Valtateiden pääosasto ostaa 4 entistä vankia

moottoriteiden pääosasto tekee entisen tuomarin
moottoriteiden pääosasto tekee entisen tuomarin

Moottoriteiden pääosastoa johdetaan vakituisella työsopimuksella, jonka kestoa ei määritetä; Yhteensä 4 entistä vankia tai tavalla, jota ei pidetä vammaisena terrorismin torjunnassa
Loukkaantunut (TMY) työntekijä rekrytoidaan.


Turkin työvoima- ja työvoimatoimiston maakunnan pääosasto ilmoittaa pyynnöstämme 29.06.2020, ja se pysyy avoimessa työpaikkailmoituksessa viiden päivän ajan.

hakemus he voivat tehdä.

Kohteet, jotka ehdokkaiden, jotka haluavat hakea, on otettava huomioon ehdot ja selitykset -kohdassa, jota haetaan niille, jotka pidetään entisenä syyllistyneinä-TMY: ksi.

SUORITETTAVAT SÄÄNNÖT PROVINSSI TYÖPAIKKA PAIKKA tarjoaa

tulee CLIMB

NUMBER

KOULUTUSTILA SUULLINEN TUTKIMUS TAI

KYSELTÄVÄ OSOITE

Afyonkarahisarin maakunta ja sen piirit Afyonkarahisar Valtatiet 3. Alueellinen toimisto Afyonkarahisarin maakunnassa ja sen alueilla. Suora työntekijä (vartalon työntekijä) 2 työtoveri Horozluhan Mahallesi, Ankara Caddesi No: 151 42120 Selçuklu / KONYA
Konyan maakunta ja sen piirit KONYA Moottoritiet 3. Konyan ja sen piirien toimivien työpaikkojen alueellinen pääosasto. Suora työntekijä (vartalon työntekijä) 1 työtoveri Horozluhan Mahallesi, Ankara Caddesi No: 151 42120 Selçuklu / KONYA
Erzurumin maakunta ja sen piirit ERZURUM 12. alueellinen moottoritieosasto työpaikoilla, jotka toimivat Erzurumissa ja sen alueilla. Toimistotyöntekijä 1 työtoveri Valtatiet 12. alueellinen tarjouskeskus Yunusemre Mah. / ERZURUM

Edellytykset ja selitykset, joita haetaan entisille vankeiksi-TMY-työntekijöille rekrytoitaville:

1. Ehdokkaat, jotka täyttävät kysyntäedellytykset, on vastaanotettava İŞKUR-maakunnan pääosastoilta / palvelukeskuksilta, palvelupisteiltä tai https://esube.iskur.gov.tr pystyy hakemaan kirjautumalla työnhakija-linkkiin heidän Internet-osoitteensa kautta TR-tunnuksella ja salasanalla. Hakemuksia jatketaan hakemusten jättöpäivää seuraavan ensimmäisen työpäivän loppuun.

2. Edellyttäen, että heitä ei tuomita valtion turvallisuutta, perustuslaillista järjestystä ja tämän järjestyksen toimintaa koskevista rikoksista, kansallista puolustusta koskevista rikoksista, valtionsalaisuuksia koskevista rikoksista ja vakoilusta, lapsen seksuaalisesta pahoinpitelystä tai seksuaalisesta hyväksikäytöstä, vaikka heille olisi annettu anteeksi; Yksi vuosi tarkoituksellisesta rikoksesta tai rangaistuksen kestosta riippumatta, kavalluksesta, kiristyksestä, lahjonnasta, varkaudesta, petoksesta, väärentämisestä, luottamuksen väärinkäytöstä, vilpillisestä konkurssista, tarjouspyynnöstä, huijauksesta suorituksessa, rikollisesta omaisuudesta Rahanpesusta tai salakuljetusrikoksista tuomitut, rangaistuksensa suorittaneet, pidätettyinä olleet, ehdollisesti vapautetut, koeaikaiseksi tuomitut, dokumentoineet asemaansa entisen syytetyn henkilöllä tai loukkaantuneet terrorismin torjunnassa tavalla, jota ei voida pitää vammaisena: 21/6/1927/1111 tai armeijan palvelulaki nro 16/6 Ne, jotka kuuluvat varapäästö- ja sotilashenkilöstöön liittyvän lain soveltamisalaan, numeroitiin 1927 ja numeroitiin terrorismin vastaisen lain 1076. päivätyssä päiväyksessä, päivätty 12/4/1991 ja numeroitu 3713, suorittaessaan asevelvollisuuttaan (Muutettu lauseke: RG-21 / 6 / 8-2014) terveysraportti v Asiakkaiden tilanteen dokumentoimiseksi (muutettu lause: RG-29080/6 / 8-2014) komentokirjeellä, joka osoittaa hänen loukkaantuneen terrorismin torjunnassa,

3. 2527 numeroidut turkkilaiset aateliset, jotka voivat vapaasti olla ulkomaalaisia ​​ammatteja ja taiteita Turkin kansalaisille, edellyttäen, että yksityiset organisaatiot tai rajoittamatta yritystoimintaa koskevaa lakia, joka koskee Turkin kansalaisena toimimista, ovat vähintään 18-vuotiaita ja alle 35-vuotiaita,

4. Ei jäsenyyttä, kuulumista tai yhteyksiä rakenteisiin, kokoonpanoihin tai ryhmiin tai terroristijärjestöihin, jotka kansallinen turvallisuusneuvosto on päättänyt toimia valtion kansallisen turvallisuuden vastaisesti.

5. Se ei ole toiminut yhteistyössä terroristijärjestöjen kanssa, se ei ole auttanut näitä järjestöjä, ei ole käyttänyt tai käyttänyt julkisia resursseja ja resursseja näiden organisaatioiden tukemiseen, ei ole ollut näiden organisaatioiden propagandaa,

6. Ei ole riistetty julkisista oikeuksista (TCK: n 53 a artikla)

7. suoritettuaan asevelvollisuutensa, vapautettu tai lykätty (miespuolisten ehdokkaiden osalta),

8. KPSS-tentin suorittaminen,

9. Vanhuus-, vanhuus- tai työkyvyttömyyseläke mistä tahansa sosiaaliturvalaitoksesta,

10. Ehdokkailla ei saisi olla muutosta tai esteitä työskennellä kentällä. (Rekrytoitava työntekijä työskentelee tasa-arvoisena työntekijänä.)

11. Ehdokkailla ei saisi olla terveysongelmia, jotka estävät heitä suorittamasta tehtäviään jatkuvasti.

12. Hakijalla on oltava hakemuksen viimeisestä päivästä lähtien vaadittava koulutusaste ja erityisedellytykset vaaditun otsikon mukaisesti.

13. Ehdokkaiden on oleskeltava työskentelevässä maakunnassa tai alueilla 29.06.2020.

14. Ehdokkaat, joilla on oikeus tehdä tentti kokeen päivämäärän, tunnin ja paikan kanssa, ilmoitetaan verkkosivustomme (www.kgm.gov.tr) ilmoitusosassa. Tämä ilmoitus on luonteeltaan ilmoitus, eikä asianomaisille henkilöille ilmoiteta postitse.

15. Hakijat, jotka ovat lopullisessa luettelossa suulliseen kokeeseen; mitkä asiakirjat toimitetaan, asiakirjojen toimittamispaikka, päivämäärät ja muut tiedotustoimenpiteet ilmoitetaan myöhemmin pääosastomme verkkosivuston (www.kgm.gov.tr) ilmoitusosassa. Ehdokkaille ei anneta kirjallista ilmoitusta.

16. Suullisen kokeen tuloksena pää- ja varaosaamiseen menestyneet ehdokkaat; Pääosastomme ilmoitetaan verkkosivuston (www.kgm.gov.tr) ilmoitusosassa, eikä ehdokkaille ilmoiteta kirjallisesti.

17. Pidätämme oikeuden tehdä rikosvalitus pääasialliselle syyttäjävirastolle väärien asiakirjojen tai ilmoitusten antajien hakemusten pätemättömyydestä, vuokrausprosessin peruuttamiseksi ja Turkin rikoslain asiaa koskevien säännösten soveltamiseksi.

18. Nimitetty työntekijä ei voi pyytää siirtoa (toimeksiantoa) toisen kaupungin työpaikoille viiden vuoden ajan.

19. Rekrytoitu 142,91 TL. Rekrytoitavien työntekijöiden koeaika on 60 päivää; Ne, jotka epäonnistuvat kokeilujakson aikana, irtisanotaan.

20. Jos tentin läpäisseet ehdokkaat eivät täytä edellä mainittuja vaatimuksia, heidän tenttinsä ovat virheelliset.

21 Tulosten ilmoittamisesta alkaen hakijat voivat vastustaa tarkastuslautakuntaa 5 (viiden) työpäivän kuluessa. Muutoksenhausta päätetään viiden (viiden) työpäivän kuluessa tutkintalautakunnan saapumisesta ja ilmoitetaan asiasta kirjallisesti. Vetoomusta, jolla ei ole Turkin tasavallan tunnusnumeroa, nimeä, sukunimeä, allekirjoitusta ja osoitetta, sekä faksilla tehtyjä vetoomuksia ja vanhenemisen jälkeen tehtyjä valituksia ei oteta huomioon.

22. Ehdokkaat, jotka voivat aloittaa tehtävän, toimittavat pyydetyt asiakirjat henkilökohtaisesti määrättyyn päivään asti. Postitse, kuriirilla tai kuriirilla tehtyjä hakemuksia ei oteta huomioon. Kuitenkin ne, jotka eivät pysty toimittamaan asiakirjoja sairauden tai syyllisyyden takia (edellyttäen, että he toimittavat syntymäraporttinsa tai sairauskertomuksensa tilanteestaan), voivat kuitenkin toimittaa asiakirjansa sukulaistensa kautta. Hakijat, joiden asiakirjat on vastaanotettu, saavat aloittaa tehtävänsä antamalla kirjallisen ilmoituksen. Syntymä, sairaus jne. niille, jotka eivät voi tulla syistä; Jos he todistavat asemansa, heidät varmistetaan aloittavan työskentelynsä laillisten syytteiden päättymisen jälkeen. Nimitys tehdään varallaololuettelosta edellä mainitun asetuksen säännösten mukaisesti niiden sijaan, jotka eivät ole aloittaneet työskentelyä 15 päivän kuluessa nimityksistään huolimatta, niiden, jotka ovat poistuneet työstä kokeilujakson aikana, sellaisten henkilöiden, jotka eivät toimita asiakirjoja määräajassa, tai sellaisten henkilöiden, joiden todetaan olevan täyttämättä jättämisen ehtoja.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar