Tōkaidō Shinkansen Railway

Tōkaidō Shinkansen Railway
Tōkaidō Shinkansen Railway

Tokion ja Osakan välisen suurnopeusjunaradan valmistuttua matka-aika puolittui aloittaen uuden aikakauden junamatkoilla.


Shinkansen (joka tarkoittaa japanin kielellä ”uutta linjaa”) avattiin juuri ennen vuoden 1964 kesäolympialaisia ​​Tokiossa, ja se saattoi saavuttaa nopeuden 200 km / h. Uraauurtavasta luodijunasta tuli teollisuuden voiman symboli Japanin sodanjälkeisen jälleenrakennuksen aikana, ja se osoitti, että nopea rautatie voi olla kaupallinen menestys kuljettaen 100 miljoonaa matkustajaa kolmen ensimmäisen vuoden aikana. Erityisesti Tōkaidō Shinkansenille valmistetut osat, joissa ei ole suoria siirtymiä ja teräviä rinteitä, ovat tulevaisuuden esimerkki suurnopeusjunahankkeille ympäri maailmaa.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar