TÜBİTAK rekrytoi 9 jatkuvaa työntekijää

Tubitak työskentelee jatkuvasti työntekijöiden hyväksi
Tubitak työskentelee jatkuvasti työntekijöiden hyväksi

TÜBİTAK rekrytoi 9 vakituista työntekijää palkkaamaan Kocaeliin. Hakijoille vaaditaan joitain erityisedellytyksiä. Hakemukset on jätettävä viimeistään 27. toukokuuta klo 17.00. Hakemuksia ei hyväksytä, paitsi "Työnhakujärjestelmän" kautta tehdyt hakemukset.

YLEISET EDELLYTYKSET, JOTKA OTETTAVA EHDOTTAMALLA


a) Kielletään julkiset oikeudet.

b) Ei oikeutta osallistua haastatteluun TBTK.BİLGEM.UEKAE.2019-2 ja TBTK.BİLGEM.UEKAE.2019-3 ilmoitettujen ilmoitusten puitteissa.

c) Koska hänellä ei ole tautia tai tartuntatauteja, jotka voivat estää häntä tekemästä velvollisuuttaan jatkuvasti.

d) Laiminlyönnistä rikoksista lukuun ottamatta rikoksia, jotka muunnetaan vaihtoehtoisiksi seuraamuksiksi lyhytaikaisesta vankeudesta ja lykätyistä määräyksistä, jotka eivät ole alla lueteltuja; Vaikka heidät on vangittu yli kuudeksi kuukaudeksi tai anteeksi, he joutuvat väärinkäytöksiin, petoksiin, lahjontaan, varkauksiin, kelpuutettuihin varkauksiin, petoksiin, petoksiin, luottamuksen väärinkäyttöön, vilpillisiin konkursseihin tai petoksiin ja ihmisarvoon, ei tuomitseminen rikoksesta tai salakuljetuksesta, virallisten tarjousten ja kauppojen väärien tietojen esittäminen, tehtävän salaisuuden paljastaminen, valtionsalaisuuksia vastaan ​​tehdyt rikokset. Ei ole jäsenyyttä, kuulumista tai yhteyttä asemalain nro 667 soveltamisalaan kuuluviin rakenteisiin, kokoonpanoihin tai ryhmiin tai niihin rakenteisiin, kokoonpanoihin tai ryhmiin, jotka Kansallinen turvallisuusneuvosto on päättänyt toimia valtion kansallisen turvallisuuden vastaisesti.

e) Hakijoiden arviointiasteen on oltava vähintään 4,00 neljästä. (Muuttamalla niiden ehdokkaiden, joiden yliopisto-luokkajärjestelmät ovat 2,50: n järjestelmässä, palkkaluokkien keskiarvoja muutetaan 100-järjestelmään, käytetään 4: n järjestelmän 4: n järjestelmän palkkaluokkien varaustaulua.)

SOVELTAMISPROSESSI

a) Hakeaksesi mainosta “www.bilgem.tubitak.gov.t on”Sinun on rekisteröidyttävä työnhakujärjestelmään. (Kun luot sovelluksen ansioluettelon, kaikki vaadittavat asiakirjat on lisättävä järjestelmään sähköisesti ja hakemus on tehtävä valitsemalla viitekoodi). Hakemuksia ei hyväksytä, lukuun ottamatta hakemuksia, jotka tehdään työnhakupalvelun kautta.

b) Hakemukset on jätettävä viimeistään 27: 05: 2020 / 17 / 00.

c) Hakemuksia arvioidaan ilmoituksen viitekoodin avulla. Ehdokkaat voivat hakea valitsemalla viitekoodin työnhakujärjestelmästä. Hakemuksia, joissa ei ole valittu viitekoodia, ei oteta huomioon.

d) "Ehdokkaille haettavien yleisten ehtojen" (e) -kohdan mukaan haastatteluun kutsutaan kymmenenkertaisesti korkeimmasta pistemäärästä palkattava henkilöstö. Jos on muita ehdokkaita, joilla on samat pisteet kuin viimeisellä ehdokkaalla, heidät kutsutaan haastatteluun.

e) Ehdokkaita arvioidaan ilmoituksen perusteella, jonka he ovat kirjoittaneet työnhakujärjestelmään hakemuksensa aikana. Jos syötetyt tiedot ovat vääriä tai jokin seuraavista asiakirjoista puuttuu, hakemus katsotaan kelpaamattomaksi.

  • Nykyinen ansioluettelo (CV tulee olla valmistettu värivalokuvilla, mukaan lukien turkkilainen, turkkilainen henkilöllisyystodistus ja puhelinnumerot).
  • Associate Degree tai todistus poistumisesta.
  • YÖK Alumni -sertifikaatti (Internet-tuloste sähköisellä hallinnolla ja valvontakoodilla).
  • Associate's Transcript.
  • Työasiakirja ja vakuutuspalveluasiakirja hakijoilta, joilla on kokemusta.
  • Sotilaallista asemaa osoittava asiakirja

Huomaa: Kaikki prosessia koskevat kehityssuunnat ja ilmoitukset löytyvät instituutiomme verkkosivuilta (www.bilgem.tubitak.gov.tr ​​/ http://www.tubitak.gov.tr) ilmoitetaan.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄOle ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar