KIPTAS Silivri 3. vaiheen eräpiirustus

kiptas silivri -lavapiirustus tehtiin
kiptas silivri -lavapiirustus tehtiin

İBB: n presidentti Ekrem İmamoğlu KIPT Silivrin Kura -arvostelujen 3. vaiheessa pitämässään puheessa kehotti toimitusjohtaja Ali Kurtia seuraavaan puheluun: ”Sinä toimitat joitain piirtämiämme taloja. Me, sieltä lähtöisin olevat maanmiehemme ja heidän sukulaisensa, ottaen huomioon Turkin vähimmäispalkkarajan, emme voisi edes haaveilla ihmisistä, joilla on vähintään tulot, projektikonsepti voi viedä kotiin tuloilla, ilmoitan I Silivri 4 Project. Arvataan arvoja tänään ja toimitetaan evankeliumi heidän perheilleen. Ensi viikko; Ruokimme kansaamme, yhteiskuntamme siinä toivossa, että "jopa näissä olosuhteissa mahdollisuudet voidaan saavuttaa". Tämä on vastuumme. Toivottavasti voimme antaa tämän hyvän uutisen Istanbulille ensi viikolla KIPTASin kautta. ”


Istanbulin metropolialueen kunnan (IMM) presidentti Ekrem Imamoglu osallistui KIPTAS Silivrin 3. vaiheen lotto Lotto -seremoniaan. İBBoğlu pääsihteeri İBB Yavuz Erkut, İBB: n presidentin neuvonantaja ja SözcüSy Murat Ongun, KİPTAŞ: n puheenjohtaja Ertan Yıldız ja KİPTAŞ: n toimitusjohtaja Ali Kurt olivat mukana. Kurt piti kaupunginpuheen ennen seremoniaa.

KURT: ”SOVELTAMINEN LISENSSIIN, JOTKA ERITTÄIN KAIKKI MUUT”
Hän korosti, että he ovat edistyneet merkittävästi lyhyessä ajassa ja Silivri 3. asteen sosiaaliasuntohanke on yksi heistä. Kurt jakoi tietoa projektista ja kertoi:

”Projektimme, joka koostuu 1513 asunnosta, 7 kaupallisesta yksiköstä, 300 moskeijasta, jossa on 1 ihmistä, 26 luokkahuoneesta, 4 peruskoulusta ja 1 terveyskeskuksesta, toteutettiin 3 urakoitsijayrityksen kanssa 3 vaiheessa. Elokuussa 2019 kahdessa vaiheessa edistyi noin 2–70 prosenttia, kun taas yksi vaiheista oli liiketoimintasuunnitelman takana 75 prosentilla. Tuimme tiiminä tämän vaiheen samaan tasoon kuin muut vaiheet lain puitteissa kehitetyn liiketoimintamallin kanssa. Kun keskustelemme ensimmäisestä projektista, huomasimme, että hankkeen lisenssi ja toteutus eroavat toisistaan. Myös vyöhykesuunnitelmat peruutettiin. Aloitimme kiireellisesti kehityssuunnitelmien valmisteluprosessin. Varmistettuaan suunnitelmien hyväksynnän IMM: ltä, saimme muutoslisenssimuutoksen nykyisen projektimme mukaisesti ja suoritimme kerroseritystoimet jouluna. ”

KURT: ”HUHTIKUU-TOUKOKUU TEHDÄÄ 2 KUUKAUTTA”
Kurt sanoi, että he suunnittelevat ampumistaan ​​Yenikapıssa 2 kuukautta sitten Eurasia Show Centerissä, Kurt sanoi, etteivät he pystyneet täyttämään näitä pyyntöjä pandemian vuoksi. Kurt kertoi käyneensä järjestelyjä edunsaajille, joilla olisi vaikeuksia tässä prosessissa. ”Lykkäämme huhti-toukokuun maksuja kahdella kuukaudella. Toukokuun väliaikakaudella teimme järjestelyn, joka maksetaan neljänä yhtä suurena eränä. Tavoitteenamme tässä sovelluksessa oli helpottaa kansalaisten taakkaa, jotka maksavat sekä vuokria että erämaksuja. Olemme ylpeitä ensimmäisestä yritysrakenteesta, joka myös tässä hakemusprosessissa puhkeaa Turkissa ", hän sanoi.

İMAMOĞLU: "TEHDimme PROJEKTIN ILMAISESTI KONFLIKTIN"
İBBoğlu-presidentti İmamoğlu sanoi: ”Niin vaikeana aikana ja vaikeassa ympäristössä kaikki KIPTAS ovat osoittaneet huolellisuuttaan valmistella hanke, jolla oli aiemmin tiettyjä ongelmia, tehdä se oikeille haltijoille pätevimmällä tavalla pitäen sen laatu korkealla tasolla. Kiitän vilpittömästi työntekijöitä, toimitusjohtajaa, hallituksen puheenjohtajaa, kaikkia johtajia ja tietysti kaikkia alan työntekijöitä. Vieraillessani kentällä huomasin silmilläni, että sekä pandemiaprosessiin soveltuva työympäristö oli saatu aikaan ja että edunsaajien toivoma tuotannon laatu paljastui. Olin onnellinen ".

Imamoğlu totesi, että hän on seurannut hanketta alusta alkaen, sanoi: ”Jotkut ihmisten toiveista ja vaatimuksista ovat myös minun asialistallani. Se on arvokas kohta sijaintinsa kannalta. Sillä on identiteetti elää erilaista prosessia Silivrissä. Jotkut häiritsevät ihmisiä. Esitteissä tai malleissa vieressä on vihreä kenttä, sillä meillä on prosessi, jota ei ole tehty ollenkaan, mutta jota ei ole vielä aloitettu. Täällä on virkistysalue, IMM: n velvollisuus ja vastuu on rikastaa paikka ja rikastaa sitä tunnetun Istanbulin puiston muodolla ”.

"VASTUULLISESTI LISÄÄMME EESTISTEN TUNNISTUMISTA KAUPUNKIIN"
Korostaen, että KİPTAŞ: n pääfilosofia on tuottaa sosiaalisia asuntoja, İmamoğlu korosti, että estetiikan lisääminen kaupungin kehittämiseen on yksi tärkeistä tavoitteista. İmamoğlu huomautti, että on ehdottoman välttämätöntä, että valtion laitoksilla on tällainen prioriteetti ja vastuu. Sillä on sellainen tehtävä. Toisessa tehtävässä, kuitenkin sosiaalisen asumisen käsite, ihmisille mahdollisuus saada tuloja asunnostaan ​​kotiolosuhteisiinsa Turkissa varainhoitoasetus myös mahdollisuudesta antaa hänelle erä, joten voisi vain uneksia ihmisistä ja tarjota asunnon hankintaympäristö voi toteuttaa hänen unelmansa. Nämä periaatteet ovat tärkeitä KIPTAS-filosofian kannalta. Tietenkin kaupunkimuutokseen liittyvien mallimallien luonti on toinen ulottuvuus. "Sillä on oltava kyky tuottaa taloudellisesti tasapainoinen projekti ja kyky tuottaa hankkeita, jotka voivat myötävaikuttaa Istanbulin kaupunkimuutoksiin ja kaupunkien uudistamiseen todellisessa mielessä."

"Luojamme uusia mahdollisuuksia"
İmamoğlu totesi, että koko maailma siirtyy terveys-, sosiaaliseen elämään ja taloudellisesti vaikeaseen prosessiin pandemian takia, ja painotti toimivansa tässä mielessä mobilisaation hengellä. İmamoğlu huomautti, että näistä päivistä voidaan päästä eroon luomalla yhteisvastuun, sovinnon ja luottamuksen ympäristö, ja jatkoi seuraavaa:

”Tämä prosessi loppuu, elämä jatkuu. Mutta meidän kaltaisten laitosten on vaalittava ihmisten toiveita oikeilla työpaikoilla. Näistä vaikeuksista huolimatta kykymme tuottaa työpaikkoja; Näistä vaikeuksista huolimatta työpaikkojen luominen; Näistä vaikeuksista huolimatta meillä on velvollisuus osoittaa kyky maksimoida työntekijöidemme mukavuus. Kaikista näistä vaikeuksista huolimatta jatkamme matkaa parantamalla työntekijöidemme olosuhteita. Luomme uusia työllistymismahdollisuuksia ja olemme joidenkin alojen toivoa etenemällä askeleillamme eteenpäin. "

”Lomat ovat kuljetettu perheille”
Näiden sanojen jälkeen İmamoğlu lopetti puheensa soittamalla seuraavalle KIPTASin toimitusjohtajalle Kurtille:
“Sinä toimitat osan asuntoista, joita piirtämme kesäkuussa. Me, sieltä lähtöisin olevat maanmiehemme ja heidän sukulaisensa, ottaen huomioon Turkin vähimmäispalkkarajan, emme voisi edes haaveilla ihmisistä, joilla on vähintään tulot, projektikonsepti voi viedä kotiin tuloilla, ilmoitan I Silivri 4 Project. Nykyään kamppailemme sekä moraalisen että taloudellisen moraalin kanssa; Onnistumme olemaan toiveita ihmisille tuottamalla oikea tapa, oikea menetelmä, tuottamalla oikea malli, tuottamalla laadukasta ja pätevää työtä. Arvataan arvoja tänään, toimittakaamme Eidin hyvät uutiset heidän perheilleen. Ruokitaan ihmisiämme, yhteiskuntamme, siinä toivossa, että ensi viikolla on mahdollista saada mahdollisuuksia jopa näissä olosuhteissa. Tämä on vastuumme. Toivottavasti annamme nämä hyvät uutiset Istanbulillemme ensi viikolla KIPTASin kautta. Ystävämme valmistautuvat tähän. ”

Bakırköyn 23. notaarin puheiden läsnäollessa arpajaiset aloitettiin. Imamoglu, Erkut, Ongun, Yildiz ja Kurt ovat selvittäneet etunimet ja asunnot, jotka he ovat voittaneet Silivri 3. vaiheen projektissa piirtämällä.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar