Martyr Basic Boxwood -laiva saa armeijat rakastamaan merta

sehitin ankkuroitu alus saa armeijat rakastamaan merta
sehitin ankkuroitu alus saa armeijat rakastamaan merta

Huolimatta siitä, että Ordulla on rannikko merelle, Ordu Metropolitan pormestari totesi, että hän ei voinut hyötyä merestä kaikilla alustoilla. Mehmet Hilmi Güler jatkaa hankkeita, jotka tekevät kaupungista rauhan meren kanssa.


Tässä yhteydessä Ordu Metropolitan Municipality, joka teki tärkeitä päätöksiä integroidakseen Ordu mereen, suorittaa huolto- ja korjaustöitä saadakseen Şehit Temel Şimşir-nimisen aluksen matkailuun. Romuttamiseen kääntyneen aluksen monissa paikoissa kuntouttama aluksen moottori kattoon, sähköstä mekaaniseen aksenttiin on myös uudistamassa sisätilojen sisustamista, jotta alus olisi käyttökelpoisempi.

LYHYESTI LISÄÄ TAVOITTEITA

Hankkeen puitteissa, joka myötävaikuttaa merkittävästi merimatkailuun ja saa Ordan kansalaiset meren puolelle; Siellä on paikkoja, jotka houkuttelevat kansalaisia, kuten ravintola, kahvila, häähalli, lasten leikkipaikka, elävän musiikin alue. 600 ihmisen aluksella, vaikka kokouksia pidetään, myös retkiä voidaan järjestää.

"SE ON ESIMERKINEN KAUPPA ARMIAMEREN KANSSA"

Ilmoittaen, että hankkeet toteutettiin Ordin sovittamiseksi meren kanssa, Ordu Metropolitan pormestari Dr. Mehmet Hilmi Güler sanoi: ”Se on kaupunki, joka vetoaa ihmisten silmiin armeijansa vihreällä ja sinisellä. Meillä on paljon erilaisia ​​matkailun suhteen. Mutta toistaiseksi Ordu on pelännyt käyttää merta eikä ole voinut hyötyä merestä. Ordu Metropolitan kuntana toteutamme projekteja, jotka tekevät Ordusta rauhan meren kanssa. Ordu, joka on kaikissa tapauksissa esimerkillinen kaupunki töillä, joita tässä mielessä toteutamme, on esimerkki sen merestä. "

"KANSALAISIMMME TARJOAVAT AJONEUVOA

Kun pormestari Güler totesi, että joukkueet tekevät kuumeista töitä vuokratulla aluksella, hän sanoi: ”Emme näe paljon liikkuvuutta armeijassamme, joka on Mustanmeren rannikolla, onko se talvi vai ei. Haluamme tuoda liikkuvuuden merelle ja kansalaisemme olla mukana tässä liikkuvuudessa. Tässä mielessä vuokrasimme torstaina kunnaltamme aluksen nimeltä Şehit Temel Şimşir. Tällä laivalla ryhmämme työskentelevät kuumeisesti. Romutetulla aluksella tiimimme tekevät huoltoa ja korjauksia, mukaan lukien sisustus. Tämä erilaisilla konsepteilla suunniteltu alus sisältää useita paikkoja ravintolasta häähalleen. Kirjallisesti talven myötä kansalaisemme voivat käyttää tätä alusta helposti. Kun työ on valmis, kansalaiset viettävät paljon aikaa aluksella. ”

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar