Lentokoneet, jotka toimittivat lääketieteellistä apua Yhdysvaltoihin, palasivat Ankaraan

lääketieteelliset apuvälineet saivat koneen jäätymään ankaraan
lääketieteelliset apuvälineet saivat koneen jäätymään ankaraan

Puolustusministeriön lausunnossa muistutettiin, että presidentti Recep Tayyip Erdoğanin ohjeella valmistettu lentokone, joka otti ensimmäisen ryhmän terveydenhuollon materiaaleja käytettäväksi taistelussa ”Covid-19” -taudin kanssa, nousi Ankarasta kello 2 10.00 päivää sitten.


Lausunnossa: ”Lentokoneemme; Hän toimitti naamarista, kasvonsuojaimesta, N95-naamiosta ja hyppypuvusta koostuvan lääkinnällisen laitteistonsa Yhdysvaltain ilmavoimille toimittamalla ne Andrewsin ilmatukikohtaan lähellä Washingtonin pääkaupunkia, Yhdysvaltoja. Lääketieteellisten tarvikkeiden lisäksi presidentti Recep Tayyip Erdoğanin kirje, joka oli osoitettu Yhdysvaltojen presidentille Donald Trumpille, toimitettiin myös Washingtoniin. TSK: n omistamat lentokoneet ja henkilökuntamme suorittivat onnistuneesti noin 55 tuntia kestäneen tehtävän ja palasivat Ankaraan.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar