Tarjous Trabzonin uutta linja-autoasemaa varten

tarjous trabzonin uudesta autogariista
tarjous trabzonin uudesta autogariista

Uuden linja-autoaseman tarjouskilpailun, joka kuuluu Trabzonin metropolialueen pormestarin Murat Zorluoğlun tärkeisiin hankkeisiin, on tarkoitus alkaa toukokuun lopulla. Uuden terminaalin, jonka tulee olemaan merkittäviä puutteita kaupungissa, odotetaan palvelevan uudessa paikassaan vuoden 2021 lopulla.


Linja-autoasemalta, jota Trabzonin ihmiset ovat halunneet tuhota monien vuosien ajan ja josta on tullut verenvuotohaava, saadaan vihdoin kaupunkiin sopiva näkymä. Pääkaupunkiseudun kunnan tiedeosasto käytti seuraavia lausuntoja hankkeen yksityiskohdista: Uusi bussiterminaaliprojekti suunniteltiin tarjoamaan ihmisille Trabzonin ihmiset ja terminaali, jossa he käyttäisivät terminaalia pysähdyspaikkana, koska nykyinen bussiterminaali ei kyennyt vastaamaan ajan myötä kasvavaan tarpeeseen.

LIIKENNE JULKISTAMINEN YRITYSTEN

Tavoitteena on rentoutua kaupungin liikenteessä uudella terminaaliprojektilla, joka sijaitsee 30.144,85 m²: n tontilla Anadolu Boulevardilla, Ortahisar, Sanayi Mahallesi. Moottoriteiden uusilla älykkäillä risteysjärjestelyillä on tarkoitus vähentää kaupungin liikennetiheyttä ja tarjota palvelua keskeytymättömälle kuljetusakselille itä - länsi, pohjoinen - etelä - linja. Rakennuksessa, jonka kokonaispinta-ala on 9.259,07 28 m², on linja-autolaituri 1.863,23 ajoneuvolle ja matkustajien odotusalue XNUMX m². Rakennuksen suhteen kaupunkiin merkitys annettiin tärkeäksi, lännessä sijaitsevan Değirmenderen tarkoituksena oli kunnostaa, ja ympäröivät alueet, jotka olivat tyhjäkäynnillä, sisällytettiin maisemasuunnitteluun pohjoisessa sijaitsevan H. Nazif Kurşunoğlu -moskeijan kanssa.

AJONEUVON KUORMAN VÄHENTÄMINEN

Paketti tutkittiin kahdella alueella, ja kaupunkiin liitetyt pohjoiset ja itäiset puolet oli varattu saapuville käyttäjille, kun taas puron suuntaiset etelä- ja länsipuolet jätettiin linja-auto- ja palvelukierrokseen. Joukkoliikenne toimitettiin alueelle Anadolu-bulevardilla sijaitsevilla bussi- ja minibussipysäkeillä. Linja-autoväylät ja 16 ajoneuvon Gümüşhane-palvelualueen sisäänkäynnit toimitettiin Ayakkabçiler Sitesi -kadulta, joka sijaitsee rakennuksen eteläpuolella. Tämän lisäksi pyritään vähentämään kehätien ajoneuvojen kuormitusta yhdistämällä taksitelineet Ayakkabçiler Sitesi -kadun ja Anadolu Boulevardin väliin muodostettuun toissijaiseen matkustaja-akseliin yksityisajoneuvolla 104 ajoneuvoa varten ja huoltoparkkipaikalla 20 ajoneuvolle.

Tavoitteena on vastata kaikkiin tarpeisiin

Läpäisevä ja tilava rakenne suunniteltiin muuttamaan linja-autojen terminaalien jättämää sekoitettua, väsyttävää ja synkkää ilmaa, ja sen tavoitteena oli luoda kuva käyttäjien mielessä, jotka tulivat kaupunkiin ikonisen kattopeitteen kanssa, joka astui maahan kahdesta kohdasta. Lisäksi käyttämällä kattomuotoa erilaisissa projektioissa, rakennukselle annettiin paikka kaupunkimuistissa. Rakennukseen, jonka pinta-ala on noin 5.000 m², sisältyy kuljetus- ja palveluyksiköitä sekä noin 1.200 m² vuokrattavia kaupallisia alueita ja 800 m² toimistoyksiköitä. Jotta käyttäjät voivat matkustaa mukavasti, jatkuva ja selkeä matkustaja-akseli määritetään linja-autolautoihin maisemaan saakka. Sitä syötettiin kaupallisilla yksiköillä, kuten kahvila, buffet, parturi ja virkistysalueet tämän akselin ympärillä. Siksi se on tarkoitettu tyydyttämään kaikenlaiset käyttäjien tarpeet, jotka viettävät lyhyta, keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä terminaaleissa.

Se on TRABZONille sopiva AUTOGAR

Pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja Murat Zorluoğlu totesi, että Trabzoniin valmistuvan uuden linja-autoaseman projektityöt on saatu päätökseen. ”Intercity-linja-autoasema on ollut tärkeä ongelma, josta on tullut kaupungin verenvuotohaava viime vuosina. Vaikka et ehkä pysty tyydyttämään nykyisiä linja-autoaseman tarpeita, se ei sovellu Trabzonille kuvaksi. 40 vuotta sitten rakennetun linja-autoaseman uudistaminen oli valittujen lupausten joukossa. Heti kun aloimme virkaan, teimme lokalisoinnin. Siirtymme linja-autoasemalta nykyisestä sijainnista alueelle, jolla Galerciler Site ja tiede toimii. Tässä vaiheessa olemme saaneet päätökseen projektityömme, joka on ensimmäinen askel kaupunkiystävällisen terminaalin luomiseksi. Haluamme rakentaa nykyaikaisen linja-autoaseman, joka täyttää Trabzonin tarpeet ja sopii siihen. Pyrimme muuttamaan uuteen linja-autoasemaamme vuoden 2021 lopulla ”.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar