Kuvaus MSB: ltä! Sähköinen hallinto ilmoittaa haasteista ja lähetystoimista 28. toukokuuta

kutsut ja lähetystapahtumat MSB: ltä ilmoitetaan mayistalta
kutsut ja lähetystapahtumat MSB: ltä ilmoitetaan mayistalta

Lehdistölle annettiin tietoa toteutettavista toimenpiteistä, meneillään olevista toimista ja puolustusministeriön asialistalla olevista asioista, erityisesti terrorismin torjunnasta, COVID19-epidemiasta. COVID-19-epidemian takia videon muodossa laadituissa tiedoissa jaettiin seuraavat tiedot:

RAUHAN PINARI-ALUE


Sankarikommandomme tunnistivat ja neutraloivat 19 PKK / YPG-terroristia, jotka yrittivät tunkeutua Peace Spring Districtyn keskiyöllä 10. toukokuuta. Viimeisimmällä tapauksella 66 PKK / YPG-terroristia on neutraloitu Peace Spring -alueella viime kuussa.

Tutkimusta, seurantaa ja humanitaarista apua / tukitoimia toteutetaan jatkuvasti rauhan ja rauhallisuuden jatkamiseksi alueella. Tässä yhteydessä on korjattu Haseken ja Allouk-vesilaitoksen uudelleenkäyttöä, jonka PKK / YPG-terroristijärjestö on tehnyt käyttökelvottomaksi. Tilojen uudelleenkäyttöön on ryhdytty, ja Hasekelle ja sen maaseutualueille on aloitettu vettä marraskuussa 2019. Vesilaitoksia, jotka vaativat sähköä tahallisen keskeytyksen ja riittämättömän sähkön siirron takia, jonka terroristijärjestö toimittaa Peace Spring -alueen eteläpuolelle ja terroristijärjestön PKK / YPG: n valvonnassa, ei kuitenkaan voitu käyttää riittävästi.

Usein leikattu ja jo riittämätön sähkö on estänyt Rasulaynin ja Tel-Abyadin kaivojen, etenkin Alloukin vesilaitoksen, toimimisen täydellä kapasiteetilla, aiheuttaen alueen vesivaikeuksia, elämän ilman sähköä ja vettä talviolosuhteissa, suuren huolen alueen ihmisille ja Hänellä oli vaikeuksia.

Henkilöstömme voimakkaiden ponnistelujen ja yhteyksien kautta Venäjän federaatioon alueen 1 megatonnin sähkötarpeista on toimitettu vain 2020 megawattia 70. huhtikuuta 10 alkaen, ja suurin osa Tel-Abyadin ja Resulaynin voimalinjoista ja sähköasemista on korjattu.

Huolimatta sähköstä, joka on riittämätöntä PKK / YPG-terroristijärjestön painostuksen takia ja usein leikattua, Wire Remontissa ja Hasekessa asuvien ihmisten puhtaan veden tarpeet, jotka hyötyivät Alloukin vesilaitoksista lisätoimenpiteillä, on täytetty maaliskuusta lähtien.

Tämän seurauksena esityslistalla, joka haluaa hyötyä Covidien-19-virusterroristijärjestöstä PKK / ypg'n, vesi Hasakah-alueelle heijastaa todellisuutta, jonka Turkki väittää keskeyttäneen.

Vastaterrorismin

Terrorismin torjunta jatkuu keskeytyksettä ja hyökkäyksillä kotona ja ulkomailla. Kaikilla toiminta-alueilla 1. tammikuuta jälkeen neutraloitujen terroristien määrä on 1445.

Viime kuussa toteutettiin kotimaassa 24 keskisuuria ja 2 laajamittaista operaatiota PKK / KCK-terroristijärjestön suoja-alueille. Jatkuvissa operaatioissa 104 terroristia on neutraloitu viimeisen kuukauden aikana; 5 panssarintorjunta-aseen, 2 ilma-aseen aseen, 3 ampuma-aseen, 2 konekiväärin, 26 jalkaväkikiväärin, 46 kranaatin, 104 sytyttimen, 3200 ilma-aluksen ammuksen, 3700 kevyen aseen ammuksen, 30 laasti-ammuksen, 88 raketinheittimen ammukset, 80 kg. C-4 räjähtävä aine; 340 kg. takavarikoitu ammoniumnitraatti; 35 EYP: tä tuhottiin 67 henkilöstön vastaisella miinulla. Terroristien havaitut 77 paikkaa, suojia, luolia ja varastoja tuhottiin ja tehtiin käyttökelvottomiksi.

TORJUNTORAINEN TORJUNTA

PKK / KCK-terroristijärjestön rahoituksesta rajat ylittävien salakuljetusten torjuntatoimenpiteiden ja operaatioiden tuloksena viimeisen kuukauden aikana takavarikoitiin 110.000 72 pakkausta savukkeita, 98.000 kg huumeita, 10 XNUMX huumepilleriä ja XNUMX jalkaväkivääriä.

Lisäksi 533 henkilöä, jotka osallistuivat laittomiin rajanylitysyrityksiin, pyydettiin viime kuussa, 10.298 2 henkilöä estettiin / työnnettiin takaisin ennen vadelman ohi kulkemista. Näistä henkilöistä 8 DAESH TO -ryhmän jäsenet saatiin kiinni, ja PKK / PYD-YPG-terroristijärjestön XNUMX jäsentä antautuivat.

LIBYAN KEHITYS

Kuten aiemmin todettiin, Libyan suhteen tavoitteemme on; Libyalaisten johdolla ja omistuksessa se varmisti alueellisen koskemattomuuden ja kansallisen yhtenäisyyden kattaen kaikki Libyan kansalaiset poikkeuksetta; myötävaikuttaa itsenäisen, suvereenin ja vauraan Libyan muodostumiseen. Tässä yhteydessä Turkin asevoimien henkilöstö jatkaa sotilasalan koulutusta ja neuvontatukea UMH: lle, joka on YK: n tunnustama Libyan kansan laillinen edustaja U / A-lain mukaisesti allekirjoitettujen kahdenvälisten sopimusten puitteissa.

LOPPUMENETTELY JA LOPPUMINEN

COVID-19-taudinpurkauksen osalta toteutetaan toisaalta tarpeelliset tutkimukset tehokkaan taistelun puitteissa, ja toisaalta normalisointiprosessin suunnitelmat ovat käynnissä.

Tässä yhteydessä on suunniteltu, että vastuuvapauden myöntäminen alkaa 31. toukokuuta, kutsut alkavat 5. kesäkuuta ja maksetut sotilaskutsut alkavat 20. kesäkuuta. Lähetettävien velvoitteiden valinnan ja luokittelun tulokset julkistetaan sähköisessä hallinnossa 28. toukokuuta 2020.

Velvollisille osapuolille on tärkeää täyttää ”COVID-19” -kysely sähköisen hallinnon välityksellä neljä päivää ennen lähetyspäivää ja suorittaa “Kovid-19” -testit terveyslaitoksissa, joihin heille on osoitettu. COVID-19-epidemian takia; Saastumisriskin eliminoimiseksi ja yhteyksien minimoimiseksi kaikki lähetysprosessin tapahtumat tehdään sähköisestä hallinnosta, paitsi pakollisia tapauksia, sotilaallisissa sivukonttoreissa ei suoriteta sotilasoperaatioita. Kansalaisemme pääsevät yksityiskohtaisiin tietoihin Internet-tilimme kautta.

FETON TORJUNTA

FETÖn torjuminen yhteistyössä asiaankuuluvien instituutioiden kanssa; sitä ylläpidetään määrätietoisesti uusien tietojen, asiakirjojen ja tietojen valossa. Tässä yhteydessä suoritettujen tutkimusten tuloksena; Turkin asevoimista on karkotettu 15. heinäkuuta 2016 jälkeen yhteensä 19.495 4.682 henkilöstöä. XNUMX henkilöstön oikeudellinen ja hallinnollinen prosessi on käynnissä.

Turkin asevoimat, jotka ovat valmiita toimimaan tehokkaalla, pelottavilla ja kunnioitetuilla pätevyyksillä; maamme puolustamiseksi ja turvallisuudeksi; Uskossa, kärsivällisyydellä ja uhrauksella hän on päättänyt suorittaa kaikki hänelle osoitetut tehtävät.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar