Ilmailualan tappio 314 miljardia dollaria

ilmailun maailmanlaajuiset vahingot miljardia dollaria
ilmailun maailmanlaajuiset vahingot miljardia dollaria

Turkin KPMG: n oli tarkoitus arvioida logistiikka-alan koronaviruksen puhkeamisen vaikutukset. Kaikkialla maailmassa lentoliikenteessä, maa- ja meriliikenteessä, osoittaen, että KPMG Turkin KPMG: n pysäkki ja matkustajaliikenteen johtaja lukittiin Suggest Yavuziin, sanottiin, että lentoyhtiö on kokenut suurimman tulonmenetyksen. "IATA ennustaa lentoyhtiöiden maailmanlaajuisia tappioita Covid-19: stä 314 miljardiin dollariin", Öner sanoi Öner.


KPMG tutki Covidien-19-logistiikka-alan vaikutuksia Turkissa, hän on arvioinut puhkeamisen jälkeisen ajanjakson. Kuljetussektorin johtaja, KPMG Turkki Yavuz Öner, "yksi tärkeimmistä syistä maailmanlaajuisen makrotaloudellisen romahdan puhkeamiseen, Covidien-19 kulkee oikealle tielle, oli maailmanlaajuisen toimitusketjuverkon heikkeneminen. Toiminnan lopettaminen Kiinassa, jota pidetään maailman raaka-ainetehtaana, alkoi maailmankaupasta ja vaikutti melkein jokaisen talouden kapillaareihin. ”

Öner totesi, että monet maat ympäri maailmaa ovat antaneet voimakkaimman iskun tie-, lento- ja meriliikenteen keskeyttämisen vuoksi, ja sanoi:

”Melkein lentojen nollaaminen vaikutti alaan. Tulonmenetykset ovat liian suuria, jotta yritykset selviävät ilman valtion tukea. Kansainvälinen lentoliikenneyhdistys (IATA) ennustaa lentoyhtiöiden menetyksiä Covid-19-pandemiasta 314 miljardiin dollariin maailmanlaajuisesti. IATA: n huhtikuussa 2020 tekemän tutkimuksen mukaan 86 prosenttia teollisuuden edustajista ei odota elpymistä ennen kuuden kuukauden päättymistä. Tämän prosessin jatkaminen tarkoittaa lisäksi, että lentoyhtiöiden taakka kasvaa entisestään. Tämä on tärkein syy, miksi yhdysvaltalaiset lentoyhtiöt ovat ilmaisseet SOS-pyyntöjä valtion tuesta. "

ehdottaa; "Huhtikuun tiedot DHMİ Turkin lennot laskivat 4 prosenttia neljän ensimmäisen kuukauden aikana. Kaiken kaikkiaan matkustajien väheneminen ilmoitettiin 32 prosenttia. Turkki on lopetettu väliaikaista käyttöä varten käytetyn Sabiha Gokcen -lentokentän epidemian torjumiseksi, ja rajoitettu määrä kotimaisia ​​lentoja muistuttaa, että vain THY: n valtuuttama "tarkoittaa tässä tapauksessa suurta haastetta muille lentoyhtiöille", hän sanoi.

Kova vuosi merellä

Covidien-19: n vaikutusarviointi Turkin KPMG: n mukaan kohdistui samanlaiseen kuormitukseen kuin meriliikenne. Baltic Dry -indeksi, joka on erittäin tärkeä indikaattori maailmankaupassa, rekisteröi viimeisen neljän vuoden alimman tason tämän vuoden maaliskuussa, kun COVID-19 hidasti kuivien lastien kuljetusten kysyntää. Huhtikuusta lähtien indeksi elpyi jonkin verran joidenkin yritysten käynnistyessä uudelleen, mutta siinä ei saavutettu merkittävää elpymistä. Öner, ”Moody's, kansainvälinen luottoluokituslaitos, on muuttanut globaalin merenkulkualan näkymiä seuraavan 19-12 kuukauden aikana Covid-18: n takia pysähtyneestä negatiiviseksi. Kysyntä, joka osoittaa konttien ja kuivien lastien vakavan laskun rinnalla tuotannon ja kaupan heikentymisen kanssa, vähentää globaalien varustamojen voittoja vuonna 2020 ennen korkoja, poistoja ja veroja. "

Covidin jälkeinen ajanjakso

Öner kommentoi post-globaalia karanteenia seuraavasti: ”Pelin nimi on muuttunut toimitusketjun suojaukseksi sekä valmistus- että palvelualalla toimiville yrityksille. Jokainen vähittäiskaupan yrityksistä autovalmistajiin, jotka ovat siirtymässä verkkokauppaan, tarkistavat toimitusketjujaan toimintahäiriöiden välttämiseksi. Yritykset, jotka tietävät, mikä rengas on rikki tai uhanalainen toimitusketjussa, minimoivat nopeasti vahingot, joita he kohtaavat, ja niille, jotka eivät ota varotoimenpiteitä käyttöön, aiheutuu suuria kustannuksia.

Kun virus on saatu hallintaan ja elämä on normalisoitunut, jatkamme monien oppimien ja mukautettujen käytäntöjen harjoittamista tässä prosessissa. Riippumatta vastaanotetuista tavaroista tai palveluista, tyytyväisyytemme pääkohta on toiminta toimitusketjussa. Siksi alan nykyiset haasteet ovat alueita, joille tulevaisuuden tärkeimmät investoinnit olisi tehtävä. Riippumatta siitä, miten valmistus ja kuluttajien ostokäyttäytyminen muuttuvat, logistinen prosessi on avain yritysten tulevaisuuteen. ”Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar