Kovid-19 rautateiden matkustajaliikenteessä noudatettavat varotoimet!

junissa toteutetut koronavirusvarotoimet
junissa toteutetut koronavirusvarotoimet

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu antoi lausunnon Lapsekin tiedotusvälineille, missä hän lähti juhlallisuuteen viimeisen lohkon sijoittamisen Çanakkalen Bosporin sillan terästorneihin.


Karaismailoğlu kuvailee ministeriönsä uuden ajanjakson hankkeita: “Olemme saaneet valmiiksi maan moottoritien infrastruktuurin. Myös lentoyhtiön infrastruktuuri valmistui. Meillä on myös rautatiepula. Keskitymme rautateihin tulevalla kaudella. Meillä on nyt 12 tuhannen kilometrin verkko. Kun nostamme tuhat 200 km nopeaa junaverkkoa 5 kilometriin, muodostuu luuranko, jolla on 500 tuhannen kilometrin verkko. Sitten laitamme erityisesti kalaluulinjat teollisuusalueille ja yhdistämme taloudellisen voiman tavaraliikenteeseen. ”

”Kansallisen läpimurto suurnopeusjuna- ja rautatieyhteyksien signaloinnissa”

Karaismailoğlu huomautti, että sekä kansallisuudessa että nopeissa rautatie- ja kaupunkilinjoissa tapahtuu valppautta, ja totesi, että kansakunnan elämä muuttuu koronavirusepidemian jälkeen ja että he ovat valmiita ministeriöksi, ja ilmoitti junassa toteutetut varotoimet:

"Junien vaunujen takana tulee olemaan tyhjiä terveysistuimia"

”Juna toimii myös 50 prosentin kapasiteetilla. Terveyden takana on tyhjiä paikkoja. Tarvitaan taloudellista ja psykologista tukea, jotta kansalaiset tottuisivat uuteen ajanjaksoon. Niiden takaisin saamiseksi on tarpeen tehdä uhrauksia. Tutkimuksen mukaan emme voi saada lentoyhtiön tammikuun lukuja edes ensi vuoden kaudeksi. Junassa on samanlaisia ​​lukuja. Kansakunnan elämä muuttuu nyt. Toivon, että hän pääsee selville niin pian kuin mahdollista. ”

Karaismailoğlu kertoi, että rakennuspaikat olivat järjestetty uudelleen epidemian aikana, ja sanoi: ”Luotiin erittäin terveellisiä ja eristyneitä ympäristöjä. Perusinfrastruktuuri- ja strategiset investoinnit jatkuvat. Se tuo myös suurta plusa talouteen. Kun suoritamme maksun, se menee sen alueen ruokakauppaan, jolla työ tehdään. "Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar