Turkin sininen Bayraklı Rantojen määrä lisääntynyt! # 3 maailmassa

turkiyenin lisääntynyt sinisen lipun uimarantojen lukumäärä, maailma järjestyksessä
turkiyenin lisääntynyt sinisen lipun uimarantojen lukumäärä, maailma järjestyksessä

Turkki on maailman eksklusiivisin matkailu, ja Sinilipun ympäristöpalkinto on tänä vuonna säilyttänyt kärkipaikan.


Espanjan ja Kreikan seurauksena, maan kolmanneksi sinilippun palkitut rannat Turkissa olivat tänä vuonna numero 3.

Tanskan pääkaupungissa Kööpenhaminassa sijaitsevan kansainvälisen ympäristökasvatussäätiön (FEE) myöntämien sinisen lipun palkintojen arvioinnin 2020 ansiosta palkittujen rantojen lukumäärä, joka oli viime vuonna 463, oli 486. Jos Turkki, 22 venesatamaa ja jahti 7 sai Sinilipu-palkinnon tänä vuonna.

Tänä vuonna sininen Bayraklı ranta numeroon 206 Antalyassa, 105 Muğlassa, 35 Aydınissa, 52 İzmirissä, 31 ​​Balıkesirissä, 2 Istanbulissa, 13 Samsunissa nousi. Viime vuoden luvut säilyivät Çanakkalessa, Kırklarelissa, Kocaelissa, Düzcessä, Ordussa, Mersinissä ja Vanissa.

Kulttuuri- ja matkailuministeriö tavoittelee maailmanmestaruuskisat niiden 2023 FEE-jäsenmaan joukossa, jotka ottavat käyttöön kansainvälisen sinisen lipun vuonna 50 rantojen lukumäärällä.

Sinilippu-ohjelman seuraajien johtama ministeriö perustettiin Turkin kansallisena ympäristökasvatussäätiönä vuonna 1993 (TÜRÇEV) http://www.mavibayrak.org.tr/ Kaikki 2020-palkintoja koskevat yksityiskohdat ovat saatavissa Internet-osoitteesta.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar