IMM: n odottava laskutuskampanja on alkanut! Joten miten se toimii?

ibb: n roikkuvan laskun kampanja on alkanut, miten se toimii?
ibb: n roikkuvan laskun kampanja on alkanut, miten se toimii?

İBB: n presidentti Ekrem İmamoğlu esitteli ”jäädytetyn laskun” sovelluksen sairaanhoitajilleen, joilla oli vaikea pandemiaprosessissa. Sovelluksen yksityiskohdat www.ibb.gov.t on İmamoğlu totesi, että siihen voidaan päästä kautta, ”Kutsumme Ramadaniin hyväntekeväisyysjärjestön kansalaisia, jotka haluavat maksaa tarpeessa olevien todistettujen perheiden vesi- tai maakaasulaskun. Pidämme huolta kansalaisista, jotka ovat huolissaan tulevaisuudesta, koska he eivät voi maksaa vesi- tai kaasulaskua. Älä jätä ketään jälkikäteen näinä vaikeina päivinä. ”


Istanbulin metropolialueen kunta (IMM) lisäsi uutta hanketta sosiaalisen avun hankkeisiin, joita se lisäsi pandemian aikana. İBB: n presidentti Ekrem İmamoğlu esitteli vireillä olevaa laskua koskevan sovelluksen, joka on kehitetty tukemaan kansalaisia, jotka joutuivat pysymään kotona tai menettämään työpaikkansa maailmanlaajuisen epidemian vuoksi. Korostaen, että globaali epidemia tuo mukanaan vakavia terveysongelmia ja terveysongelmia, İmamoğlu sanoi: ”Istanbulissa miljoonat ihmiset, jotka ansaitsevat elämänsä päivittäisellä tulolla, eivät voi työskennellä melkein kahden kuukauden ajan. He eivät voi tuoda leipää kotiinsa. Elämä on vaikeutunut päivä päivältä. Tämä taulukko osoittaa meille, että meidän on vahvistettava solidaarisuutta entisestään. İBB: nä jatkamme päivittäin ruoka-, ostoskortti- ja käteistukea kymmenille tuhansille perheille. ”

"OTAMME UUDEN VAIHEEN"

Korostaen, että elämä ei rajoitu näihin, İmamoğlu sanoi: ”Kansalaisilla on myös laskuja, joita ei voida maksaa tulonmenetyksen vuoksi. Pandemiaprosessin takia veden laskujen maksua lykättiin Istanbulissa 3 kuukaudeksi. Kolmen kuukauden kuluttua nämä laskut maksetaan kuitenkin yhdessä olemassa olevien laskujen kanssa. Toisin sanoen kertyneenä velana se pakottaa tarvitsevat. Valitettavasti maakaasussa laskun laillista siirtämistä ei ollut mahdollista. IMM: nä otamme uuden askeleen lisätäksemme solidaarisuutta apua tarvitsevien perheiden kanssa näinä vaikeina päivinä. Tässä prosessissa monet kansalaisistamme ottavat yhteyttä meihin yhteisvastuullisesti ja jakavat halunsa tukea taloudellisesti vaikeita kansalaisiamme. He kysyvät: "Mitä voin tehdä?"

"TARJOAMME OMISTAJIA JA ELÄIMIÄ VIRTUAALISESSA YMPÄRISTÖÖN"

Sanomalla: "Yhdistämme nyt edunsaajat, joilla on vaikeuksia maksaa kuukausittaisia ​​laskujaan, ja hyväntekeväisyys kansalaiset, jotka haluavat vastata näihin tarpeisiin heidän puolestaan", Imamoglu esitteli äskettäin käynnistämän "keskeytetyn laskun" sovelluksen seuraavilla sanoilla: kirjautuu sisään verkkosivustolle. Hän napsauttaa 'roikkuvan laskun' sovellusta, joka tulee törmännyt; Hän kirjoittaa täällä İBB-yritysten, İSKİ ja İGDAŞ, vesi- ja maakaasulaskujen tiedot. Kansalaisemme, jotka haluavat tehdä hyväntekeväisyyttä maksamalla laskuja, voivat myös valita laskujen maksamisen erilaisilla veden hintaluokilla ja kaasun hintaluokilla. Voit nähdä kaikki tiedot kampanjasta jäädytetyssä laskutussovelluksessa kirjoittamalla ibb.gov.tr. Mubarak Ramadanissa kutsumme hyväntekeväisyys kansalaisiamme, jotka haluavat maksaa todistettujen perheiden vesi- tai maakaasulaskun, tukemaan voimakkaasti kampanjaamme. Pidämme huolta kansalaisista, jotka ovat huolissaan tulevaisuudesta, koska he eivät voi maksaa vesi- tai kaasulaskua. Älä jätä ketään jälkikäteen näinä vaikeina päivinä. ”


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar