Uusi järjestely Tarsus Çamlıyayla Yolu -leikkaukselle Konakin alueella

uusi järjestely tarsus camliyayla-tien kartanoalueen risteykseen
uusi järjestely tarsus camliyayla-tien kartanoalueen risteykseen

Mersinin pääkaupunkiseudun Tarsus-kunnassa jatketaan uusia järjestelyjä, joissa liikennevirrat ovat turvallisia ja nopeita.


Metropolitan-ryhmät toteuttavat uuden järjestelyn Ümit Yaşar Oğuzcan Caddesin risteykseen, joka yhdistää Tarsuksen ja Çamlıyaylan piirit ja ulottuu myös Atatürk-kadun päähän ja Konakin alueeseen, jota käyttävät sekä ylängöt että maaseudun asukkaat.

Infrastruktuurityöt aloitettiin

Infrastruktuurityöt aloittivat Mersinin pääkaupunkiseudun Tarsus-Çamlıyaylan sivukonttoreihin sidoksissa olevat tienhoito- ja korjausryhmät hankkeen puitteissa, joka oli erityisesti valmistettu risteykseen, jossa onnettomuuksia tapahtui ajoittain liiallisen tiheyden vuoksi.

Ryhmät, jotka suorittivat laajennus- ja sovitustöitä mainitulla risteysalueella, valmistivat rajakiven päällysteen valmistellun projektin mukaisesti. Metropolitan-joukkueet suorittavat asfalttityöt lähipäivinä raskaiden rakennuskoneiden kanssa ylityöt risteyksessä kuluneen asfaltin poistamiseen ja maan valmisteluun.

Tarsus-Çamlıyayla-tiereitillä pyritään risteysjärjestelyn avulla tarjoamaan maksimaalinen turvallisuuskäytävä Konakin alueelle saapuville ja sieltä poistuville ajoneuvoille.

Ümit Yaşar Oğuzcan Caddesi -paikkahanke

Mersinin pääkaupunkiseudun joukkueet suorittavat myös puuttuvan mediaanin rajakivenlaskennan Ümit Yaşar Oğuzcan Caddesista, joka kulkee Taakuksen uuden laajennusalueen Konakin läpi. Edellä mainitulla kadulla toteutettavien töiden puitteissa järjestely- ja asfalttityöt toteutetaan lähipäivinä Gazipaşa-bulevardin risteyskohdassa.


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar