Kansallisen sähköjunajoukon tekniset tiedot

kansallisen sähköjunajoukon tekniset ominaisuudet
kansallisen sähköjunajoukon tekniset ominaisuudet

Sakaryan TÜVASAŞ-tiloissa valmistetun ensimmäisen kotimaisen ja kansallisen sähköjunan tehdastestit alkoivat tänään. Kansalliset junajoukot, joiden on tarkoitus aloittaa tientestit elokuun lopulla, alkavat kuljettaa matkustajia vuoden aikana, testien kunnosta riippuen.


Kansallinen sähköjunajoukko, jonka on tarkoitus viedä myös Euroopan unionin maihin vuoteen 2023 mennessä, on suunniteltu ja valmistettu YTE: n standardeissa. Junan nopeutta nostettiin 160 km / h 200 km / h.

TÜVASAŞ: ssa valmistettu kansallinen juna suunniteltiin ja valmistettiin alumiinirungolla. Suuri mukavuusominaisuuksia omaavan kansallisen junan suunnittelussa tyydytettiin vammaisten matkustajien kaikenlaiset tarpeet.

ASELSAN toimitti kansallisen sähköjunajoukon junaohjaus- ja valvontajärjestelmän (TCMS, Train Control and Monitor System). Se on suunniteltu.

Lisäksi ASELSAN toimitti vetoketjujärjestelmät (päämuuntaja, vetomuunnin, apumoduutin, vetomoottori ja vaihdelaatikko) kansalliselle sähköjunajoukolle. Vetoketjujärjestelmä on suunniteltu tarjoamaan korkeaa tehokkuutta alkuperäisillä ohjelmistoilla, laitteistoilla ja algoritmeilla, mikä on yksi alustan kriittisimmistä teknologisista komponenteista, joka tarjoaa junan pitoajojen hallinnan.

Kansallisen sähköjunajoukon tekniset eritelmät

 • Suurin nopeus: 160 km / h - 200 km / h
 • Ajoneuvon kori: alumiini
 • Rautatieliikenne: 1435 mm
 • Akselikuormitus: <18-ääni
 • Ulko-ovet: Sähkömekaaninen ovi
 • Otsa seinäovet: Sähkömekaaninen ovi
 • teli: Ohjattu teli ja muu teli jokaiseen ajoneuvoon
 • Minimikäyräsäde: 150 metriä.
 • Gauge: FI 15273-2 G1
 • Käyttöjärjestelmä: AC / AC, IGBT / IGCT
 • Matkustajatiedot: PA / PIS, CCTV
 • Matkustajamäärä: 322 + 2 PRM
 • Valaistusjärjestelmä: LED
 • Ilmastointijärjestelmä: EN 50125-1, T3-luokka
 • Virtalähde: 25kV, 50 Hz
 • Ulkolämpötila: 25 ° C / + 45 ° C
 • YTE: n vaatimustenmukaisuus: YTE LOCErPAS - TSI PRM - TSI NOI
 • WC: n määrä: Tyhjiötyyppinen wc-järjestelmä 4 Standard + 1 Universal (PRM) wc
 • Piirrä kehyspaketti: Automaattinen kytkentä (tyyppi 10) puoliautomaattinen kytkentä

Kansallisen sähköjunajoukon esittelyelokuva

Vastaukset kysymyksiin kansallisesta sähköjunasta

Kansallisen 5-ajoneuvoisen sähköjunajunajoukon kapasiteetti on 324 matkustajaa. Kaksi näistä on tarkoitettu vammaisille matkustajille. Junajoukkomme energiankulutus on 6 kW / tunti / km. Se kuluttaa 20 prosenttia vähemmän energiaa kuin vastaavat junajoukot. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä...Turkary Wagon Industry Corporation (TÜVASAŞ), jonka tuotti Sakarya -yrityksen kansallinen sähköjunatehdastestiosoite, pidettiin Adapazarin tehtaalla. Prototyyppisarjojen paikallinen osuus on 60 prosenttia. Kun kansalliset sähköjunajoukot aloittavat massatuotannon, ne tuotetaan 80-prosenttisesti. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä...TÜRASAŞ: n valmistama kansallinen sähköjunajoukko, joka on tarkoitettu vietäväksi myös Euroopan unionin maihin vuoteen 2023 mennessä, on suunniteltu ja valmistettu TSI-standardien mukaisesti. Kansallista junaamme käytetään kaikissa sähkölinjoissa tavanomaiseen matkustajaliikenteeseen. Lisäksi esikaupunkijärjestelmiin integroitavan junan nopeus on 160 km / h. 200 km / hpoistettiin. Junan tekniset vaatimukset Klikkaa tästä...TÜRASAŞ: n valmistama kansallinen sähköjunajoukko, joka on tarkoitettu vietäväksi myös Euroopan unionin maihin vuoteen 2023 mennessä, on suunniteltu ja valmistettu TSI-standardien mukaisesti. Junen nopeus on 160 km / h. 200 km / hpoistettiin. Junan tekniset vaatimukset Klikkaa tästä...TÜRASAŞ: n valmistama kansallinen sähköjunajoukko, joka on tarkoitettu vietäväksi myös Euroopan unionin maihin vuoteen 2023 mennessä, on suunniteltu ja valmistettu TSI-standardien mukaisesti. Junan nopeutta nostettiin 160 km / h 200 km / h. Junan tekniset vaatimukset Klikkaa tästä...Edistynyt merkittävästi kriittisen teknologian kotimaisessa tuotannossa ja kansallisessa puolustusteollisuudessa useilla aloilla, myös Turkissa, päättäväisyyttä tässä asiassa parannettiin edelleen vuoden 2020 vuotuisella investointiohjelmalla. Ohjelmaan sisältyvät ”National Electric Train Set” -hanketta koskevat päätökset ovat merkittävä esimerkki tästä tahdosta. Ohjelmassa, joka aloitti uuden aikakauden rautatieliikennejärjestelmien sijainti- ja kansallisuussuhteiden suhteen, edistytään edelleen muun muassa tukemalla kotimaista teollisuutta, vähentämällä tarvittavaa tekniikan osaamista, vähentämällä ulkomaista riippuvuutta ja saavuttamalla vakavia taloudellisia hyötyjä.


Kansallinen sähköjuna, jonka TÜRASAŞ laittoi raiteille 29. kesäkuuta 2020, suunniteltiin uudelleen nopeudeksi 200 km / h. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä...


Lataa lisää

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar