Gallipoli-metsäpalo hallinnassa

Gallipoli-metsäpalo hallinnassa
Gallipoli-metsäpalo hallinnassa

Maa- ja metsätalousministeri Bekir Pakdemirli sanoi eilen Gallipolin niemimaalla käytetyn metsäpalon suhteen: ”Tänä vuonna meidän tulipalo on hallinnassa. Tällä hetkellä myös jäähdytystoiminta jatkuu. Pysyn jonkin aikaa alueella ja katson teoksia. Paikoissa voi olla savua, jäähdytystoiminta voi viedä useita päiviä. ” sanoi.


Ministeri Pakdemirli kertoi Çanakkalen sodan ja Gallipolin historiallisen alueen presidentin edessä toimittajille, että itä- ja länsisuuntaan on puututtava alusta alkaen.

Jäähdytystoimet jatkuvat

Ilmaisemalla, että tulipalot ovat peräisin 90 prosentilta ihmisistä, Pakdemirli jatkoi seuraavasti:

”Toisen puun ei pitäisi palaa. Erityisesti palontorjunnan ensimmäinen osa on puuttua aikaisin. Tarkkailemme tulipaloja, joissa on 750 ihmisen tornia, 100 miehittämätöntä tornia, miehittämättömät ilma-alukset. Mutta kaiken tämän lisäksi, kansalaisille on erittäin tärkeää välittää näkemänsä tulipalo missä tahansa. Tulipalo on täällä hallinnassa tällä hetkellä. Tällä hetkellä myös jäähdytystoiminta jatkuu. Pysyn jonkin aikaa alueella ja katson teoksia. Paikoissa voi olla savua, jäähdytystoiminta voi kestää useita päiviä. Emme ole sanoneet "hallinnassa" toistaiseksi, mutta koska sanomme "hallinnassa", tuli on nyt ympäröimä. "

RISKIT ASETUKSISSA ovat alle

Pakdemirli totesi kahdella kaistalla etenevän tulipalon, että vaikka Kumköyn ja Yalovan kyliin liittyy joitain riskitekijöitä, nimittäin siirtokuntia, asutuksiin liittyvät riskit katosivat seuraavissa tunneissa tuulen vaihdon ja ystävien puuttumisen ansiosta. Myös 20 helikopteria, 2 lentokonetta, 118 piirturia, 20 puskukoneet ja 510 henkilöstöä sekä paloautot muista julkisista laitoksista ja kunnista. Tietenkin interventiomme, pääjohtajamme, paikalliset kunnamme ja lainvalvontaviranomaisimme kaikki auttoivat tässä interventiossa, ja kaikki he jatkoivat kenttätyötä tähän tuntiin saakka. " hän puhui.

Ilmaisemalla, että on miellyttävää olla menettämättä ihmishenkiä, Pakdemirli sanoi: ”Tietenkin on vaurioita, joita näemme paikoissa. Tärkeintä on tietysti meidän olettaa, että olemme menettäneet osan puistamme ja osa villieläimistä. Tästä aamusta aurinko nousee tällä alueella kello 05.52, mutta aloimme intervention lentokoneilla klo 05.15. Kuumeinen työ jatkui koko yön, ja interventioita jatkettiin aamulla, jotta voitaisiin edistää ilma-aluksella työskentelyn tuloksia aamulla. " sanoi.

Ministeri Pakdemirli totesi tuulen kamppailevan nopeudella 50-60 kilometriä koko päivän ajan. Yöllä oli voimakas tuuli.

"450 hehtaarikentällämme on vaikutusta aikaan"

Osoittaen, että tänä vuonna tuli enemmän tulipaloja kuin viime vuonna, Pakdemirli totesi, että palavia alueita on paljon vähemmän.

Maa- ja metsätalousministeri Pakdemirli toivoi tuleen loppumista ja sanoi:

”Toistaiseksi vaikuttaa siltä, ​​että 450 hehtaarin alueemme on vaikuttanut. Kun tulipalo on sammutettu kokonaan, tehdään tiettyjä määrityksiä ja annamme siitä julkisia lausuntoja. Yleisesti näemme, että puiden lisäksi maatalousalueilla on vaurioita. Jotkut maista, jotka yleensä korjataan, näyttävät olevan vaurioituneet. Näyttää siltä, ​​että viljellyillä ja istutetuilla alueilla sekä yksityisillä mailla on joitain vaurioita. Tietysti on jotain, mitä aina sanomme, koska tiedät palovahinkoista TARSİM-järjestelmän puitteissa, mutta alueella on TARSİM-peitto 10–20 prosenttia. Valitettavasti pahoittelemme niitä aina katastrofin jälkeen, mutta varoittakaamme jälleen kerran maanviljelijäämme, tuottajaamme ja TARSİMia. Kuvernöörin toimisto suorittaa tietysti vahinkojen arviointitutkimuksen. Tämä ilmoitetaan myös presidentin hallinnollisille asioille kuvernöörin välityksellä. Koska nämä kylät ovat kuitenkin metsäkyliä, osoitamme tietyn määrän kyläläisille metsäkylien puitteissa kyläläisten, tällä alueella asuvien veljemme ja sisareidemme maatalouden aiheuttamien vahinkojen kattamiseksi ja maatalouden toiminnan jatkamiseksi. ”

Pakdemirli totesi, että tulevina tunteina ei odoteta suurta sääolojen muutosta, ja toteaa, että niiden suurimpia etuja ovat henkilöresurssit ja he seuraavat uusinta tekniikkaa puiden palamisen estämiseksi.

Ministeri Pakdemirli toivoi tuleen puhkeneen alueen kansalaisia.


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar