Gebze Darıcan metro on tarkoitus avata syyskuussa 2023

gebze pyrkii myös avaamaan metroa syyskuussa
gebze pyrkii myös avaamaan metroa syyskuussa

Marmaran kunnallisliitto ja Kocaelin pääkaupunkiseudun kunta Assoc. DR. Tahir Büyükakın tarkasteli Gebze-Darıca-metrolinjan rakennustöitä, jotka siirrettiin liikenne- ja infrastruktuuriministeriölle 52 metriä maanpinnan alapuolella. Kocaelin metropolialueen kunnan perustaman ja myöhemmin liikenne- ja infrastruktuuriministeriölle kaupunginjohtaja Büyükakınin aloitteilla siirtämän metrohankkeen tunnelityöt jatkuvat raivokkaasti. Kaupunginjohtaja Büyükakın, joka antoi lausunnon 52 metriä maanpinnan alapuolella menemällä alueen tunneleille, joka toimii Gebzen keskusasemana, kertoi: ”Täällä on upea työ. On joukkue, joka työskentelee edelleen yötä päivää. Tämän aseman tunnelissa sijaitsevat rakenteet valmistuvat kesäkuun loppuun mennessä. ”

"Saimme mahdollisuuden edistyä paljon nopeammin"


Gebze-pormestari Zinnur Büyükgöz, AK-puoluepiirin presidentti İrfan Ayar, pääkaupunkiseudun kunnan apulaispääsihteeri Mustafa Altay ja hankkeen rakentamisen suorittanut urakoitsijayrityksen tekninen ryhmä olivat läsnä myös tutkimuksessa. Tunnelityöt jatkuvat ", hän sanoi." Urakoitsijayrityksemme jatkaa työtä nopeasti. Haluan kiittää kaikkia osallistuneita. Haluan kiittää suuresti presidenttiämme Recep Tayyip Erdoğania. Heidän tuellaan olemme onnistuneet toteuttamaan tämän projektin niin nopeasti. Kun liikenneministeriö latasi hankkeen, meillä oli mahdollisuus edistyä paljon nopeammin. Tällä tavoin olemme valmistuneet Metro-projektimme tänä aikana. ”

"TÄTÄ ON TASAVALLA KAUNISKUVA, JOTKA OLEMME UUDELLEEN"

Kocaelin metropoliittinen pormestari Kunnan pääkaupunkiseudun edustaja, joka välitti myös tiedon, että OSB-Gebze-Darıca-metrolinja on 15.4 km pitkä ja koostuu 11 asemasta. Tohtori Tahir Büyükakın sanoi: ”Se on nyt 52 metrin korkeudella. Tunneli- ja asemarakenteita rakennetaan. Tässä on erittäin kaunis kuva, josta olemme ylpeitä ja onnellinen. Kaivauksia jatketaan vielä kolmessa asemarakenteessa erittäin nopealla työllä. Tämä projekti saadaan päätökseen suunniteltuun aikaan Allahin luvalla. Kiitämme jälleen kerran presidenttiämme. Liikenneministeriömme toimeksiannolla, Allahin luvalla, olemme avanneet metrohankemme tällä alueella asuville kansalaisillemme tällä kaudella. ”

"Suunnittelemme METRO-HANKKEEN LOPPUMÄÄRÄN SYYSKUU 2023"

"Tätä hanketta pidetään teoksena, joka koostuu kuljetus- ja julkisen liikenteen linjasta Darica Gebzen ja organisoidun teollisuusalueen välillä, mutta se on pohjimmiltaan valtava infrastruktuurityö, joka yhdistää kaksi metropolia", sanoi presidentti Büyükakın. "OIZ: t ovat integroitu Gebze-Marmarayn kanssa Olemme yhteydessä koko Istanbulin rautatiejärjestelmän infrastruktuuriin. ” Sanomalla, että urakoitsijayritys työskentelee erittäin huolellisesti, pormestari Büyükakın sanoi: “Haluan kiittää kaikkia ystäviämme, jotka työskentelevät päivisin ja öisin tällä sivustolla sekä liikenne- ja infrastruktuuriministeriön sijoitustoiminnan pääosastoa. Haluan kiittää Gebzessä asuvia ihmisiämme kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä. Toivottavasti, jos takaiskua ei ole, aiomme päättää metroprojektimme syyskuussa 2023 suunnitellun työaikataulun mukaisesti. Koronaviruksen takia työ jatkuu tietysti huolehtimalla sosiaalisesta etäisyydestä ja toteuttamalla tarvittavat toimenpiteet työterveyden ja -turvallisuuden kannalta. ”

"JATKAA MINISTERIÖN HAASTEITA TÄMÄN Aiheen"

Kaupunginjohtaja Büyükakın korosti jälleen kerran: "Toivottavasti tämä otetaan käyttöön Gebze-palvelumme syyskuussa 2023". He toisivat Sabiha Gökçenin metroon. Luomme täältä myös Sabiha Gökçen -linjan. Liikenneministeriömme jatkaa neuvotteluja tästä aiheesta. Koska se on toinen metrolinja. Meillä on myös tutkimus metrolinjalle, joka yhdistää Derincen, Izmitin ja Kartepen alueemme Cengiz Topelin lentokentän ja Körfez-alueemme välillä. "Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar