İBB: n presidentti Ekrem İmamoğlu vieraili IETT: n pääosastossa

Ibb: n puheenjohtaja ekrem imamoglu vieraili iett: n toimitusjohtajana
Ibb: n puheenjohtaja ekrem imamoglu vieraili iett: n toimitusjohtajana

Istanbulin pääkaupunkiseudun pormestari Ekrem İmamoğlu ja hänen valtuuskuntansa vierailivat IETT: n toimitusjohtaja Alper Bilgilissä, joka aloitti toimintansa viime kuussa, "onnea" -vierailulla.


Presidentti İmamoğlu vieraili IETT: n toimitusjohtajan pääkonttorissa Tünelissä keskipäivällä ja vieraili IETT: n toimitusjohtaja Alper Bilgilissä. Voiko Akın Çağlar, İBB: n uusi pääsihteeri, presidentin neuvonantaja ja İBB SözcüMurat Ongun, Ertan Yıldız, Yiğit Oğuz Duman ja muut virkamiehet mukana. IETT: n varatoimitusjohtajat Alper Kolukısa ja Hasan Özçelik olivat myös läsnä vierailun aikana IETT: n toimitusjohtajan Alper Bilgilin toimistossa.

Presidentti İmamoğlu sai tietoja IETT: n toiminnasta ja uusista sijoituksista. İBB: n presidentti İmamoğlu vieraili IETT-valokuva-arkistossa ja tutki valokuvia IETT-ajoneuvoista aikaisemmasta nykypäivään. Sitten presidentti Imamoğlu lähti päämajarakennuksesta.


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar