Lisäpalkkiot julkisilta työntekijöiltä maksetaan tänään

julkisten työntekijöiden lisäpalkkiot maksetaan tänään
julkisten työntekijöiden lisäpalkkiot maksetaan tänään

Perhe-, työ- ja sosiaalipalveluista vastaava ministeri Zehra Zümrüt Selçuk muistutti, että lisäbonukset ovat 52 päivää vanhoja, ja ne julkaistaan ​​kahdesti vuodessa ja maksetaan kahdessa erässä. Muistutti, että ensimmäinen erä talletettiin 2. tammikuuta 26 päivän pakollisena maksuna.


Selçuk korosti, että julkisten työntekijöiden 13 päivän lisämaksut talletetaan tänään tileille, Selçuk totesi, että myös julkiseen työntekijään osana lakia 6772 työntekijöiden lisäämisestä valtiossa ja sen liittolaisissa laitoksissa työskenteleville työntekijöille maksetut lisämaksut sisällytettiin vuonna 2017.

Selcuk, "koska ministeriö tuottaa aina arvoa Turkin tulevaisuudelle, jatkamme veljemme edessä työntekijöidemme kehittämisessä, jotka ovat suurin tukija." käytettyjä ilmaisuja.

Ministeri Selcuk totesi, että maksut suoritettiin ennen Eid al-Fitria, ja onnitteli työntekijöiden juhlaa.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar