Suurnopeusjuna ei pysähdy Kocaelin ja Sakaryan provinsseissa!

Suurnopeusjuna ei pysähdy Kocaelin ja Sakaryan provinsseissa!
Suurnopeusjuna ei pysähdy Kocaelin ja Sakaryan provinsseissa!

Covid-19-epidemian TCDD ilmoitti nopeiden ja alueellisten junien pysähtyneen sairauden vaaran jälkeen.


28. toukokuuta alkaen ilmoitettiin, että nopea junayhteys otetaan käyttöön uudelleen (presidentin kiertokirjeen mukaan sen piti alkaa 20. toukokuuta). Tästä päivästä lähtien ei kuitenkaan ole tehty selitystä siitä, milloin Adapazarı-juna, jonka reittiä on rajoitettu nimellä Adapazarı-Pendik, otetaan käyttöön. Vuodesta 7 vuotta sitten Adapazarı-juna, joka liikennöi 30 rautatieasemalla ja 24 kertaa päivässä, palveli 30 tuhatta ihmistä reitillä Sakarya-Kocaeli-Istanbul. Ei riitä, että tärkeät pysäkit, kuten Haydarpaşa, Diliskelesi, Körfez, Köseköy, Derbent, ovat edelleen suljettuja, ja matkojen lukumäärä on laskettu 10 kertaa päivässä ja yleisölle on rajoitettu näiden kuljetusvälineiden käyttö. Vaikka kausiministeri Fikri Işık totesi, että lentojen määrää kasvatetaan useita kertoja, lentojen määrä rajoitettiin 10 kertaan päivässä.

Lopuksi opimme, että suurnopeusjuna ei pysähdy kaupungissamme. Se, että suurnopeusjuna ei pysähdy pääkaupunkiseudun Sakaryan ja Kocaelin maakunnissa, järkyttää näissä maakunnissa asuvia ihmisiä. Mitä löysivät loukkuun ihmiset, joita ei ollut jäänyt linja-autoon? Kansalainen odottaa vastausta.

Ankaran ja Istanbulin välillä kuljetettavaksi suunniteltu päivämäärä matkustajia oli 50 tuhatta. Koska matkoja ei ole riittävästi, tärkeä pysäkki, kuten Haydarpaşa, suljetut alueelliset junat matkustajien suurnopeusjunaan kuljettamiseksi tai niiden toiminta on rajoitettua, matkustajia kuljetetaan huomattavasti tavoitetun matkustajamäärän alapuolella Ankaran ja Istanbulin välillä. (6000 ihmistä)

Lisäksi Kocaelin asukkaat eivät voi hyötyä tästä suuntauksesta, koska Bosphorus Express, joka ei toimi epidemian takia, toimii Ankara-Arifiyen alueen välillä. Bosphorus Express tulee suunnitella lähtevän Istanbulista kuten 7 vuotta sitten.

Helpoin tapa estää linja-autoyritysten mielivaltainen hinnoittelu on saattaa valtion rautatiet käyttöön mahdollisimman pian noudattamalla hygieniaeristysmääräyksiä.

On selvää, että valtio antaa paremmin eristys- ja hygieniasäännöt. Yleinen etu tulisi asettaa etusijalle lippujen hintoja määritettäessä.

Karamanin ja Sivasin suurnopeusjunahankkeiden, joiden sanottiin valmistuvan vuonna 2015 ja joiden perusta oli perustettu, käyttöönotto tuli entistä tärkeämmäksi. Bursaan rakennettava rautatieyhteys on otettava käyttöön (sisällyttämällä mukaan rahti-satamayhteys). Izmir-Ankara-suurnopeusjunaprojektin kehitys on uteliaisuutta.

Investoinnit tulisi järjestää asettamalla prioriteetteja sen sijaan, että käynnistettäisiin neljä nopeusjunahanketta samanaikaisesti, eikä yhtäkään niistä voida tehdä.

Koska Istanbul-Kocaeli-Sakaryan maakunnissa ei ole satama-rautatie- ja organisoidun teollisuuden rautatieyhteyksiä, kaikki niiden rahtikuljetukset on aloitettu maanteillä seurauksena yhteyksien peruuttamisesta suurnopeusjunan takia. Ensinnäkin (äskettäin peruutettu), Haydarpaşan satamasta alkaen, olisi tehtävä satamarautatieyhteydet.

Teollistaja tarvitsee rautatien raaka-aineiden ja tuotteiden nopeaan kuljettamiseen.

Hankkeita olisi kehitettävä rautateiden tavaraliikenteen suorittamiseksi teollisuuskamarien ja kauppakamarien johdolla.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar