Milloin junat alkavat?

milloin junat alkavat
milloin junat alkavat

TCDD Tasimacilik suunnittelee käynnistävänsä kesäkuussa suurnopeusjunan (YHT), alueellisten juna- ja linja-autojen palvelut, jotka on keskeytetty koronaviruksen puhkeamisen vuoksi, jos muutoksia ei tapahdu.


Jotkut säännöt otettiin käyttöön "siirtymäkaudelle". Niinpä junat kuljettavat matkustajia, joiden kapasiteetti on 50 prosenttia. Suojaamattomia matkustajia ei viedä juniin. Matkustajat saavat liput etukäteen. Se istuu vain ostetulla paikalla. Hän ei voi matkustaa toisella istuimella. Lippujen hinnoissa ei ole muutoksia. Junat desinfioidaan.

Tässä on uusia juniin sovellettavia sääntöjä

Joitakin sääntöjä sovelletaan "siirtymäkaudella". Nämä ovat seuraavat:

  • YHT: t kuljettavat matkustajia, joiden kapasiteetti on 50 prosenttia.
  • Suojaamattomia matkustajia ei viedä juniin. Matkustajien on oltava mukana naamioineen.
  • Matkustajat saavat liput etukäteen. Se istuu vain ostetulla paikalla. Hän ei voi matkustaa toisella istuimella.
  • Lippujen hinnoissa ei ole muutoksia.
  • Junat desinfioidaan.

Junissa on tyhjiä paikkoja terveysvaunujen takana "

”Juna toimii myös 50 prosentin kapasiteetilla. Terveyden takana on tyhjiä paikkoja. Tarvitaan taloudellista ja psykologista tukea, jotta kansalaiset tottuisivat uuteen ajanjaksoon. Niiden takaisin saamiseksi on tarpeen tehdä uhrauksia. Tutkimuksen mukaan lentoyhtiö ei kykene saamaan tammikuun lukuja edes tämän vuoden kaudelle ensi vuonna. Junassa on samanlaisia ​​lukuja. Kansakunnan elämä muuttuu nyt.

Turkki Railway Kartta

Milloin YHT-retkikunnat alkavat?

Hän totesi, että junien istuimet on järjestetty siten, että istuimien välistä etäisyyttä voidaan säätää muuttuvien sosiaalisten etäisyyssääntöjen mukaisesti TCDD Taşımacık AŞ: n ylläpitämän YHT Coranaviruksen jälkeen. Kesäkuun puolivälissä alkavien YHT-lentojen lipunmyynti tulee jälleen Internetiin.

Kartta Turkki pikajunatmiten 1

Yorumlar