Keltepen hiihtokeskus valmistautuu talvikaudeksi

keltepe-hiihtokeskus valmistautuu talvikaudelle
keltepe-hiihtokeskus valmistautuu talvikaudelle

Karabükin kuvernööri Fuat Gürel tarkasteli maakunnan erityishallinnon ryhmien aloittamia infrastruktuuri- ja tienrakennustöitä tiellä Keltepen hiihtokeskukseen ja sai tietoja viranomaisilta.


Maakunnan yksityishallinnon pääjohtaja Mehmet Uzun ilmoitti, että infrastruktuurin ja tien laajennustöihin käytettävän materiaalin toimitti Brasslikin alueella sijaitseva louhokset ja louhokset, ja kuvernööri Fuat Gürel ilmoitti töistä.

Kuvernööri Gürel, joka myös suorittaa tarkastuksia Keltepen hiihtokeskuksen päivähoitolaitoksissa, kehotti maakunnan erityishallinnon pääsihteeri Mehmet Uzun ja nuoriso- ja urheiluhallinnon pääjohtaja Coşkun Güven laatimaan toteutettavuusraportit tekemällä tarvittavat tutkimukset pysäköintialueen laajentamiseksi, käymälöiden ja masidien rakentamiseksi.

Kuvernööri Gürel, joka antoi lyhyen arvioinnin tutkimusten jälkeen; ”Panimme Keltepen hiihtokeskuksen käyttöön päivittäisinä tiloina kuluneena talvikautena, ja sillä on ollut suuri kysyntä siitä hetkestä lähtien, kun otimme sen käyttöön. Talvimatkailun kannalta se osoitti piirremme olevan uusin laitos, isännöimme vieraita provinssin ulkopuolelta ja ympäröivistä kaupungeista. Valmistelemme asfalttia kokonaisuudessaan 4 km: n, 1.5 km: n infrastruktuuriin, jota emme pystyneet asfalttimaan kylän kulkureitien rakentamien seinien takia viime vuonna laajennetun 5.5 km: n tien takia. Erityiset johtoryhmämme valmistelevat tien infrastruktuuria. Kun nämä asiat tehdään, teemme tien asfaltin ja panemme sen käyttöön.

Pidän todella tästä työstä, jonka olemme tehneet näinä vaikeina aikoina. Taistellessamme koronavirusepidemiaa vastaan ​​kaikella voimallamme, seuraamme myös hankkeitamme ja työskentelemme niiden parissa. Olemme vahva valtio, vahva kansakunta. Taistellessamme toisaalta epidemian kanssa, seuraamme myös koko kaupungissa tekemiämme töitä. Emme liitä vain hiihtokeskustamme talvimatkailuun, vaan myös sitä, kuinka voimme käyttää sitä koko kauden ajan. Samanaikaisesti suunnittelemme toimenpiteitä niiden ongelmien estämiseksi, jotka olemme kokeneet kuluneella kaudella ja jotka kansalaisemme ovat ilmoittaneet.

Haluan kiittää varapuheenjohtajiamme, jotka seuraavat kaupunkiin tehtäviä investointeja ministerien edessä, johtajamme ja heidän tiiminsä sekä heidän henkilöstöhallinnon johtajat ja työntekijät. Haluan kiittää myös parlamentin jäseniämme ja päälliköitämme, jotka auttoivat Keltepen hiihtokeskuksen rakentamisessa ideasta vaiheeseen tähän vaiheeseen. Toivottavasti tuomme hyvät sijoitukset kaupunkiinmme. ” hän puhui.

Kuvernööri Fuat Gürel seurasi maakunnan erityishallinnon pääsihteeri Mehmet Uzunia ja nuoriso- ja urheiluhallituksen pääjohtaja Coşkun Güveniä Keltepen hiihtokeskuksessa ja tien päällä.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar