Izmirim Card -saldotutkimus ja Izmirim Card TL -lataus

ESHOT-taseen kysely
ESHOT-taseen kysely

Izmirim Card -saldotutkimus ja Izmirim Card TL lastaus: Kentkartit, joita on käytetty İzmirin joukkoliikenteessä jo vuosia, on muutettu İzmirim Cardiksi 1. kesäkuuta 2015 alkaen. Koska käyttäjien järjestelmässä ei tapahtunut muutoksia, pystyimme jatkamaan vanhan Kentkartsin käyttöä tarkalleen, ja ne, jotka halusivat ostaa niitä uusista Izmirim-korteista, alkoivat käyttää niitä. Vanhat Kentkart-saldomme pysyivät ennallaan. Joten miten teemme kyselyjä, jos haluamme tarkistaa saldo sen jälkeen?

Izmirim-korttitaseetutkimus ja TL-lastaus


Tiedustelut sekä vanhasta Kentkartista että uusista İzmirim-korteista voidaan tehdä keskustasta, ESHOT-verkkosivustolta ja myös Izmir Metropolitan Municipality -sivuston virallisesta mobiilisovelluksesta. Täyttö ja ohjeet täyttöpalvelut toimivat edelleen nopeammin ja sujuvammin.

Izmirim Card Balance -kysely ja TL-lähetys verkkosivustolta

Hän menee alla olevalle sivulle tutkimaan ja TL: tä lataamaan ESHOT-verkkosivustolta;

ESHOT-saldon kysely: KENTKARTIN TASAPAIKATUTKIMUS

ESHOT TL lastaus: KUORMA KENTKART TL

Eshot tasapaino kysely

Jäsenenä voit määritellä korttisi, kirjoitamme erityisen korttinumeron Kentkart- tai İzmirim-kortilla kyselyruutuun ilman välilyöntejä. Sitten kirjoitamme turvakirjaimet ja aloitamme kyselyn. Tai kirjoitamme korttitietomme lataussivulle ja jatkamme seuraavilla latausvaiheilla.

Izmirim-korttitasekysely ja TL-lataus mobiilisovelluksesta

Voit suorittaa tiedustelun ja Izmirim-kortin rahansiirron (TL) latauksen Izmir Metropolitan Municipality -sivuston virallisesta mobiilisovelluksesta lataamalla ja asentamalla älypuhelimellesi tai tablet-laitteellesi sopivan version alla olevista linkeistä ja siirtymällä sovelluksen Kuljetus-otsikon alla olevaan Izmirim Card Balance Enquiry -osaan. (Tietysti kirjoitat korttinumeron ilman välilyöntejä ja käytät aktiivista Internet-yhteyttä kyselyihin.)

İzmirim Card -sovellus

Napsauta Google Play Android -sovellusta
Napsauta saadaksesi Apple OIS -sovellus
Napsauta Windows Phone -sovellusta

ESHOT - usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

Hän menee alla olevalle sivulle tutkimaan ja TL: tä lataamaan ESHOT-verkkosivustolta;


Eshot -selvitys: KENTKARTIN TASAPAIKATUTKIMUS

Eshot TL lastaus: KUORMA KENTKART TL

Katso miten se tapahtuu Klikkaa tästä...


Hän menee alla olevalle sivulle tutkimaan ja TL: tä lataamaan ESHOT-verkkosivustolta;


Eshot -selvitys: KENTKARTIN TASAPAIKATUTKIMUS

Eshot TL lastaus: KUORMA KENTKART TL

Katso miten se tapahtuu Klikkaa tästä...


ESHOT toimii İnönü Mahallesi, toimittaja ja kirjailija İsmail Sivri Bulvarı No: 500, 35380 Buca / İzmir. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä...ESHOT-pääosasto tai lyhyt ESHOT on Izmir Metropolitan Municipality -kunnan linja-autoyrityksen nimi. Se perustettiin 27. heinäkuuta 1943 yritykseksi, joka oli sidoksissa Izmirin kuntaan. Se tarkoittaa sähkövesikaasubussi- ja trolibussi-autoa. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä...Se on Izmir Metropolitan Municipality maksutta tarjoama matkapuhelinsovellus. Sovelluksen "Haku" -näytöllä pääset linja-autojen linjoihin ja pysähtymisiin, näet valitsemasi linja-autopysähtymät ja ne, jotka pysäyttävät bussit. Kun valitset pysäkinnän, voit listata välittömästi pysäkille lähestyvät linja-autot ja pysäkin läpi kulkevat linjat.


ESHOT-pääosaston virallisessa mobiilisovelluksessa, jonka voit mukauttaa täysin, voit lisätä valitut linjat ja pysäkit suosikkilistaasi ja tavoittaa suosikkisi nopeasti.

Sovelluksemme avulla, jonka avulla voit myös asettaa hälytykset halutuille linja-autoille, voit asettaa valitsemasi linjan halutun pysähtymisen, kuinka monta minuuttia ennen linja-autoaseman saapumista haluat ilmoituksen valitsemiesi tuntien välillä.

İzmirim-korttivalikossa voit ladata –TL İzmirim-kortillesi, tiedustella sen tasapainoa ja nähdä vanhenemis- ja voimassaolotiedot. Voit rekisteröidä İzmirim-korttisi järjestelmään niin paljon kuin haluat, asettaa hälytyksen näille korteille ja vastaanottaa ilmoituksen, kun saldosi alittaa asettamasi rajan.

Voit nähdä sijaintisi lähellä olevat pysäkit ja älykorttien välittäjät sovelluksen, kartan ja luettelon "Lähellä minua" -valikolla. Voit saada reittiohjeita ja pysäyttää tiedot valitsemasi pisteeseen. Sijaintisi lisäksi voit myös nähdä pisteitä minkä tahansa valitsemasi pisteen ympärillä kartalla.

”Pysäkin lähellä osoitetta” -valikossa; Voit käyttää pysäköintialueita osoitteen ympärille, johon kirjoitit piirin, naapuruston, kadunumeron ja oven numeron, ja pääset useisiin pisteisiin luokissa, kuten koulutus, majoitus ja terveys Izmirissä, pääsy tärkeisiin pisteisiin -valikossa.

Voit listata linjamme metro-, İZBAN- ja lauttayhteyksillä asemien ja laiturien pohjalta ja käyttää helposti linjatietoja. Lisäksi voit nähdä viranomaisen ilmoitukset ja tavoittaa meidät helposti pyyntöjen, ehdotusten ja valitusten valikossa. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä...


Lataa lisää

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset