Astrologi Nilay Dinç: Kaatuuko dollari vuonna 2021?

Astrologi Nilay Dinç
Astrologi Nilay Dinç

Olemme todistamassa, että jotkut astrologit ovat antaneet erittäin varmoja ennusteita dollarin romahtavan vuonna 2021 sosiaalisessa mediassa ja jopa televisiolähetyksissä äskettäin, mutta astrologi Nilay Dinç piirtää aivan erilaisen kuvan toisin kuin muut astrologit. 19. huhtikuuta 2020 päivätyssä artikkelissaan hän oli aikaisemmin ennakoinut ryöstöjä ja kapinoita, joita nyt tapahtuu Amerikassa ja Euroopassa. Kuuntelemme dollarin kohtaloa vuonna 2021 astrologilta Nilay Dinçltä. Ja hän sanoo ...


Kaverit ensin selvitetään se; Tietenkin dollari romahtaa yhtenä päivänä, mutta se ei ole koskaan vuonna 2021. Aivan kuten Bysantin valtakunnan raha on Solidus 700 vuotta, Rooman valtakunta on Aureus 300 vuotta, Espanjan raha on Real de Ocho, 110 vuotta, ja lopulta Ison-Britannian punta on 105 vuotta, Yhdysvaltain valuutta, ja tietysti hän kuoli vuonna 1971. Dollari, josta tuli maailman valuutta seurauksena Nixonin luopumisesta "kultapohjaisesta" rahajärjestelmästä, "romahtaa", "kuolee". Loppujen lopuksi yllämainittujen valtakuntien rahat muuttuivat "tasaiseksi rahaksi", joka tarkoittaa "fiat rahaa" - Turkin vastinetta ja "lakien rahoja". Toisin sanoen, koska rahan arvo perustuu hallitusten lakeihin, sitä kutsutaan lakiksi, ja sillä ei ole mitään arvoa paitsi valtion lausunnossa "Olen näiden rahan takaaja".

Yhdysvaltain dollari indeksoitiin kultaan vuosina 1944–1971, ja muun maailman rahat indeksoitiin Yhdysvaltain dollariin. Toisin sanoen, kun Yhdysvallat halusi sitä, dollari ei pystynyt tulostamaan, ja kun se halusi tulostaa, sen piti laittaa vastaava kulta tallelokeroon. Tämä on kiinteää rahaa, koska se on indeksoitu kultaan. Yhdysvaltain presidentti Nixon kuitenkin poisti dollarin tästä kultapohjaisesta järjestelmästä, koska sillä oli vaikeuksia rahoittaa Vietnamin sotaa vuonna 1971. Siten hänellä oli oikeus tulostaa rajoittamaton määrä rahaa. Kaikki tietävät talouden perustotuuden, ja inflaatio tapahtuu, jos keskuspankit laskevat rahaa ilmaiseksi. Jos inflaatio nousee, korot kasvavat, jos korot nousevat, valtioiden lainakustannukset kasvavat. Pisteen kuluttua valtio ei pysty maksamaan päärahoja, edes korkoja, ja se uppoaa. Bysantin ja Rooman valtakuntien uppoutuminen oli sama syy, he painottivat rahaa sodan rahoittamiseen, ja jossain vaiheessa heidän rahansa "romahti" ja heidän imperiuminsa katosivat historiasta.

Espanjassa, joka on ennen Britannian valtakuntaa voimakkain imperiumi, ei ole nyt rahaa; he käyttävät euroa. Viimeinkin, Englanti tarvitsi lisää rahaa voidakseen jatkaa "aurinkoittomana valtakuntana". Kun se päätti tulostaa rahaa tuottamisen ja ansaitsemisen sijasta, sen tuhoutumatonta, kuolematonta puntaa ei lueta nyt. Täällä Yhdysvaltain dollari romahtaa yhtenä päivänä, mutta kun tarkastellaan sitä, sillä on pidempi ajanjakso, ei ehkä vuonna 2021, ehkä 10 vuotta, ehkä 20 vuotta. Seuraavaksi selitämme tämän syyt.

Astrologi Nilay Dinç
Astrologi Nilay Dinç
  • Pankit ympäri maailmaa kommunikoivat keskenään SWIFT-järjestelmän avulla.Jos haluat tehdä EFT: tä, sinun on lähetettävä rahaa tähän SWIFT-jäsenyyteen jäsenpankin kautta. Arvaa kuka omistaa SWIFTin? Täsmälleen, Yhdysvallat… Jos haluat lähettää 5.000 dollaria Istanbulista serkkullesi Australiaan, tämä raha menee ensin Yhdysvaltain keskuspankkiin, saa hyväksynnän sieltä, sitten kohde saavuttaa Australiaan. Oletetaan, että dollari romahti vuonna 2021, onko SWIFTille nyt olemassa muuta vaihtoehtoa? Ei ... No, miten sitten ne, jotka haluavat romahtaa tämän dollarin (Kiina, Illuminati jne.), Siirtävät rahansa? Pysäytyykö maailmankauppa hetkessä, jota kutsutaan tyylikkääksi? Ajattele sitä, teknisesti, jos Yhdysvallat haluaa, se voi viedä Kiinan SWIFT-järjestelmästä yön yli. Sinä yönä aamuna Kiina ei voi viedä yhtä liiraa ulkomaille. No, jos Yhdysvallat tekee tämän, eikö se vahingoita itseään? Saa. Haluamme kertoa sinulle, että et voi romahtaa dollaria sellaisena yönä (lue 1). Jos maailman rahoitusjärjestelmän (dollari) selkäranka rikkoutuu (ilman vaihtoehtoja), kaikki uppoavat. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vasta vuonna 2021 tai edes pitkään.
  • Seuraavassa taulukossa esitetään IMF: n hallussa olevien valuuttojen kehitys kaikkien maiden keskuspankeissa vuodesta 1965. Vuodesta 2019 lähtien 61% kaikkien maiden keskuspankkien hallussa olevista rahastoista on dollareita. Tämä luku oli 50 prosenttia 84 vuotta sitten. Euron päätuotanto on 1. tammikuuta 1999 (sanotaan 2000). Viimeisen 20 vuoden aikana se on kasvanut vain 2% ja on 20,5%. Joten miten Kiinan valuutta on yuan, jota kaikki näkevät kilpailijana Yhdysvaltoihin, dollari? Vain 2% maailmasta. Joten mikä on tietämättömyys sanoa, että dollari romahtaa ensi vuonna vuonna 2021? Ajattele sitä, 61% maailman varannoista on dollareita ja 7–8 kuukautta myöhemmin dollari romahtaa. Eikö sitten maat, joilla on niin monta dollaria keskuspankeissa, romahda kerralla? 😊

USD

USD

  • Harvat eivät tiedä, mutta kaksi maata, jotka Amerikassa ovat eniten velkaa maailmassa, ovat Japani (1.12 triljoonaa dollaria) ja Kiina (1.11 triljoonaa dollaria). Joten miten tämä velka syntyi? Koska Kiinan ja Japanin viennistä saatavat tulot ovat huomattavasti suuremmat kuin niiden tuonnin, sen sijaan, että koko ylimääräinen raha pidettäisiin tyhjäkäynnillä keskuspankeissa, ne käyvät enemmistön kanssa ja ostavat Yhdysvaltain valtiovarainministeriön liikkeeseen laskemat joukkovelkakirjat (valtion velakirjat). Toisin sanoen, he käyvät dollarilla, jonka ansaitsevat myymällä tuotteita Yhdysvaltoihin, ja he ovat velvollisia lainaamaan uudelleen Yhdysvalloille. Miksi, koska ei ole toista luotettavaa ja suhteellisen suurta mielenkiintoista maata.
  • Kiinan keskuspankissa on 3.2 biljoonaa dollaria. Joten haluaako Kiina Yhdysvaltain (dollarin), johon se on niin kytketty, romahtaa? Haluatko maa parhaan asiakkaansa romahtavan melkein heti (vuonna 2021)? Jos näin on, hän (Kiina) romahtaa vielä pahempaa.
  • Dollari tarkoittaa kapitalistista markkinataloutta. Jotta dollari romahtaa, tämän kapitalistisen järjestelmän on ensin romahtava. Kaatuuko se? Kaatuu. Mitä ei ole kadonnut? Kuten astrologimme totesivat, romahtaako tämä valtava järjestelmä, jolla ei ole vaihtoehtoa, vuonna 2021 7-8 kuukauden kuluttua?
  • Jos valuutta romahtaa, ensimmäinen euro menee, sitten dollari romahtaa. Joten jos nämä astrologikaverit haluavat romahtaa rahaa vuonna 2021, mielestäni heidän pitäisi mennä töihin joidenkin euron parilla. Katso, jolla on eniten sosioekonomisia ongelmia, Euroopan unionilla, joka ei ole pystynyt olemaan kunnollista "unionia" 20 vuoden ajan ja että kaikki maat Saksaa lukuun ottamatta ovat itkeneet (Italian, Espanjan taloudet ovat olleet kurja viimeiset 2–3 vuotta) tai Amerikan, supervallan, kapitalistisen talouden omistajan. Sinä? Vallasta puhuen haluaisin muistuttaa teille, että edes Euroopassa ei ole armeijaa ja että Saksan armeija on huonossa kunnossa alhaisten budjettimäärärahojen vuoksi. Se on Yhdysvallat, joka osoittaa 700 miljardia dollaria armeijalleen vuosittain. Hyvä asia on, että tämä 700 miljardia dollaria ei tule Yhdysvaltojen taskusta, se menee ja tulostaa nämä rahat keskuspankistaan.
  • Seuraava taulukko on indeksi, joka näyttää dollarin arvon. Yksinkertaisella ilmaisullaan se oli normaalissa arvossaan (2014) vuonna 100, vain 6 vuotta myöhemmin, ja se on nyt saavuttanut tason 30, jonka arvo on tänään 130%. Kuten näette, tämä luku saavutti huippunsa maaliskuussa 2020, kun Corona-virus saavutti huipunsa, joka melkein tuhosi maailmantalouden. Dollarin arvo. Kysymme saman kysymyksen astrologikavereillemme, jotka ovat arvosanan jälkeen; Miksi maat juoksivat turvallisimpaan sataman dollariin sijoittajina, joilla oli rahaa, kun maailmantalous mursi Coronan? Kuinka kolikko, joka teki historiallisen huipunsa maaliskuussa 2020, voi pudota ilman syytä vuonna 1 vain vuotta myöhemmin? Katso uudelleen kaaviota ja huomaa, kuinka dollari heikkeni vuonna 2021 tapahtuneessa maailmanlaajuisessa kriisissä, kuusi vuotta sen aikaisemman historiallisen huipun jälkeen. Ensimmäinen oli 2002 vuotta huippukokouksen jälkeen, arvo laski, ja toinen oli pudottaa romahdus, vain 6 pistettä normaaliarvon alapuolelle, jolloin Islanti oli konkurssiin.
Rauha
Rauha

Astrologisesta näkökulmasta katsottuna Uranuksella on liikkeitä, jotka laukaisevat muutoksia rahamarkkinoilla vuoteen 2026 saakka Taurun ollessa, mutta niin ei tapahdu Yhdysvaltain dollarin romahtaessa. Tulossa oleva Vesimies-aikakausi tukee uusia valuuttoja, etenkin digitaalisia ja kryptovaluuttoja, mutta tämä ei ole lyhyen aikavälin muutos. Puhumme muutoksesta, joka muuttuu hitaasti 20 vuoden ajan ja toimii vaihtoehtoisesti.

Yhteenvetona lyhyellä, yhdellä lauseella, vuoden 2021 dollari ei romahda eikä edes riko uusia historiallisia ennätyskuvia ja kokeile uusia huippukokouksia.

https://www.astrolognilaydinc.com/post/2021-de-dolar-%C3%A7%C3%B6kecek-mi-abd-batacak-m%C4%B1

Teitä rakastetaan!

Astrologi Nilay Dinç


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset