Maidon ja maitotuotteiden vienti avattiin Kiinaan

Hiinamaidon ja maitotuotteiden vienti avasi sen
Hiinamaidon ja maitotuotteiden vienti avasi sen

Kauppaministeri Ruhsar Pekcan kertoi, että Turkki poisti maidon ja maitotuotteiden viennin esteet pidetään Kiinassa.


Ministerit Pekcan jakoivat hänen Twitter-tilinsä, maa- ja metsätalousministeriön yhteistyön kauppaministeriön kanssa, Turkissa toimineen kaupallisen neuvonantajan avustuksella toteutetut intensiiviset toimenpiteet ilmoittivat poistaneensa maidon ja maitotuotteiden viennin esteet Kiinassa.

Kiinan tullihallinnon lausunto, jonka mukaan maata ja maitotuotteita voidaan viedä Kiinaan Turkkilaiselta Pekcan-yritykseltä, osoittaa, että luettelon ilmoittaminen: "Tässä yhteydessä teollisuuden johtava 54 yritystä voi viedä kiinalaisia ​​maitotuotteita. Kiinan markkinoiden avaaminen turkkilaisille viejillemme on yksi maailman tärkeimmistä maidontuojista noin 6 miljardilla dollarilla. Onnea viejillemme. ” käytettyjä ilmaisuja.

Tutkimuksia tehdään saadakseen paikka Kiinan markkinoille.

Ministeriön asiasta antaman lausunnon mukaan G20-maiden johtajien huippukokous 14. marraskuuta 2015 Turkkiin viedään Kiinaan, maitoa ja allekirjoitti pöytäkirjan maitotuotteiden eläinlääkinnällisistä ja terveysolosuhteista. Kiinan tullihallinnon vuoden 2018 Kiinan tullihallinnon mukaan tekninen ryhmä saapui Turkkiin. vieraili yrityksissä paikan päällä.

Väliaikana toteutettujen intensiivisten interventioiden tuloksena Turkin Kiinan tullihallinto antoi 54 yritykselle antaman lausunnon viedä maitoa ja maitotuotteita Kiinasta luvan eri tuotelinjoilla.

Tässä yhteydessä pyritään saavuttamaan asema Kiinan markkinoilla ja markkinoiden monipuolistaminen varmistetaan laajentamalla markkinoille pääsyn pyrkimykset sisällyttää muut Kaukoidän maat.

Tutkimuksissa keskitytään maataloustuotteiden, erityisesti maitotuotteiden, markkinaosuuden kasvattamiseen mainitussa maantieteessä.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar