Koeajot alkavat Eskişehirin uusilla raitiovaunulinjoilla

Koeajat alkoivat Eskisehirin uusilla raitiovaunulinjoilla
Koeajat alkoivat Eskisehirin uusilla raitiovaunulinjoilla

Suurkaupunkiseudun investoinnit suurkaupunkiseudun kunta on saavuttanut 75. Yılin naapuruston kaupungin sairaalan kautta ja Kumlubelin oopperan kautta ja aloittanut koeajoja virrastamalla valmiit linjat.


Koeajat, jotka alkoivat kaupungin sairaalan ja 75. Yıl Mahallesi välillä, jatkuivat Gazi Yakup Satar -kadulla, joka yhdistää Oopperan ja Yıldızin. ESTRAMin virkamiehet tarkistivat myös linja-autoasema-oopperan yhteyden, joka helpottaa kuljetusta Kumlubeliin, koeajojen ensimmäisenä päivänä. Todetessaan koeajojen olevan tärkeitä uusien linjojen puutteiden poistamiseksi, virkamiehet totesivat, että koeajot alkavat toukokuussa Oopperan ja Kumlubelin välillä.

Eskişehirin asukkaat ilmaisivat olevansa erittäin tyytyväisiä koeajojen alkamiseen, ja he sanoivat odottavansa puutteiden korjaamista mahdollisimman pian ja aloittavan linjojen palvelemista.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar