Hygieniatutkimuksia jatketaan Ankaran julkisissa kulkuneuvoissa

Hygieniatoimia jatketaan Ankaran julkisissa kulkuneuvoissa
Hygieniatoimia jatketaan Ankaran julkisissa kulkuneuvoissa

Pääkaupunkiseudun kunta, joka ei tee kompromisseja julkisen liikenteen hygieniasäännöistä Ankaran Covid-19-epidemian torjumiseksi toteutettavien toimenpiteiden puitteissa, jatkaa puhdistusta ja desinfiointia jatkamatta. Terveysasioiden osastot 7/24; Hän jatkaa hygieniatoimintaansa Metro-, ANKARAY- ja EGO-linja-autoissa.


Pääkaupunkiseudun kunta, joka on onnistuneesti läpäissyt COVID-19-prosessin kansanterveyttä hoitavien töiden kanssa Ankaran pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaşin ohjeella, jatkuu häiriöittä, etenkin julkisissa kulkuneuvoissa.

Päivittäin hygieniatoimintaa EGO-linja-autoissa, metro- ja ANKARAY-terveysministeriöryhmät tekevät intensiivistä työtä varmistaakseen, että kansalaiset matkustavat rauhallisesti.

YKSITYISKOHTAINEN PUHDISTUS KAIKKI YÖ

Joka päivä noin 320 linja-autoa, jotka EGO: n pääosasto ottaa käyttöön, sekä Metron ja ANKARAYin vaunut puhdistetaan ja desinfioidaan päivittäin.

Desinfiointityön puitteissa kaikki julkisen liikenteen ajoneuvojen sisäpinnat, joihin pääkaupungit kulkevat, katto, matkustajien istuinten taka- ja alaosat, ikkunat, mainostaulut, matkustajan kahvan ja kahvan putket, oven yläosat, kuljettajan paikka, torpedo, lasireunat, sivu- ja kattopinnat, ilmanvaihto. kannet, kaikki ajoneuvon metallipinnat puhdistetaan hygieenisillä puhdistusaineilla.

Pääkaupunkiseudun kunnan julkisen liikenteen ajoneuvojen yksityiskohtaisten siivoustöiden lisäksi desinfioidaan viruksia erityisillä desinfiointiaineilla. Käsien desinfiointiyksiköt, jotka on asetettu matkustajien käsien desinfioimiseksi, myös täytetään päivittäin ja bussit valmistetaan matkaa varten.

EI TIETEÄ HYGIENISÄ

EGO: n pääosaston linja-autohallinnon osaston päällikkö Yahya Şanlıer totesi, että hänen painopistealueensa on kansanterveys, kuten EGO: n pääosasto sanoi:

”Maamme Covid-19-epidemian ensimmäisestä päivästä lähtien jatkamme desinfiointi- ja puhdistustutkimuksia keskeytyksettä. Päivittäin keskimäärin 320 linja-autoa, joita tarjoamme palvelulle, desinfioidaan säännöllisesti viidellä alueella, joilla niitä varastoidaan joka ilta. Teemme intensiivistä yhteistyötä omien siivous- ja terveystiimiemme kanssa tarjotaksemme kansalaisillemme julkisen liikenteen palveluita puhtaassa ja hygieenisessä ympäristössä. ”

Terveysasioiden osaston presidentti Seyfettin Aslan, joka tutki desinfiointityöt paikan päällä ja huomautti, että pääkaupungin julkisissa kulkuneuvoissa suoritetut hygieniatyöt ovat pääkaupunkiseudun takuun alaisia; ”Ensimmäisestä päivästä lähtien, kun maailmanlaajuinen epidemia on muuttunut pandeemiaksi, olemme jatkaneet voimakkaita toimenpiteitä joukkoliikenteen ajoneuvoissamme erittäin vakavasti ja häiriintyneesti. Näiden toimenpiteiden ansiosta kansalaisemme voivat matkustaa turvallisemmin ja rauhallisemmin. Ryhmämme työskentelevät yötä päivää tekemättä mitään myönnytyksiä tässä asiassa. ”

Pääkaupunkiseudun kunta suorittaa desinfiointi- ja siivoustöitä monissa julkisen liikenteen ajoneuvoissa yksityisistä julkisista linja-autoista takseihin, minibusseihin ja kuljetusautoihin meneillään olevan pandemian aikana ja tarjoaa ilmaista naamioitua tukea sekä kuljetusliikkeiden omistajille että kansalaisille.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar