Somalia on kansallisen hengityslaitteen ensimmäinen osoite ulkomailla

Kansallisen hengityssuojaimen ensimmäinen osoite ulkomailla oli somalia
Kansallisen hengityssuojaimen ensimmäinen osoite ulkomailla oli somalia

Teollisuus- ja teknologiaministeriön koordinoinnissa ja yhteistyössä terveysministeriön kanssa se aloitettiin lähettämistä maihin, joita ovat kehittäneet Baykar, Biosys, Arçelik ja Aselsan ja jotka saivat lääkäreiltä täydet arvosanat onnistuneiden testien jälkeen.


Somalia oli ensimmäinen ulkomailla sijaitsevien kansallisten laitosten kanssa kehitetyn hengityslaitteen osoite. Turkki koronavirüsl uudentyyppinen (Covidienin-19) lähetetty lääkintätarvikkeita Somaliaan, jossa useat paikalliset, kuten tehohoidossa paineilmahengityslaite taistella. Presidentti Recep Tayyip Erdoğanin ohjeiden mukaan valmistetut materiaalit saapuivat Somaliaan. Pääministeri Recep Tayyip Erdoganin, Turkki tuesta, lähetetään Somaliassa, "hengittävä laitteissa olemme kehittäneet National teknologinen läpimurto hengittää meidän Somalian veljiä ja sisaria." löytyy kuvauksesta. Ilmaisee, että vaikeat ajat opettavat kansaamme luottamaan, teollisuus- ja teknologiaministeri Mustafa Varank sanoi: ”Todistamme presidentin johdolla aloittamamme kansallisen teknologialiikkeen menestyksiä. Turkki hengittää meidän Somalian sisarukset ", hän sanoi.

ENSIMMÄINEN OSOITE ON SOMALI YLÖS

Kalkkuna, uudentyyppinen koronavirukselle (Covidien-19) on lähettänyt lääkintätarvikkeita Somaliaan, missä hengityslaitetta taistelemaan epidemian alkuperäiskansojen tehohoidossa. Niinpä ensimmäinen ulkomaalainen maa, johon kotimainen tehohoidon hengityssuojain, joka aloitti massatuotannon 14 päivässä teollisuus- ja teknologiaministeriön koordinoinnissa, lähetettiin Somaliaan, josta saatiin tietää, että hengityssuojaimia ei ollut.

KUORMATTU KULJETTAVAT ILMA-ALUKSET

Presidentti Recep Tayyip Erdoğanin ohjeiden mukaan puolustus-, terveys-, teollisuus- ja teknologiaministeriön valmistelemat materiaalit lastattiin A 400M-tyyppisiin lentokoneisiin Etimesgutin sotilaslentoasemalla.

MEVLANAN LYRIKAT SIJOITETAAN

Lentokoneessa oli 5 ennalta ehkäisevää terveyslaitetta, kuten diagnoosisarja, haalarit ja naamari ensimmäisessä vaiheessa valmistetusta paikallisesta tehohoidon hengityslaitteesta, 10 tuhatta. Presidentin viiri Turkista ja Turkin puolella Somalian ja Somalian lippu sekä Mevlana, "On toivoa kuin epätoivon mukavaa. Pimeyden takana on paljon aurinkoa. ” Kone nousi lentoon sen jälkeen, kun avumateriaalit oli lainattu.

"YKSITYISKOHTAINEN EI OLE MAHDOLLINEN, SE ON VCD-KYSYMYS"

Presidentti Erdoğan sanoi Twitter-tilinsä lähettämässä viestissä: ”Kansallisen teknologialiikkeen kanssa kehittämämme hengityslaitteet hengittävät veljiämme Somaliassa. Sivilisaatio ei ole kysymys, se on omatunnon kysymys. Kansamme mahdollisuudet ja omatunto ovat sorrettujen ja tarvitsevien kanssa. Aziz Millim, sydämessäsi on tasapuu nimeltään myötätunto. ” käytettyjä ilmaisuja.

”TODENNEN TAPAHTUMAT TULOKSET”

Teollisuus- ja teknologiaministeri Mustafa Varank kertoi Twitter-tilinsä: ”Kovat ajat opettivat kansaamme luottamaan ja inspiroivat häntä. Todistamme saavutuksia kansallisessa teknologialiikkeessä, jonka aloitimme presidenttimme johdolla. Turkki hengittää meidän Somalian veljiä ja sisaria. " hän sanoi.

”RASNAN HOPE”

Baykarin teknisen puolustuspäällikkö Selcuk Bayraktar sanoi sosiaalisen median tililtään: ”Lähetämme turkkilaisten insinöörien kehittämiä kotimaisia ​​hengityslaitteitamme Somaliaan, sisaryritykseen, jossa ei ole laitteita. Kansallinen teknologialiike ei ole vain näistä maista. "Toivo kaikkinaisen maailman sorrettujen tarpeesta."

MITEN TUOTANNON VAIHE oli?

Biosysin, Baykarin, Arçelkin ja Aselsanin alaisuudessa työskentelevät turkkilaiset insinöörit, jotka työskentelivät yhteistyössä terveysministeriön kanssa, toimivat teollisuus- ja teknologiaministeriön johdolla presidentti Erdoğanin johdolla uhraamalla toimimalla tietoisena kansallisesta taisteluprosessista. Niin kauan kuin joukkue kokoontuivat tuotantoa laitteen "tehdä rahaa" näköinen, The diffucult on tuotava ulkomailta, jopa kaksinkertainen hinta otettava analysoida lähettämättömiä tavaroita Turkkiin oli vernacularization lyhyen ajan 2-3 päivää.

FEDERAL tarina

Viime kuussa haastattelussa ministeri Varank selitti laitteen valmistusprosessin seuraavasti:

"Virus ennen tuloaan Turkin pääministeri Recep Tayyip Erdoganin ohjeita, kokeillut toimivat yhdessä terveysministeriön. Luen insinööreidemme teknisen työn raportteja joka päivä. Turkkilaiset insinöörit toimivat hankkeessa kansallisen taisteluprosessin tietoisuuden mukaisesti. Jokainen heistä työskenteli omistautuneesti lisäämällä yöt päivään. Olen seurannut, että tuotteita, joita on vaikea tuoda ulkomailta tai joita jopa yritettiin ostaa kaksinkertaiseen hintaan, ei lokalisoida lyhyessä ajassa, kuten 2-3 päivässä. Tämän voi uhrata.

"TIETOAMME, ETTÄ voimme tuottaa"

Ministeriöllämme oli yrittäjyysyritys, joka löysi laajan valikoiman tukia, nimeltään Biosys. Olemme todenneet, että tämä yritys tuottaa tehohoidon hengityslaitteita. Pilotin taso, että kaikki 12 yksikköä tuotettu Turkissa ja ovat perustaneet on käytössä joissakin sairaaloissa. Suunnittelimme ystävien kanssa ja sanoimme: "Voimme valmistaa näitä laitteita maassamme." Joten lähdimme.

”LINJA on perustettu”

Täällä etenkin Baykarin Selçuk Bayraktarilla oli suuri tuki. Hyväksyimme tämän työn ja teimme suunnittelutöitä laitteen massatuottamiseksi. Sillä välin otimme yhteyttä Arçelikiin, joka on yksi maamme vakiintuneista teollisuusjärjestöistä. He suostuivat myös olemaan tässä työssä. Tämän nopeaa ja massatuotantoa varten perustettiin raapimislinja ja tällä linjalla aloitettiin tuotteiden valmistaminen.

Hän antoi signaalinsa

Olemme myös tuottaneet nämä laitteet ihmiskunnalle. Jos presidentti pitää tarpeellisena, tämä laite voidaan viedä myös. Koska uskomme, että tuotamme maailmanluokan työkalun.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar