Köysirata saapuu historialliseen Marasin linnaan

köysirata saapuu historialliseen linnaan
köysirata saapuu historialliseen linnaan

Historiallisen Maras-linnan restaurointi, josta on tullut monien sivilisaatioiden symboli Kahramanmaraşin 3-vuotisella historialla, on saatu päätökseen.


Kahramanmaraş Metropolitan pormestari Hayrettin Güngör tuli yhdessä lehdistön kanssa ja vastasi kysymyksiin.

Presidentti Güngör antoi lausunnoissaan seuraavat lausunnot; ”Jos hallitukselta voidaan saada lupa historialliseen Marashin linnaan, harkitaan köysiradan ja hissijärjestelmän rakentamista. Juhlan jälkeen aiomme avata täyden restaurointityön. Samanaikaisesti tavoitteena on saada päätökseen 2-kerroksisten ravintola- ja bungalow-talojen rakentaminen Yedikuyularin hiihtokeskukseen. " sanoi.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar