Presidentti Tunç Soyerin juhlavierailu ESHOTiin

Presidentti Tunç Soyerin juhlavierailu ESHOTiin
Presidentti Tunç Soyerin juhlavierailu ESHOTiin

Izmirin metropoliittinen pormestari Tunç Soyer vieraili juhlaohjelman puitteissa ESHOTin pääosastossa. ESHOT: n toimitusjohtaja Erhan Bey ja varatoimitusjohtaja Turgay Akkaya, Kader Sertpoyraz ja Kerim Özer toivottivat tervetulleiksi presidentti Soyerin vierailemaan kaikissa osastoissa ja sivutoimistoissa kahdessa hallintorakennuksessa; Juhli henkilökunnan juhlaa esittelemällä suklaata ja kölniä.


Tapaaminen kahvilaan kokoontuneiden työpajojen henkilökunnan kanssa pormestari Soyer kiitti ESHOTin työntekijöitä, jotka työskentelivät omistautuneena. Työntekijät sanoivat: ”Minulla on kunnia työskennellä kanssanne. Siunatkoon Ramadan-lomaasi. Sano hyvästit monelle lomalle yhdessä ”, ja suostui presidentti Soyerille.

Toisaalta ESHOT: n toimitusjohtaja Erhan Bey ja apulaisjohtajien tapaamiset henkilökunnan ja liikkeenjohtajien kanssa poistuivat Gedizin autotallista kello 05.30 aamulla. Korostaen, että ESHOT-kuljettajat työskentelevät päivisin ja öisin, 365 päivää vuodessa, Bey sanoi: ”Ensinnäkin haluan kiittää kaikkia teitä ja toivottaa teille paljon mukavuutta. Tiedä, että olemme aina kanssasi tässä haastavassa tehtävässä. Teemme yhteistyötä kanssanne palvelusuunnittelussa ja työjärjestyksessä, jotta saat täyden arvon työstäsi. Ovemme on aina auki. Toivotan sinulle terveellisiä ja onnellisia lomia rakkaidesi kanssa. ” Varatoimitusjohtaja Akkaya, Sertpoyraz ja Özer ilmaisivat lomatoiveensa lyhyissä puheissa.

Sitten pääjohtaja Bey ja hänen avustajansa vierailivat Şirinyer Transfer Centerissä, Şirinyer Storage Area, Halkapınar Transfer Centerissä ja F.Altay Transfer Centerissä ja maistelivat henkilöstön kanssa. Pääkonttorin osastojen päälliköt juhlivat juhlaa myös käymällä kaikissa työpajoissa ja autotalleissa.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar