Kotimainen ja kansallinen tuotantolinja avattiin MKE Gazin ilotulituslaitoksessa

kotimainen ja kansallinen tuotantolinja, joka tilattiin mke gazi fisek -tehtaalla
kotimainen ja kansallinen tuotantolinja, joka tilattiin mke gazi fisek -tehtaalla

Kone- ja kemianteollisuusyrityksen (MKEK) uuden projektin puitteissa Gazi Fişekin tehtaalla otettiin käyttöön kotimaisilla ja kansallisilla koneilla luotu uusi tuotantolinja.


Koronavirustoimenpiteiden puitteissa kokonaan kotimaisista ja kansallisista koneista luodun, kokonaan kotimaisista ja kansallisista koneista luodun tuotantolinjan avaaminen, puolustusministeri Akar, kenraalikunnan päällikkö kenraali Yaşar Güler, maavoimien komentaja kenraali Umit Dündar, merivoimien komentaja amiraali Adnan Özbal, ilmavoimien komentaja. Kucukakyuz ja puolustusministerit Yunus Emre Karaosmanoglu pidettiin videokonferenssimenetelmällä, johon osallistuivat Alpaslan Kavaklioglu ja Shuay Alpay.

Ennen avaamista ministeri Akar sai MKEK: n toimitusjohtajalta Yasin Akderelta tietoa uudesta patruunalinjasta ja toimii. Onnitteli osallistuneita johtuen onnistuneen toiminnan paikallisia ja kansallisia tärkeää työtä, kunnes ministeri Akar, hän sanoi, että oli merkittävää kehitystä teollisuuden ja teknologian Turkissa.

Väittäessään, että nämä työt heijastuvat myös puolustusteollisuuteen, Akar sanoi: ”Puolustusteollisuuden puitteissa tehtävä työmme on saanut merkittävän vauhdin presidenttiämme johtamalla, tukemalla ja rohkaisemalla, ja onneksi puolustusteollisuuden kotimaiset ja kansallisuusasteet ovat saavuttaneet 70 prosenttia. Emme löydä mitään niistä riittävästi. Jatkamme työtämme kasvavalla tahdilla ja uskon, että viemme sitä vielä pidemmälle. ” käytettyjä ilmaisuja.

TÄRKEÄ ASETUS

Ministeri Akar kertoi kotimaisen ja kansallisen suunnittelun jatkamisen merkityksestä puolustusteollisuudessa:

”Gazi Fişek -tehtaalla, jolla on merkityksellinen asema kansallisessa ja kotimaisessa teollisuudessa, on erittäin tärkeä ase asevoimamme tarpeiden kannalta. Tässä suhteessa tähän erityiseen ja tarkoituksenmukaiseen tehtaaseen palvelemisen merkitys ja merkitys ulkomaisten koneiden lisäksi myös kotimaisten ja kansallisten koneiden kanssa ja tuotannon tarjoaminen on erittäin tärkeää. Lisäksi meille on toinen ylpeyden lähde lisätä tuotantoa 40 prosentilla kotimaisten ja kansallisten työpenkkien kanssa tehdyllä tuotannolla ulkomaisiin työpenkkeihin verrattuna. "

Ministeri Akar totesi, että kaikki kotimaiset ja ulkomaiset vaatimukset täytetään nopeammin uudella tuotantolinjalla. "Haluaisin todeta, että tämä on tärkeä askel sekä taloudellisesti että turvallisuudellemme." sanoi.

Ministeri Akar totesi, että ulkomailla valmistettujen kangaspuiden riippumattomuuden kielteinen vaikutus on kokenut viime vuosina, ”kun meillä on kangasriippuvuus, olemme kohdanneet tilanteita, kuten emme pysty hankkimaan rahaa annetuille materiaaleille. Jos jatkamme tällä tahdilla, toivomme, että kaikki tuotantomateriaalimme kykenevät tekemään sen yksin ja kehitämme sitä edelleen. ” hän puhui.

Ministeri Akar muistutti, että puolustusministeriö on tuottanut erilaisia ​​ennaltaehkäiseviä terveystuotteita koronaviruksen puhkeamisen torjunnan puitteissa, ministeri Akar sanoi:

”Totesimme myös tärkeän tarpeen tekemällä kirurgisten naamioiden tuotantopenkin. Kaksi kuukautta sitten maskien valmistuskoneiden puuttuminen oli toinen ongelma. Pyydettiin vakavaa rahaa. Nyt saavuttamaasi kohtaan, että koneiden rakentaminen, jotka tuottavat kirurgisia naamioita, on muuttanut koko yhtälöä ja helpottanut työtämme. Hyvin tärkeä askel on toteutettu asevoimien lisäksi myös ihmisten, ystävällisten ja veljeellisten maiden tarpeiden tyydyttämiseksi. "

TULEE TIETTYT SAHRAN TODISTUKSEN VAIHEEN

Ministeri Akar korosti pyrkimyksiään lisätä terveydenhuollon suojamateriaalien tuotantoa puolustusministeriöön liittyvissä tehtaissa.

”Olemme tähän mennessä tuottaneet lähes 30 miljoonaa naamaria. Tuotimme yli 500 tuhatta haalari ja 140 tonnia desinfiointiaineita. Uskon, että jatkamme tätä tuotantoa nopeammin ja kasvatamme lukumääriä vielä enemmän. Tulevana ajanjaksona nämä luvut ovat paljon korkeammat. Herra Presidentilla on erilaisia ​​ohjeita. Lisäämällä intensiivistä työtä ja koordinointia asiaankuuluvien ministeriöiden ja instituutioiden kanssa yritämme hoitaa velvollisuutemme paljon tehokkaammin sekä tuotannon että jakelun suhteen. "

Ministeri Akar muistutti, että MKEK tuotti mekaanisen hengityslaitteen prototyypin nimeltään “Sahara” sanomalla, että ”Kotimaisten ja kansallisten lämpömittarien ja lämpökameroiden tuotanto on kirjattu MKEK: n erilliseksi menestykseksi”. Ministeri Akar, joka koskee "Saharaa", "Sertifiointiprosessi on myös saavuttanut tietyn vaiheen. Pian pystymme vastaamaan sekä maamme, asevoimamme että ystävällisten ja liittoutuneiden maiden tarpeisiin tuottamalla 500 laitetta viikossa. ” sanoi.

Enemmän laatua omalta maailmaltaan

Äskettäin perustetun linjan ansiosta tuotantokapasiteettia on tarkoitus lisätä kolme kertaa. Uuden linjan ansiosta, joka tuottaa 7.62 mm x 39 Kalashnikov -patruunoita, 7.62 mmx51 NATO-patruunoita, 7.62 ja 5,56 mm rypytetyn manööverin patruunoita, sisäinen ja ulkoinen kysyntä on mukavampaa ja laadukkaampi tuotanto toteutuu. Kasetin ulkomaalaista riippuvuutta poistavan projektin avulla pyritään lisäämään MKEK: n kilpailuvoimaa.

Tämän projektin myötä MKEK, joka on hankkinut rakenteen, joka pystyy siirtämään tuotannon lisäksi myös tuotantoteknologian, on poistanut tällä sijoituksella ulkomaisen riippuvuuden sekä tuote- että patruunavalmistuslaskureista.

Vaikka kaikki hankkeen yhteydessä toimitetut laskurit ovat sataprosenttisesti kotimaisia, todetaan, että patruunoiden tuotantopenkit ovat laadukkaampia ja tehokkaampia kuin vastaavat maailmassa.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar