Mikä on HES-koodi? Kuinka saada Hayat Eve Sığar (HEPP) -koodi?

mikä on hes-koodielämä, kuinka saada kotitili, miten saada hes-koodi
mikä on hes-koodielämä, kuinka saada kotitili, miten saada hes-koodi

Turkki valmistautuu elämään koronaviruksen kanssa. Kaikkialla maailmassa kamppailu jatkuu Turkissa jatkuvan koronaviruksen vaikutuksista. Terveysministeri Fahrettin Koca ilmoitti, että Hayat Eve Sığar (HEPP) -koodisovelluksen soveltaminen on alkanut niille, jotka haluavat matkustaa julkisilla kulkuneuvoilla, kuten lentokoneilla, junilla, linja-autoilla koronaviruksen (Covid-19) epidemian yhteydessä. Tässä yhteydessä kansalaiset alkoivat löytää vastausta kysymykseen "Mikä on HEPP?" Kuinka saada HEPP-koodi. Tässä ovat kaikki uteliaita HES-koodista…


Terveysministeri Koca toteaa, että matkat voidaan nyt suorittaa HES-koodilla, kun matkustajat hyväksytään kotimaan lennoille ja HES-koodiohjaus nopeaan junamatkoihin. Erityisominaisuus tulee "Hayat Eve Sığar"-mobiilisovellukseen. Kaikkien lentomatkustajien riskitila selvitetään HEPP-koodin kautta 24 tuntia ennen kotimaan lentoa. " Ministeri Koca sanoi: ”Henkilöt pystyvät osoittamaan, että heillä ei ole riskejä, he eivät ole sairaita tai kontaktissa tämän Hayat Eve Sığar -sovelluksen kautta. Aiomme harjoitella ensin kaukoliikenteessä. Voit matkustaa lentokoneella ja junalla käyttämällä koodia, jonka saat mobiilisovelluksen kautta. ” sanoi.

Mikä on HES-koodi?

HES-koodi on koodi, joka tuotetaan ominaisuudella, joka tulee ”Hayat Eve Sığar”-mobiilisovellukseen. Tämän koodin perusteella tehdään prioriteettiseulonta ja päätetään hyväksytäänkö matkustaja vai ei. Lentokone- ja junamatkat voidaan tehdä tällä koodilla.

Ministeri Fahrettin Koca; HEPP-koodin lisäämisestä henkilökohtaisesti tuotettavaksi on tullut pakollista 18. toukokuuta 2020 alkaen. HES-koodikyselyä varten matkustajatunnus (TCKN, passi jne.), Yhteystiedot (sekä puhelin- että sähköpostikentät) ja syntymäaika syötetään oikein ja kokonaan vaadittuihin kenttiin.

Kuinka saada HES-koodi?

Kun selitettiin, että HES-koodi sekä lentokone- ja junamatkat voidaan tehdä, aloitettiin pohtia kuinka saada HES-koodi. HEPP-koodi saadaan syöttämällä ”HEPP-kooditoiminnot” -osa Hayat Eve Sığar -sovelluksen kautta.

HEPP-koodi saadaan myös SMS-menetelmällä. Jos haluat saada HEPP-koodin tekstiviestillä, kirjoita HEPP ja jätä välilyönti vastaavasti välilyöntiin; TC-tunnistenumero, TC-henkilöllisyyden sarjanumeron neljä viimeistä numeroa ja jakamisjakso (päivinä) kirjoitetaan ja lähetetään tekstiviestinä numeroon 4.

Hänen koodi

Koodisovellus käynnistettiin lentokonejunalla ja linja-autolla


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar