Julkaisi raportin 'Istanbulin avaamisvaiheista'

Normalisointi ei tarkoita palaamista menneisyyteen
Normalisointi ei tarkoita palaamista menneisyyteen

IMM: n tieteellinen neuvoa-antava lautakunta julkaisi raportin ”Istanbulin avaamisvaiheista”. Raportissa; Turkki vähentää kuolemien määrää yleensä; todettiin kuitenkin, että Istanbulista ei ole terveellisiä tietoja. Raportissa ehdotettiin, että päätös siirtyä normalisointiprosessin seuraavaan vaiheeseen tehdään kahden viikon tarkastelun jälkeen.


IMM: n tiedekomitean raportissa mainittiin seuraavat näkemykset mainitsemalla avoimuussäännön tärkeys tiedottamalla yhteiskunnalle usein.

TEE ARVOSTELU KAHESSA VIIKASSA

”COVID-19-pandemiassa on saavutettu tietty vaihe. Normaaliin elämään palaamisen prosessi olisi suunniteltava asteittain, sekä kansallisesti että paikallisesti, kansanterveystieteen periaatteiden mukaisesti, ja sitä ei tulisi viedä läpi ilman tiettyjen ehtojen täyttymistä arvioimalla huolellisesti jokainen askel kohti lähentymistä uuteen normalisointiin.

Uudelleen avausprosessissa koetut negatiivisuudet aiheuttavat riskin lisääntyä uudelleen COVID-19-tapauksissa. Tästä syystä jokainen askel on äärimmäisen tärkeää, jotta aikaa ja vaivaa ei tuhlata eikä palata takaisin.

Avaamisen aikana havaittujen uusien tapausten lukumäärää on seurattava huolellisesti ja uusista vaiheista on päätettävä tarkkailemalla avaamisen vaikutusta. Tässä yhteydessä laajamittaiset aukot, jotka voivat vaikuttaa suuriin massoihin, tulisi suorittaa vähitellen, kahden viikon tarkkailujakson jälkeen seuraava vaihe tulisi suorittaa, jotta voidaan nähdä selvästi kunkin vaiheen vaikutus. Lisäksi siirtymien tulisi olla kaksisuuntaista prosessia ja tarvittaessa askel taaksepäin nopeasti.

Uudelleen avaamisen tulisi alkaa pienimmän riskin toiminnoista, matalan asukastiheyden alueista ja pienimmän riskin ikäryhmistä. Siksi ensinnäkin ihmisten tulisi alkaa käyttää julkisia tiloja noudattamalla fyysisen etäisyyssääntöä (1 metrin sääntö), mutta toisaalta paikat, joissa on paljon kontaktia, kuten baarit, ravintolat, koulut, ei-välttämättömien tuotteiden myyntipaikat, tulisi jättää myöhempään ajankohtaan.

ISTANBULIN PITÄISI OLE ALKUPERÄINEN OHJELMA

Istanbulilla pitäisi olla erillinen uudelleen avausohjelma, niin metropolina, jolla on huomattava väestö, kuin provinssina, josta epidemia on eniten kärsinyt. Tässä raportissa, jossa arvioidaan uudelleen avaamisprosessia erityisesti Istanbulin maakunnan suhteen, pyritään ennustamaan maakunnan tason vaiheet toimivaltaisten organisaatioiden ja tiedemaailman suosittelemien tieteellisten perusteiden perusteella. Istanbulissa tapausten lukumäärä on 1 prosenttia kokonaistapausten lukumäärästä puhkeamisen ensimmäisen kuukauden (10. huhtikuuta) aikana. ilmaisi. Tapausten määrän arvioidaan olevan nykyään yli 60 prosenttia.

SUOSITTELEE MAAILMAN TERVEYSORGANISAATIota

Maailman terveysjärjestö on määritellyt kuusi kriteeriä suurten rajoitusten poistamisen aloittamiseksi. Maiden on täytettävä seuraavat vaatimukset:

1. Todisteet siitä, että COVID-19-kulku on hallinnassa,

2. Riittävä kansanterveyden ja terveydenhuoltojärjestelmän toimintakyky diagnosointia, eristämistä, testausta, kontaktien seurantaa ja karanteenia varten

3. Räjähdysriskin minimointi erittäin herkissä ympäristöissä - hoitokodit, henkisesti vammaisten hoitokodit jne.

4. Suojatoimenpiteitä, mukaan lukien fyysinen etäisyys, käsien pesu, hengityshygienia ja kehon lämpötilan seuranta, toteutetaan työpaikoilla.

5. Korkean saastumisriskin omaavien yhteisöjen vaaratilanteiden hallinta

6. Yhteisö, jolla on ääni ja valaistus siirtymävaiheissa, joka on osa prosessia ja jolla on osallistuminen

LÄMPÄTYMYYS JA YHTEISKUNNAN OSALLISTUMINEN on erittäin tärkeää.

Istanbulin osalta, jonka väitetään olevan vähintään 60 prosenttia täsmällisistä tapauksista, on erittäin tärkeää tiedottaa paikallishallinnolle ja saada heidän mielipiteensä uudelleen avaamisprosessista. Istanbulin osalta olisi toimitettava päivittäin tarkkoja ja tarkkoja tietoja WHO: n mahdollisen tapausmääritelmän mukaisesti, ja samoin näiden tietojen olisi oltava saatavilla muista kaupungeista.

Yhteiskunta on myös tärkeä tekijä uudelleen avaamisvaiheissa, ja ei pidä unohtaa, että sitä muokataan yhteiskunnan ihmisten käyttäytymisen kautta. Yhteiskunnan on tiedettävä, että avaamisprosessi ei ole prosessi, jossa kaikki palaa epidemiaa edeltävään ajanjaksoon, se on vaiheissa sovellettavia toimenpiteitä ja että avaamisprosessin aikana syntyvät negatiivisuudet kääntävät vaiheet.

Kun vaiheet on määritetty, ne olisi jaettava yhteisön kanssa ja yhteiskunnan osallistumisen olisi oltava sallittua. Suoritettujen toimenpiteiden syyt on selitettävä ja niiden odotetaan noudattavan vaiheita. Jos tarkka päivämäärä annetaan selittämättä syy-seuraussuhdetta, odotus kasvaa ihmisissä. On erittäin tärkeää hyväksyä yhteiskunta osana prosessia ja osallistua prosessiin sekä valaista riittävästi siirtymävaiheet.

Normaalisointivaiheessa yhteisön tuki ja yritysten noudattaminen sääntöihin ovat erittäin tärkeitä. Ottaen huomioon, mitkä asiat otetaan huomioon ja mitkä tekijät otetaan uudelleen käyttöön, nämä kohdat olisi jaettava yleisölle avoimesti. Kun tiedot eivät ole avoimia; skeptisyys, ahdistus, riskialtinen käyttäytyminen, väärien tietojen levittäminen, usko väärään tietoon. Siksi avaamiskriteerien ja prosessin tulisi olla avoimia.

On erittäin tärkeää, että poliisit suorittavat fyysisen etäisyyden ja hygieniatoimenpiteet julkisilla työpaikoilla, joissa avaaminen tapahtuu, ja että paikalliset valvojat panevat täytäntöön rikosprosessit yrityksissä, jotka eivät pane toimenpiteitä täytäntöön. Tämä prosessi voi olla tehokas vain yhteistyössä kuntahallitusviranomaisten ja paikallishallintojen kanssa.

NÄKYMÄN TILANNE ISTANBULissa

Turkki valitsi yleensä Istanbulin lisäksi myös rutiininomaisesti kuvailemaan joitain tietoja, melkein tietoja ei ole käytettävissä.

Rajoitetusti saatavilla olevissa tiedoissa tutkittiin, täyttyvätkö kriteerit, kun arvioidaan laskua huhtikuun puolivälistä lähtien, toukokuun alussa Turkissa esiintyneiden uusien tapausten lukumäärää, mutta jotka ovat pysäyttäneet toisen kasvun viikon puhkeamisen.

muihin kriteereihin liittyvä kuolemien lukumäärän vähentyminen, Turkki on huolestunut, mutta sitä ei ole saatavilla Istanbulia koskevista yleisistä tiedoista. IMM: n hautausmaaosaston tietojen perusteella tehtyjen arviointien mukaan Istanbulissa kuolleiden määrä on kuitenkin vähentynyt viimeisen 14 päivän aikana. Toisessa kriteerissä mainittua sairauksien esiintyvyyttä terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa ei myöskään tunneta.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar