7. heinäkuuta 25 Tekirdağin Çorlu-alueella, tapahtumapaikalle tehtiin asiantuntija- ja etsintotutkimus. Konflikti niiden perheiden välillä, joita ei johdettu tiedustelualueelle ja sandarmeriin.


Istanbul, Edunken Uzunköprü-alueelta HalkalıMatkustajajuna, jolla on 362 matkustajaa ja 6 henkilöä liikkuu Istanbuliin, sujui raiteilta 8. heinäkuuta 2018 lähellä Tekirdağin Çorlu-Sarılar-aluetta. 7 lasta, 25 ihmistä kuoli onnettomuudessa, 328 ihmistä loukkaantui.

Tekirdağin Çorlu-alueella, jossa 25 ihmistä kuoli ja 340 loukkaantui, 4. syytetyn oikeudenkäynnin viidennessä kuulemistilaisuudessa, joka pidettiin 25. kesäkuuta, päätettiin suorittaa tutkinta verilöylyn tapahtumapaikassa.

Tuomioistuimen päätöksen jälkeen tehdä viidennessä istunnossa asiantuntija löytö tapahtumapaikalle, valtuuskunta teki löytötutkimuksen Sarılarin alueen lähellä, missä onnettomuus tapahtui. Tuomioistuimen ryhmä ja 5 ihmisen asiantuntijaryhmä saapuivat onnettomuuteen TCDD: n käyttämän ajojohtimen kanssa Çorlu-rautatieasemalta. Tuomioistuimen ja alueen asiantuntijan arviointi kesti noin 7 tuntia.

Perheet tapasivat ja reagoivat junalla tulleen retkikunnan iskulauseilla "Oikeus, laki, oikeudenmukaisuus", "Murha, ei onnettomuus".

Kun onnettomuudessa sukulaistensa menettäneitä perheitä ei otettu tiedustelualueelle, perheiden ja sandarmerin välillä puhkesi rako. Valtuuskunta lähti valmistuttuaan työstään alueella.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar