Varjoliitolennot aloitettiin uudelleen Boztepessa

Boztepeden varjoliitolennot aloitettiin uudelleen
Boztepeden varjoliitolennot aloitettiin uudelleen

Varjoliitolennot, jotka ovat adrenaliinin ystävien suosikkeja, käynnistettiin uudelleen Orzun tärkeimmässä matkailukohteessa Boztepe.


Varjoliitolennot Boztepessa 530 korkeudessa, joka on kaupungin katseluterassi, keskeytettiin Covid-19 -purkauksen takia, joka on tehokas maailmanlaajuisesti. Radan ensimmäisen koelennon, joka avattiin lennoille toteutettujen turvatoimenpiteiden jälkeen, suorittivat Ordu Metropolitan kunnan varasihteeri Bülent Şişman ja neuvonantaja Asım Suyabatmaz.

”ALUEELLA tulee olla uudenaikaisempaa”

Varapääsihteeri Bülent Şişman totesi, että heidän tavoitteena on myötävaikuttaa Ordu-matkailuun ja sen edistämiseen. ”Varjoliitolennot Boztepessa, joka on yksi Ordin tärkeimmistä turistikohdista, aloitettiin uudelleen Covid-19-virusta vastaan ​​toteutettujen toimenpiteiden jälkeen. Pääkaupunkiseudun kunnana pyrimme tekemään tätä urheilua laajemmalle kaupungillemme. Ensimmäisenä työpaikkana aloitimme korjausrakennustyöt radan alueella, joka oli epämuodostunut ja joka ei sovi kaupunkiin. Muutamme kiitotien pinta-alan, joka on yhteensä 250 neliömetriä, alusta alkaen uudenaikaisemmaksi. Tämän lisäksi teemme lattialle vihreän kumipinnoitteen, joka on yhteensopiva luonnollisen tekstuurin kanssa. Tällä työllä, jonka tavoitteena on saada päätökseen 10 päivässä, palvelemme paremmin paikallisia ja ulkomaisia ​​matkailijoita ja tarjoamme provinssimme arvoisen alueen. "

”ARMY ON VIIKKO 12 VUOTTA”

Työntekijäneuvoja Asım Suyabatmaz korosti, että työ jatkuu kaikilla aloilla saadaksemme lisää osakkeita kaupungin kunnan turismikakusta. Tässä yhteydessä Ordu Metropolitan Municipalin pormestari. Mehmet Hilmi Gülerin johdolla teemme töitä kaikilla aloilla lisätäksemme kaupungin turismia. Olemme nähneet tästä esimerkin tästä. Pääkaupunkiseudun ollessa kyseessä varjoliito tulee nyt toiseen kohtaan kaupungissamme. ”

Toisaalta tavoitteena on lisätä turistivierailua Boztepeen, joka on yksi tärkeimmistä Ordu-matkailukohteista, kiitotien ja maisemointityön avulla.


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar