EGO tuo Ankarakart-sovellukset verkossa

ego-kortinsiirtosovellukset verkossa
ego-kortinsiirtosovellukset verkossa

EGO, joka lisäsi uuden innovaatioihin, jotka tehtiin kotona pysymiseksi ja kansalaisten sosiaalisen eristyksen aikaansaamiseksi koronaviruksen epidemian (Covid-19) aikana, toi Ankarakart-sovellukset verkkoon.


Ankaran pääkaupunkiseudun EGO: n pääosaston uuden hakemuksen avulla kansalaisten ei enää tarvitse mennä lipputulot ostamaan Ankarakart. Ankaran kansalaiset sanoivat:www.ankarakart.com.t on”Rekisteröitymisen jälkeen verkkosivustolle Ankara-kortit valmistetaan ja toimitetaan rahtiyhtiön kautta sovelluksella, joka he suorittaa neljässä helpossa vaiheessa. Ne, jotka haluavat vastaanottaa korttinsa käsin, suoritettuaan kaikki transaktiot verkossa, voivat tehdä tapaamisen ja saada korttinsa sovelluspisteistä.

Yli 65-vuotiaat opiskelijat, opettajat ja kansalaiset hyötyvät sovelluksesta, joka helpottaa Ankaran asukkaiden elämää ja estää kertymistä hakemuspisteissä. Jatkossa kaikki Ankaran asukkaat voivat käyttää tätä sovellusta korttiostoksiin.


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar