Mecidiyeköy Mahmutbey-metrolinjan avaaminen lykätty

imamoglu mecidiyekoy mahmutbey teki tutkimuksia metrolinjalla
imamoglu mecidiyekoy mahmutbey teki tutkimuksia metrolinjalla

İBB: n presidentti Ekrem İmamoğlu teki tutkimuksia Mecidiyeköy-Mahmutbey-metrolinjan Nurtepen asemalla. İmamoğlu totesi, että he suunnittelevat linjan käyttöönottoa 19. toukokuuta, mutta pandemian prosessi ei mahdollista tätä, İmamoğlu sanoi: ”Ulkomaisen yrityksen kanssa päästiin sopimukseen linjan merkinantojärjestelmästä. Valitettavasti tämän yrityksen työntekijöitä, jotka tekevät työtä täällä, johdetaan pääosin espanjalaisesta keskustasta ja Espanjan keskustasta. Valitettavasti Covid-prosessin myötä he eivät ole pystyneet suorittamaan tätä palvelua 3. maaliskuuta ”. İmamoğlu totesi, että on olemassa muitakin rakennuskohteita, joissa prosessi on kokenut tällaisia ​​häiriöitä. Olemme pahoillamme tästä epäonnistumisesta, mutta se ei ole ratkaisematon liiketoiminta; Ratkaisemme sen nopeasti. ”


Istanbulin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Ekrem İmamoğlu teki tarkastuksia rakenteilla olevan Mecidiyeköy-Mahmutbey-metrolinjan Nurtepe-asemalla. Kansalaiset, jotka saivat tiedon, että Imamoglu tulee asemalle, rakastivat näyttelyitä IMM: n pääjohtajalle parvekkeilta. Vastauksena kansalaisten suosionosoituksiin Imamoglu laski kääntölattiaan. IMM Rail Systems -osaston päällikkö Pelin Alpkökin antoi İmamoğlulle teknisen tiedon linjan töistä. Alpkökin, linjasi, Beşiktaş ja Kabataş Hän kertoi, että asemien arkeologiset työt jatkuivat İmamoğlun kanssa.

”ASEMOJEN ASETUKSET”

Arvioituaan Alpkökinin esityksen, İmamoğlu sanoi: ”Täällä on ulkomainen alihankkijayritys. Merkinantojärjestelmästä on sovittu yrityksen kanssa. Valitettavasti tämän yrityksen työntekijöitä, jotka tekevät työtä täällä, johdetaan pääosin espanjalaisesta keskustasta ja Espanjan keskustasta. Valitettavasti Covid-prosessin myötä he eivät voineet tarjota tätä palvelua 3. maaliskuuta. Heidän oli poistuttava tästä työpaikasta ja palattava kotimaahansa. Lähes 2,5 kuukauden ajan emme voi saada tätä palvelua. Jotkut paikalliset työntekijät tekevät tätä palvelua täällä urakoitsijayrityksen mukaan. Mutta tietenkin tämä on erittäin riittämätön tutkimus. Kuten nyt näette, asemat ovat kokonaan ohitse. Tällaisessa ympäristössä ainoa puute on merkinanto. Tekninen osa on erittäin tärkeä näissä asioissa. Toisin sanoen, täällä ei ole mahdollista avata ilman näitä testejä ja menettelyjä. Odotamme häntä juuri nyt; viestintä jatkuu. Sekä urakoitsijayritys että jatkamme viestintää saadaksemme sen mahdollisimman pian. Olemme vaivaa. Koska ei ole selvää vastausta, noin 80 päivää, tässä tulisi signaloinnin suhteen viettää 90 päivää testausta. Pyrimme normalisoimaan ja tuomaan työntekijöitä tänne Espanjasta. Heti kun aloitamme, haluamme vastaanottaa linjamme merkinantopalvelun ja antaa tämän linjan Istanbulin asukkaille mahdollisimman pian. Muuten avaamme toukokuussa, meillä oli niin surullinen tapahtuma. Meillä on rakennustyömaita ja muita projekteja, joissa Covid on kokenut sellaisia ​​ongelmia. Olemme pahoillamme tästä kiinnityksestä. Se ei ole ratkaisematon liiketoiminta; me ratkaisemme sen nopeasti. ”

PALJONEN INTENSIIVINEN ETU

Ilmoituksen jälkeen İmamoğlu, joka meni laiturin lattialle mukana seuraavan valtuuskunnan kanssa, seurasi Kağıthanein pormestari Mevlüt Öztekin. Suoritettuaan tutkimukset asemalla İmamoğlu lähti Nurtepestä parvekkeelle kertyneiden kansalaisten sanoilla sanoilla "Rakastamme sinua, presidentti, kiitos".

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar