Ensimmäinen kaupallinen lento aloitettiin Samsun Sivas Kalın -radalla

sivas samsun-juna avattiin uudelleen
sivas samsun-juna avattiin uudelleen

Sivas-Samsunissa Turkin ensimmäinen rauta rautatie avattiin, yksi tie noin 5 vuoden työn modernisoida.


SCD: n ja Samsunin välinen 12 km: n linja, joka sijaitsee TCDD: n 2015. alueen rajoissa, jonka infrastruktuuri- ja rakennevaatimuksia nostettiin sulkemalla 4. kesäkuuta 378, avattiin uudelleen. Kyseisen linjan uudistustyöllä on korkein avustusrahoitettu hankeominaisuus muiden kuin Euroopan unionin maiden joukossa.

Korjausrakennustöiden puitteissa asennettiin jopa merkinanto- ja tietoliikennejärjestelmiä ja kunnostettiin 48 historiallista siltaa ja 30 siltaa ja 54 XNUMX truppua rakennettiin uudelleen.

85 allekirjoitettiin sopimus 15.06.2015 eurolla Kal - Samsunin välisen rataosuuden modernisoinnista, joka oli 258.799.876,70 prosenttia Euroopan unionin avustusrahastosta, ja merkinannon rakentamisesta. Löytön lisääntyessä infrastruktuuri ja päällysrakenteet valmistuivat hankkeessa 350.517.620,10 XNUMX XNUMX euroa ja signaalityöt saatiin päätökseen.

Sivasin kuvernööri Salih Ayhan vieraili Kalinin asemalla jatkaen suurnopeusjunan (YHT) toimintaa Sivasin keskusasemalla, missä matkustaja kulki tavarajunan täältä.

Puhuessaan lehdistön jäsenille kuvernööri Salih Ayhan kertoi, että maailmanlaajuinen epidemia on taisteltu maailmanlaajuisesti. Pääjohtaja Ayhan totesi elämän jatkuvan epidemiasta huolimatta: ”Tuotanto-olosuhteet toimivat nopeasti. Todistamme tänään yhtä konkreettisia esimerkkejä tästä. Kalinin ja Samsunin välinen linja Sivas - Samsun otettiin käyttöön kunnossapidossa vuonna 2015. Erittäin intensiivistä työtä on tehty viiden vuoden ajan. Tänään alkaen se aloittaa kaupalliset lennot. Tällä linjalla on suuria hyötyjä sekä kaupallisesti että sosiaalisesti. Sillä on erittäin vahva tehtävä, koska sillä on yhteys Mustallemerelle ja se on linja sekä itä- että eteläakseliin. Tämä projekti; Se on hanke, jolla on korkein avustusaste niiden maiden välillä, jotka eivät ole Euroopan unionissa. Tästä 5 prosenttia on katettu EU: n rahoituksella, 85 prosenttia liikenneministeriöltämme ja TCDD: n pääosastoltamme. Joten kun tarkastelemme sitä, numero on todella suuri numero. Kun tarkastelemme kustannuksia, on selvää, että se on iso projekti. ” hän sanoi.

”Merkittävät aukot järjestetään vuonna 2020”

Korostaen, että Sivas on tärkeä kohta junareitin kannalta, kuvernööri Ayhan sanoi: ”Toivottavasti avaamalla se suurnopeusjunassa mukavalla seremonialla, Sivas on avannut historiansa suurimman aukon vuonna 2020. Se alkaa ensimmäistä kertaa. Hän menee ottamaan tavaroita Turhalista. Vuonna 2019 väliaikaisen hyväksymisvaiheen jälkeen on kuljetettu noin miljoona tonnia rahtia. Tavoitteen odotetaan kuljettavan 1 miljoonaa kuormaa vuodessa. Tämä on satunnainen luku tavaraliikenteessä. Onnea. Voisiko valtio olla olemassa. Kutsun työterveyttäsi. Vaadin palvelua vahingossa. Sivas on tässä mielessä yksi onnekkaimmista kaupungeista. On poikkeuksellista, että vain yhdellä hankkeella on niin korkeat kustannukset. On tärkeätä, että valtiomme pitää rahtiliikennettä. Pian, tiedät, YHT: tä on tutkittu. Koronavirusiepidemia ei ole mahdollinen, mutta siihen on vaikuttanut vähäisessä määrin. Kuumeinen työmme jatkuu kuitenkin nopeasti. Toivottavasti pidämme juhlallisuuden yhdessä YHT: n kanssa vuonna 3. ” hän puhui.

Kuvernööri Salih Ayhan aloitti sitten junamatkan puhumalla TCDD: n päällikön Ali İhsan Uygunin kanssa puhelimessa ja kiittämällä häntä ponnisteluistaan ​​ja kuumeisista ponnisteluista.

Ohjelmassa; Mukana olivat myös maakunnan poliisijohtaja Kenan Aydoğan, maakunnan poromiehen komentaja İdris Tataroğlu, TCDD: n 4. aluejohtajana toiminut Ali Karabey ja muut sidosryhmät.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar