Pääjohtaja Yazıcın viesti 19. toukokuuta Atatürkin, nuoriso- ja urheilupäivän muistoksi

kirjoittajan toukokuun ataturku-muistojuhla- ja urheilufestivaalin juhlasanoma
kirjoittajan toukokuun ataturku-muistojuhla- ja urheilufestivaalin juhlasanoma

Arvokkaat matkustajat


19. toukokuuta 1919 on päivä, jolloin turkkilainen kansakunta kruunasi itsenäisyystaistelumme uskomuksella “Istiklal tai Kuolema” Gazi Mustafa Kemal Ataturkin johdolla, turkkilaisten kansakunnan läsnäolo Anatoliassa ja seitsemän kansallisen suvereniteetin suvereenin itku alkoivat.

Julkaistu 19. toukokuuta, päivä, jolloin Turkki on tasavaltamme perusta.

Tästä syystä, vaikka Gazi Mustafa Kemal Atatürk kertoi syntymäpäivänsä olevan 19. toukokuuta, hän esitteli tämän päivän juhlana nuorille ja hän halusi 19. toukokuun hengen elää ikuisesti osoitteensa nuorille. Koska 19. toukokuun henki on Turkin tasavallan tae elää ikuisesti.

Turkin rautateiden kulta-ajan alku on 19. toukokuuta. Hän ymmärtää rautatien merkityksen Atatürkin itsenäisyystaistelussa, ohjasi rautateiden mobilisointia kehityksen varmistamiseksi kaikilla Turkin tasavallan alueilla.

"Rautatiet ovat maan tärkeämpi turva-ase kuin tukkukivääri." Hän kansallisti ulkomaisten valtioiden omistamat rautatiet ja varmisti 3 kilometrin ratateiden rakentamisen.

Muistamme jälleen tänä merkityksellisenä päivänä Gazi Mustafa Kemal Atatürkkiä, hänen sotilaitaan ja marttyyreitamme, isänmaallisia miehiä, jotka ilmaisevat kiitollisuutensa maan puolesta. Saako heidän sielunsa haastaa.

Hyvää 19. toukokuuta Atatürkin, nuoriso- ja urheilupäivän muistopäivä.

Näytä käyttäjän Kamuran koko profiili
TCDD: n toimitusjohtaja Tasimacilik
Hallituksen puheenjohtajaOle ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar