Karsan Bozankaya Auton sähköbussin ostaminen

karsan bozankaya ostaa autojen sähköbusseja
karsan bozankaya ostaa autojen sähköbusseja

Karsan parantaakseen tehokkuuttaan sähköbussimarkkinoilla, Bozankaya Kehittäjä on auto- ja sähköbussit, joilla on kaikki Turkissa erillisissä tavaramerkeissä esitetyt oikeudet ja joita ei ole rekisteröity kansainvälisille markkinoille ja jotka ovat ostaneet kaikki teollis- ja tekijänoikeudet.


Kotimaan hyötyajoneuvojen valmistaja Karsan, Bozankaya Hän ilmoitti allekirjoittaneensa sopimuksen teknologian siirrosta sekä teollis- ja tekijänoikeuksien siirrosta autoteollisuuden kanssa.

Kyseisen sopimuksen kanssa Bozankaya sähköbussit, jotka on kehitetty Automotive-tavaramerkkioikeuksilla, kuten Turkissa toimitettiin, ja se rekisteröitiin kansainvälisille markkinoille Karsanin kanssa tai ilman teollis- ja tekijänoikeuksia. Sanotaan, että päätöksen tehtiin lisätä Karsanin tehokkuutta sähköbussimarkkinoilla.

Yrityksen julkiselle julkistamisfoorumille (KAP) antamassa lausunnossa: ”Tehokkuuden lisäämiseksi sähköbussimarkkinoilla 20. toukokuuta 2020 päivätyssä erityistapausilmoituksessa; Bozankaya Automotive Machinery Manufacturing Import and Export Inc. (Bozankaya Automotive) on kehittänyt ja sillä on kaikki oikeudet 10,5 m, 12 m, 18 m. ja 25 m. Vetoyksikkö ja korkea jännite (HV) liittyvät kaikkiin teollis- ja tekijänoikeuksiin, osaamiseen ja teknologiaan, mukaan lukien tytäryhtiöteollisuuden investoinnit, rekisteröidyt ja muut kuin kotimaassa ja ulkomailla, edellyttäen että sähköbussien tuotemerkkioikeudet ovat erilliset. lukuun ottamatta joitain osia) Jotta kaikki busseihin liittyvät investoinnit siirretään meille Bozankaya Hän ilmoitti päättäneensä allekirjoittaa autoteollisuuden teknologian siirtoa ja teollis- ja tekijänoikeuksien siirtoa koskevan sopimuksen ja pyytää kilpailuvirastolta lupaa tällaisiin siirtoihin.

Bozankaya Yrityksemme on hakenut kilpailuvirastolta pyyntöä siirtosopimuksesta, joka kuuluu Automotiven kanssa allekirjoitetun teknologiansiirron ja teollis- ja tekijänoikeuksien siirron piiriin, ja kehityksestä tiedotetaan yleisölle ja sijoittajillemme. ” Lausunnossa sanottiin.


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar