Korkeakouluneuvosto rekrytoi 8 asiantuntijahenkilöä sopimussuhteella

Korkeakouluvaliokunta palkkaa asiantuntijahenkilöstöä
Korkeakouluvaliokunta palkkaa asiantuntijahenkilöstöä

Korkeakouluneuvoston puheenjohtaja nimitetään palvelukseen lain nro 657 4 / B §: n mukaisesti.


"Sopimussuhteisen henkilöstön palvelukseen ottamista koskevien periaatteiden" liitteen 2 kohdan c alakohdan mukaisesti virastomme suorittama suullinen koe asetetaan ehdokkaille enintään kymmenenkertaisesti sopimussuhteisen toimihenkilön vapaana virkakautena jokaiselle rekrytoitavalle nimikkeelle. (Tämän sijoituksen mukaan ehdokkaat, jotka saavat saman pisteet kuin viimeinen ehdokas, saavat myös suorittaa kokeen.)

Hakemukset ilmoittamispäivästä www.yok.gov.t on Kun verkkosivustolla oleva hakemuslomake on täytetty kokonaan ja oikein, liittämällä ja allekirjoittamalla valokuvat yhdessä edellä mainittujen asiakirjojen kanssa, päivämäärien 21.07.2020-30.07.2020 välisenä aikana, korkeakouluneuvosto (henkilöstöosasto) osoitteessa Üniversiteler Mahallesi 1600.Kaddenumero: 10 06800 Bilkent / Ankara postitse. Hakijoita ja niitä, jotka toimittavat puuttuvat asiakirjat postin viivästymisen ja muiden syiden takia, ei hyväksytä.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄjutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar