Suunnitteluharjoittelu kiellettyinä päivinä Opera Kumlubel -raitiovaunulinjalla

suuntaharjoittelu ooppera kumlubel-raitiovaunulla kieltopäivien aikana
suuntaharjoittelu ooppera kumlubel-raitiovaunulla kieltopäivien aikana

Büyükşehirin kunta, joka on tehnyt suuria investointeja kaupunkiliikenteeseen, on saavuttanut 75. Yılin naapuruston kaupungin sairaalan kautta ja Kumlubelin oopperan välityksellä ja aloittanut koeajoja Opera-Kumlubel-linjalla. Lisäksi ulkonaliikkumisaikojen aikana kaikki vatmanit suorittavat suunnistuskoulutuksia uusilla linjoilla.


Kun koekäyttö on kulkenut Şehir-sairaalan ja 75. Yıl Mahallesi, Opera, Yıldız ja Otogar-Opera välillä, kokeiluasemat alkoivat Opera-Kumlubel-linjalla. Väittäessään, että koeajot ovat tärkeitä uusien linjojen puutteiden poistamiseksi, virkamiehet totesivat, että päivyspäivillä, jotka olivat liikuntatieteellisiä, kaikki veteraanit saivat suunnistuskoulutuksen linjoilla, joilla koeajo suoritettiin.

Muuttamalla kriisin mahdollisuudeksi, ESTRAMin virkamiehet totesivat, että puhdistustöitä jatketaan pysähdyspaikoilla ja raitiovaunuilla kiellettyinä päivinä, ja varoitti kansalaisia ​​käyttämään julkista liikennettä, elleivät heidän tarvitse tehdä.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar