Online-nimitysjakso Kovid-19: lle automaattisessa arvioinnissa

online-tapaamisaika kovidia vastaan ​​autoosaamisessa
online-tapaamisaika kovidia vastaan ​​autoosaamisessa

Tänä ajanjaksona, jolloin kiinnostus verkkokaupoissa ja verkkokaupoissa on lisääntynyt uuden tyyppisen koronaviruksen (Kovid-19) johdosta, autoosaaminen, jota usein haluavat ihmiset, jotka haluavat ostaa autoja, palvelee myös online-ajanvarauksella epidemian torjunnassa.


Kovid-19 -epidemian vuoksi, joka järisytti maailmaa ja levisi kaikkiin maihin, kiinnostus verkkokaupoissa ja verkkokaupoissa kasvaa. Tämän tilanteen heijastukset näkyvät myös autoteollisuudessa: Tässä prosessissa jotkut yritykset myivät ajoneuvonsa verkkoympäristössä satojen ajoneuvojen lukumäärällä ja toimittivat ajoneuvon asiakkaalle poistumatta talosta. Ostotottumusten muutoksen ansiosta kuluttajat säästävät aikaa ja heillä on mahdollisuus tutustua kaikkiin osiin haluamiensa ajoneuvojen nykytilaa koskeviin yksityiskohtiin haluamiensa ajoneuvojen asiantuntijalausuntojen avulla.

Vaikka yritys- ja riippumattomilta asiantuntijayrityksiltä saadut raportit antavat kuluttajalle luottamusta, se auttaa ostajaa poistamaan ajoneuvon kysymysmerkit. Tänä aikana arviointien tarkoituksena on myös myötävaikuttaa Kovid-19: n torjuntaan vaihtamalla online-nimitysjärjestelmään.

TÜV SÜD: n E-asiantuntija-apulaisjohtaja, pääjohtaja Ozan Ayözger sanoi, että Turkki ja näiden vaikeiden päivien myöhässä sanoivat yrittävänsä antaa vastauksia automaattitarkastuspyyntöihin: "Ennen kuin asiakkaamme tulevat toimipisteisiimme, varauspyyntöjä pyydetään lähettämään meidän tai verkkosivustomme puhelinkeskuksen kautta. Tällä tavoin voimme suojata asiakkaidemme ja työntekijöidemme edellyttämää terveellistä prosessia varmistamalla sosiaalisen etäisyyden toimipisteissämme. ”

Ayözger totesi, että asiakkaat voivat suorittaa transaktiot odottamatta linjassa toimipisteissä ja mieluummin sopivan päivämäärän, tunnin, sijainnin ja paketit nimitysjärjestelmänsä kanssa. ajoneuvolla on mahdollisuus tutkia mainossivut. ” sanoi.

Ayözger totesi, että TÜV SÜD D-Expert on ryhtynyt tarvittaviin varotoimenpiteisiin viruksen torjumiseksi auto-asiantuntijapisteissä sekä työntekijöille että asiakkaiden terveydelle. Ayözger kertoi käyttäneensä näitä toimenpiteitä yksityiskohtaisesti sekä asiakkaan että työntekijöiden suhteen.

"SEN on tulossa vaikeiksi ajoiksi"

Ozan Ayözger arvioi myös Kovid-19-epidemian vaikutuksia käytettyjen autojen teollisuuteen. Ayözger totesi, että kunkin sektorin hidastuminen näkyi myös käytettyjen autojen teollisuudessa.

”Käytettyjen ajoneuvojen myynnin laskun myötä asiantuntijayrityksillä on alkanut olla vaikea aika. Lisäksi kuluttajien ostokäyttäytyminen on muuttunut ja käytettyjen autojen verkkomyyntialustojen myynti on lisääntynyt verrattuna aikaisempiin vuosiin, kun myynti laski epidemiaa edeltävältä ajalta. ”

'Toinen käsi palautuu'

Ozan Ayözger, joka jakoi myös ennusteensa siitä, milloin normalisointiprosessi alkaa toimialalla, totesi seuraavaa: ”Tiedekomitean suosituksilla ja hallituksemme määrittelemällä normalisointisuunnitelmalla alkoi pieni liike sekä käytetyn ajoneuvon että arvioinnin alalla. Vaikka emme voi odottaa palaavan nopeasti epidemiaa edeltävään ajanjaksoon, uskomme, että käytettyjen ajoneuvojen kauppa elpyy myös seuraavien kahden kuukauden aikana toteutettavien toimenpiteiden ansiosta osana uutta normalisointiprosessia. "Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar