Covid-19: n hygieniainfektioiden ehkäisy- ja valvontaopas TSE: stä teollisuudelle

Covid hygieniainfektioiden ehkäisy- ja valvontaopas teollisuudelle
Covid hygieniainfektioiden ehkäisy- ja valvontaopas teollisuudelle

Turkkilaisen standardointilaitoksen (TSE) asiantuntijat laativat ”Covid-19 -hygienia-, tartuntojen ehkäisy- ja valvontaoppaan”, joka on opas teollisuusyritysten taistelussa Covid-19: n kanssa.


Opas on opas teollisuusjärjestöille taistelussa Covid-19: tä hygieniassa ja tartuntojen ehkäisyssä. Ministeri Varank totesi, että oppaan tavoitteena on varmistaa, että kaikkien alojen teollisuudelle tiedotetaan tartuntojen ehkäisemisestä ja torjunnasta. ”Ohjeen tarkoituksena on varmistaa, että kaikkien alojen teollisuuden edustajat saavat tiedon tartunnan ehkäisemisestä ja torjunnasta. Toimenpiteet, joista olemme huolehtineet työntekijöiden, vierailijoiden, toimittajien eli kaikkien teollisuusyritysten sidosryhmien terveyden suhteen. Emme aiheuta yrityksille korkeita kustannuksia. Ehdotamme siis yksinkertaisia, mutta tehokkaita toimenpiteitä. " sanoi. Pyydettäessä teollisuusjärjestöjä kiinnittämään huomiota kaikkiin käsikirjan suosituksiin, jos ne haluavat tuottaa turvallista ja hygieenistä tuotantoa toimitiloissaan, ministeri Varank sanoi: ”Se ei vain ohjaa yrityksiä epidemian torjunnassa. Se varmistaa myös, että yritykset noudattavat luotettavia ja hygieenisiä tuotantostandardeja, joita tarvitaan epidemian jälkeisenä aikana. Tarkastelemme yrityksiä vastaavasti ja annamme COVID-19-turvallisen tuotantosertifikaatin kansainvälisen laatusertifikaatin muodossa tarkastuksen läpäisseille. " käytti lauseketta.

Varank totesi, että TSE: n suorittama sertifiointi tuo merkittäviä etuja teollisuudelle, ”Tulevalla kaudella tämäntyyppinen sertifiointi tulee näkyvämmäksi kansainvälisessä kaupassa. Kiinnitetään enemmän huomiota siihen, täyttävätkö ulkomaiset asiakkaat tekemisissä olevien yritysten hygieniavaatimukset. Niistä, jotka tekevät tuotantoa turvallisissa olosuhteissa, tulee myös määräävä asema markkinoilla. Suunnittelemme tulevaisuudessa laajentaa tätä sertifiointitoimintaa, jonka aloitamme teollisuuslaitoksilla, muille aloille; haluamme asettaa luottamuksen tunteen kaiken taloudellisen toiminnan keskipisteeseen. ” hän puhui.

Ministeri Varank piti ministeriössä tiedotustilaisuuden esitelläkseen TSE-asiantuntijoiden laatiman oppaan, joka sisältää toimenpiteet, joita olisi toteutettava taistelussa Covid-19: n kanssa teollisuusyrityksissä. Ministeri Varank totesi, että pandemian ensimmäisistä päivistä lähtien he ovat taistelleet virusta menestyksekkäästi presidentti Erdoğanin johdolla toteuttaman tehokkaan politiikan ansiosta. Ministeri Varank totesi puheessaan ilmaistavansa käyttävänsä dynaamista lähestymistapaa kaikilla julkishallinnon aloilla täysin mobilisoituneella hengellä:

PUNAINEN LINJA: Teollisuus- ja teknologiaministeriönä olemme ilmaisseet jokaisella foorumilla, että etusijalla on työntekijät vaiheessa, jonka olemme tänä aikana toteuttaneet. Estämme mahdolliset valitukset tiiviissä yhteistyössä reaalialan sidosryhmiemme kanssa. Mutta samalla kun varmistettiin tuotannon jatkuvuus, punainen linjamme oli työntekijöiden terveys.

UNTITLED HEROES: Turkki on peräisin energiateollisuudesta. Teollisuustuotteet edustavat yli 180 prosenttia 90 miljardin dollarin viennistämme. 5 ja puoli miljoonaa teollisuudessa työskentelevää työntekijää ovat tämän menestyksen nimetön sankari. Olemme pyrkineet ylläpitämään tätä vankkaa infrastruktuuria parhaalla mahdollisella tavalla epidemian aikana. Covid-19 -hygienia-, tartuntojen ehkäisy- ja valvontaopas heijastaa tätä henkeä.

Piirrämme kehystä: Epidemian ja tulevien vaatimusten mukaisesti emme ole koskaan hyväksyneet ymmärrystä tuotannon lopettamisesta kokonaan. Valmistamme oppaan tavoitteena on, että kaikkien alojen teollisuuden edustajat saavat tietoa tartuntojen ehkäisemisestä ja torjunnasta. Toimenpiteet, joista olemme huolehtineet työntekijöiden, vierailijoiden, toimittajien eli kaikkien teollisuusyritysten sidosryhmien terveyden suhteen. Olemme rakentaneet kehyksen, jota kaikki teollisuuden edustajamme voivat helposti soveltaa.

Kestävyys lisääntyy: Olemme esittäneet oppaassa johdonmukaisen ja joustavan lähestymistavan. Emme kuitenkaan aiheuta suuria kustannuksia yrityksille. Suosittelemme siis yksinkertaisia, mutta tehokkaita toimenpiteitä. Pandemiaolosuhteissa yritysten on noudatettava tiukasti näitä sääntöjä. Jos näitä sääntöjä kuitenkin noudatetaan; Epidemian vaikutus tuotantoon vähenee ja häviää, reaalisektorin vastustuskyky pandemioille kasvaa, ja parantuneen ulkomaisen kysynnän myötä tuottajamme ovat kilpailijoidensa edessä sovitun jälkeisen ajanjakson aikana.

TURVALLINEN TUOTANTOTODISTUS TARJOA: Tämä opas ei vain opasta yrityksiä torjumaan epidemiaa. Se varmistaa myös, että yritykset noudattavat luotettavia ja hygieenisiä tuotantostandardeja, joita tarvitaan epidemian jälkeisenä aikana. Teollisuuslaitokset voivat hakea TSE: tä, jos ne täyttävät käsikirjan standardit ja suorittavat prosessinsa vastaavasti. Hakija tarkastaa yritykset vastaavasti ja antaa tarkastuksen läpäisseille COVID-19-turvallisen tuotantosertifikaatin kansainvälisen laatusertifikaatin muodossa.

SEN SOVELLETAAN EDUT: Tämä asiakirja tuo joitain tärkeitä etuja teollisuudellemme. Se varmistaa, että työntekijät luottavat työpaikkaan ja edistävät tuottavuuden kasvua. Se kannustaa ihmisten terveydelle sopivaa tuotantoa ja poistaa kuluttajien mielessä hygieniaa ja sanitaatiota koskevat kysymysmerkit. Tulevalla kaudella tämäntyyppinen sertifiointi tulee näkyvämmäksi kansainvälisessä kaupassa. Kiinnitetään enemmän huomiota siihen, täyttävätkö ulkomaiset asiakkaat tekemisissä olevien yritysten hygieniavaatimukset. Niistä, jotka tekevät tuotantoa turvallisissa olosuhteissa, tulee myös määräävä asema markkinoilla.

SEURAAVAA ON MUITA ALOJA: Suunnittelemme tulevaisuudessa laajentaa tätä sertifiointitoimintaa, jonka aloitamme teollisuuslaitoksilla, muille aloille; Haluamme asettaa luottamuksen tunteen kaiken taloudellisen toiminnan keskipisteeseen.

"VALMISTAJAT KATSOO, ETTÄ MITÄ TOTEUTAMINEN TÄTÄ toimii"

Ministeri Varank vastasi kysymykseen viimeisimmästä tilanteesta Ovid-maiden Covid-19-testissä: ”Tämä oli sovellus, jota tuotantolaitokset vaativat meiltä. Covid-19-testi teollisuuslaitoksissa työskenteleville. Siksi kukaan ei epäile turvallisen tuotantoympäristön varmistamista. Työskentelemme täällä terveysministeriömme kanssa, etenkin työntekijöidemme mukavuuden suhteen. he vain perustivat laboratorioita palvelemaan teollisuutta ja testaamaan otettuja näytteitä. Kun tarkastelemme testitapausten lukumäärää, voimme nähdä lukumäärän 3 tuhatta kohden. Tämä on meille erittäin miellyttävää. Valmistajat näkevät myös, että heidän toteuttamansa toimenpiteet toimivat ", hän sanoi.

”11 YRITYSTÄ HAKEA”

Ministeri Varank vastasi kysymykseen siitä, missä vaiheessa sovellukset ovat TSE: n laatimissa kangasmaskeissa laatimissa standardeissa:

TSE: nä olemme luoneet ja julkaissut standardimme, jotta he voivat päättää, mitä kangasnaamaria ostaa markkinoilta, etenkin ostoksilla, jotta kansalaisten ei tarvitse huolehtia. Yritykset, jotka tuottavat näiden standardien mukaisesti, hakeutuvat TSE: hen sekä laitostietojen että näytetuotteiden kanssa. Näiden yksityiskohtaisen laboratoriotutkimuksen jälkeen heille annetaan TSE-vaatimustenmukaisuustodistus. Tästä päivästä lähtien 11 yritystä on jättänyt hakemuksensa TSE-todistusten saamiseksi. Jotkut niistä ovat saaneet päätökseen tuotantolaitosten tarkastusprosessit ja naamioiden laboratoriotestit ovat alkaneet.

Covid-19 -hygienia-, tartuntojen ehkäisy- ja valvontaoppaalle TÄÄLTÄOle ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar