Kulttuuri- ja matkailuministeriö hankkii 20 tarkastajaa

kulttuuri- ja matkailuministeriö tekee tarkastajia
kulttuuri- ja matkailuministeriö tekee tarkastajia

Kulttuuri- ja matkailuministeriö palkkaa noin 20 tarkastajaa ja päätarkastajaa suullisella kokeella.


Ministeriö ottaa palvelukseen 26. maaliskuuta 2020 alkaen enintään 20 tarkastajaa ja päätarkastajaa joukosta, jotka ovat tulleet julkisen hallinnon piiriin yleisen talousarvion puitteissa ammattikohtaisella kilpailutestillä ja joille suoritetaan pätevyyskoe tietyn koulutusohjelman jälkeen.

Ostojen suullinen tentti, jonka hakemukset täytetään 22. toukokuuta, pidetään 8. – 12. Kesäkuuta.

Ehdokkaat voivat jättää hakemuksensa henkilökohtaisesti ministeriön tarkastuslautakunnan palvelurakennukseen osoitteessa Hacı Bayram Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi (vanhan tilintarkastustuomioistuimen rakennus), nro 4, Blok, Ulus-Altındağ / Ankara tai sähköpostitse puheenjohtajavaltion osoitteella teftiskurulu@ktb.govtr. .

Ehdokkaiden on oltava toimineet vähintään viisi vuotta tarkastajien, tilintarkastajien ja tarkastajien tehtävissä, mukaan lukien avustamiseen tai harjoitteluun käytetty aika, tai he ovat ansainneet nämä tittelit edellyttäen, että heillä on tämä työaika.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar