Sandarmerin yleinen komento hankkia 1000 miesopiskelijaa

virkamiesten yleinen komento
virkamiesten yleinen komento

Miesopiskelijat otetaan vastaan ​​Gendarmerie Petty Officer Ammatilliseen kouluun (Jamyo) (1.000), jotta ne täyttäisivät Gendarmerie General Commandin aktiivisen pikkuupseerin vaatimukset.


Hakemukset tehdään 03. heinäkuuta - 03. elokuuta 2020 välisenä aikana, jotta tyydyttäisiin virkamiesten aktiiviset virkamiehetarpeet sekä virkamiehet ja virkamiehet että rannikkovartiosto. Sovelluksen alkamis- ja päättymisajat, toimitusehdot ja muut yksityiskohdat; http://www.jandarma.gov.tr ve http://www.jsga.edu.tr Se on todettu vuoden 2020 Gendarmerie Petty Officer Vocational School (JAMYO) -opiskelijoiden hakemusoppaassa.

SOVELLUKSEN EHDOT

  • a. Sovellukset ovat vain https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris Se tehdään sähköisen hallinnon portaalin kautta Internet-osoitteiden kautta, Citarmerie and Coast Guard Academy -sovelluksen henkilöstönjakelujärjestelmän kautta. Postitse tai henkilökohtaisesti Internet-ympäristön ulkopuolella tehtyjä hakemuksia ei oteta huomioon.
  • b. Hakijoiden on haettava hakemus suoritettuaan täydelliset ”Hakijoiden ohjeet”.
  • C. Hakemukset alkavat 03. heinäkuuta 2020 ja päättyvät 03. elokuuta 2020 klo 17.
  • d. Viestintä- ja rannikkovartiosto-yliopiston henkilöstön rekrytointijärjestelmä syötetään e-hallituksen yhdyskäytävän kautta sähköisen hallinnon salasanalla, matkapuhelimen allekirjoituksella, sähköisellä allekirjoituksella, turkkilaisella henkilöllisyystodistuksella tai verkkopankissa.

SOVELTAMISPAIKKA, AIKA JA MENETELMÄ

  • a. Viitteet https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris Sähköisen hallinnon salasana, matkapuhelimen allekirjoitus, sähköinen allekirjoitus, TR-henkilöllisyyskortti tai Internet-pankkitoiminto annetaan 03.-03 välisenä aikana e-hallinto-portaalin kautta, joka toimii Gendarmerie- ja Coast Guard Academy -henkilöstöjärjestelmässä, johon pääsee Internet-osoitteista.
  • b. Luettelo ehdokkaista, joiden hakemus hyväksytään ja joilla on oikeus osallistua valintakokeisiin, sekä hakemusperiaatteet, tenttikeskus, tenttipäivämäärä ja kaikki muut tentteihin liittyvät ilmoitukset https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris ilmoitetaan Internet-osoitteista.
  • C. Hakemuksia ei tule tehdä Internetissä lukematta sovellusoppaita. Ehdokas vastaa vääristä koodauksista ja vääristä ilmoituksista, joita voidaan tehdä hakemuksen aikana, ja kielteisistä seurauksista, jotka johtuvat ilmoituksen noudattamatta jättämisestä.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar