Kaupunginjohtaja Yüce: "Valmistelimme 2 reittiä Sakaryan kevytraidejärjestelmähankkeelle"

presidentti yuce sakarya on valmis kevyen raideliikenteen projektihankkeeseen
presidentti yuce sakarya on valmis kevyen raideliikenteen projektihankkeeseen

Pääkaupunkiseudun Sakaryan kaupunginjohtaja Ekrem Yüce, joka oli ”Journalists Asking” -ohjelman vieraana TV264: n suorassa lähetyksessä, sanoi: ”Olemme tehneet tarvittavat tutkimukset kevytraidejärjestelmistä. Laadimme toteutettavuusraportit. Työskentelemme eri malleissa. Meillä on 2 erilaista reittiä. Olemme valmiita projekti- ja reittisuunnitelmien suhteen. Meillä ei kuitenkaan ole mahdollista tehdä tällaista megaprojektia kunnallisilla tiloilla. Olemme valmiita toteuttamaan tämän hankkeen Sakaryassa presidenttiämme suostumuksella ja liikenneministeriön tuella. ”

2 reittiä kevyelle raidelle


Presidentti Ekrem Yüce selitti kevyen rautatiejärjestelmän, jota kaupunki odottaa uteliaana, sanoi olevansa valmis tapaamaan Sakaryan rautatiejärjestelmällä, jos olosuhteet ilmenevät. Yüce sanoi: ”Olemme tehneet tarvittavat tutkimukset, teemme niitä. Laadimme toteutettavuusraportit. Meillä on 2 erilaista reittiä. Linja-autoaseman suunnasta, SATSO, Etbalık, Sakar Baba, Bosna Caddesi ja Gar. Toinen on Kudus Caddesi, Muhsin Yazıcıoğlu Boulevard, Serdivan ja Kampüs. Työskentelemme eri malleissa. Olemme valmiita sekä projektin että reitin suhteen. Meillä ei kuitenkaan ole mahdollista tehdä tällaista megaprojektia kunnallisilla tiloilla. Olemme valmiita toteuttamaan tämän hankkeen Sakaryassa presidenttiämme suostumuksella ja liikenneministeriön tuella. ”

Sakaryan nostalginen raitiovaunu
Sakaryan nostalginen raitiovaunu

Näkymä raitiovaunusta 90% positiivinen

Presidentti Ekrem Yüce, korostaen, että hän ei ole osapuoli hankkeen toteuttamisessa kansalaisista ja kauppiaista huolimatta, sanoi: ”Me; Olemme näissä viranomaisissa palvella kansalaisiamme. Onko meillä mahdollista tehdä työtä, jota he vastustavat? Tämä pätee myös raitiovaunuprojektiimme: Ensinnäkin olemme tehneet tarvittavat tutkimukset projektillemme, joka ulottuu Yenicamista Kansan puutarhaan. Tapasimme kansalaistemme ja paikallisten kauppiaidemme kanssa. Olemme luoneet toteutettavuusraportit. Yleinen mielipide oli erittäin myönteinen ja ryhtyimme välittömästi toimenpiteisiin. Ostimme 3 raitiovaunua Bursalta vastineeksi symboliselle kuvalle. Olimme menossa tarjoukseen, pandemia tuli yhteen. Toivon, että aloitamme työmme, kun jätämme prosessin taakse. ”Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar