Kohti loppuottelua Boztepessa Napauta Pilviprojekti

Boztepe koskettaa pilviä kohti finaalia projektissaan
Boztepe koskettaa pilviä kohti finaalia projektissaan

Matkailu jatkuu Ordussa, josta on tullut Mustanmeren nouseva tähti meri, vihreä luonto ja rikas historiallinen rakenne. Pääkaupunkiseudun kunta Boztepessa, joka on kaupungin katseluterassi, on ottanut käyttöön Tap Tap Clouds -projektin valmistumisen, asfalttityöt aloitettiin.


Ordussa, joka on paikallisten ja ulkomaisten matkailijoiden huomion keskipiste rannikkoineen, joissa sininen ja vihreä syvä, kauniit tasangot ja vesiputoukset ovat, matkailualan toiminta jatkuu. Ordu Metropolitan Municipality, joka on toteuttanut monia projekteja ja investointeja infrastruktuurin, kuljetuksen, päällysrakenteen, maatalouden ja terveydenhuollon aloilla iskulauseella "Ajattele, tuottaa, kilpailevaa armeijaa", valmistelee kaupunkia tulevaisuudelle. Boztepen pilviprojekti, nimeltään 'viiden tähden projekti', on saatu päätökseen, koska se koostuu viidestä eri vaiheesta ja yhdestä konseptista Boztepessa, joka on kaupungin korkeusterassilla 530 metrin korkeudessa.

"TAP RUUTUJEN PROJEKTIIN" TÄYTETTY

Ordu Metropolitan Municipality -kunnan pääsihteeri Coşkun Alp yhdessä tiedeosaston päällikön Abdulkadir Hatipoğlun ja poliisiosaston päällikön Cevdet Çağlarin kanssa tutkivat kuumia asfalttityöpaikkoja Boztepessa. Pääsihteeri Alp totesi ilmaisevansa odottavansa vieraitaan Boztepen uudistettujen kasvojen kanssa: ”Boztepe koskettaa pilviä -hanketta, ja maisemointityöt on saatu päätökseen. Paikalliset tuotteiden myyntipisteet ovat valmiita palveluun. Osana jalankulkijahanketta infrastruktuuri ja päällysrakenteet valmistuvat. Kävelyalueet valmisteltiin. Kaikenlaisia ​​palveluja on luotu ihmisten mukavuuden takaamiseksi ", hän sanoi.

KYTKENTÄJÄTEIDEN KÄSITTELY KUUMAS ASFALTISSA

Alp totesi, että ”Tap the Clouds Project” -projektin valmistuttua lämpimät asfalttityöt alkoivat, ”Kaikilla näillä investoinneilla oli yhteyksiä. Nyt tiimimme työskentelevät näiden yhdysteiden luomiseksi. 600 metrin osassa Boztepen huippukokous ja 'Kosketa pilviä -hanke' ovat yhteydessä toisiinsa. Teemme myös asfalttitöitä päätielle kytketyllä tiellä. Sen alapuolella puuttui osa 1250 metriä. 1250 metrin jälkeen oli 1000 metrin tie. Se on myös täydellinen. Siksi Boztepen tieongelma, jonka lavan leveys on yli 10 metriä, on kokonaan kadonnut. Ihmiset voivat mennä Boztepeen ajoneuvoilla, terveydellä, rauhalla ja kesällä ilman mitään riskiä ”.

KAIKKI AJATTU Vierailijoille

Boztepe Touch the Clouds -hankkeen puitteissa rakennettiin luonnon kanssa sopusointuun viisi huvilatyyppistä hotellia ja 11 ravintola 5 asunnolla. Boztepen myyntiyksiköt ja maisemajärjestelyprojekti käynnistettiin 1 metriä leveällä ja 7 metriä pitkällä akselilla. Hankkeen puitteissa luodulle akselille on suunniteltu 450 myyntipöytää, joista 25 on tarkoitettu paikallisten tuotteiden myyntiin. Järjestelyn puitteissa on toteutettu 27 metriä kiviseiniä, 371 auton pysäköinti, ympäristövalaistus, sadevesi ja infrastruktuurityöt.


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar